ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση μπροστά σε ζητήματα που θα προκύψουν ξαφνικά. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που έχεις οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι πιο ......
...... εστιασμένος στην ουσία, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση θα βοηθήσει πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις επιτυχημένες συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου και θα οδηγηθείς εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα θα χαρούν με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου και θα έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεχωρίσεις εχθρούς από φίλους. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, για να μην μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν είσαι σίγουρος ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μην χάσεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα θα γίνει πιο ευχάριστη και θα διασκεδάσεις μετά από καιρό αποχής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις 4.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει ανασφάλεια και πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μια τυχαία συνάντηση με άτομο που είχες να δεις πολύ καιρό θα γίνει, αγαπητέ Καρκίνε, αφορμή να ξαναθυμηθείς σχόλια του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Βάλε τάξη στον κοινωνικό σου περίγυρο και μην επιτρέψεις να ανακατευτούν με τις υποθέσεις σου, αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς. Απόφυγε να πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου στις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μην μοιραστείς με κανέναν ακόμα τις προοπτικές για το μέλλον, αλλά αντιθέτως, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις με τις οποίες μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα. Οικονομικές συναλλαγές καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία νέα γνωριμία, αγαπητέ Παρθένε, που θα γίνει μέσω διαδικτύου θα οδηγήσει σε επικερδή συμφωνία και συνεργασία, με μεγάλες προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις λόγω πίεσης. Είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου προκειμένου να ανταποκριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της καριέρας σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη, αγαπητέ Ζυγέ, ενός μυστικού με εντελώς τυχαίο τρόπο, θα σου εξηγήσει συμπεριφορές των οικείων σου πολύ καλά μεθοδευμένες στο παρελθόν. Τίποτα δεν μένει κρυφό, έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια και οι αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν με δραστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο. Σκέψου και παρατήρησε προσεκτικά τις συνθήκες ούτως ώστε να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες του. Αργότερα νέες δυνατότητες θα προσφερθούν στο ζώδιό σου και η άνοδός σου θα είναι ραγδαία. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι. Μίλα μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε έτσι. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Οργανώσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε υποθέσεις που δεν γνωρίζεις πολύ καλά ακόμα - αντιθέτως, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία θα δοθούν θετικές για σένα λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και με σκληρή δουλειά θα κατακτήσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό θα μεταμορφώσει την καθημερινότητα του ζωδίου σου σε μια θάλασσα χαράς και εκπλήξεων. Μην διστάσεις να απολαύσεις όσα θα σου προσφερθούν. Το αξίζεις άλλωστε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι δυσκολίες σε έχουν καταβάλει. Η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση και νοσταλγείς το παρελθόν, μπλοκάροντας κάθε πιθανή δράση. Το μέλλον θα χαρίσει ευκαιρίες στο ζώδιό σου. Σκέψου θετικά, ώστε να αδράξεις την κατάλληλη που θα φέρει πίσω τη χαρά που σου έχει λείψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, αγαπητέ Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που αποκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία θα αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα δώσεις επιτυχείς λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα προβλέπονται αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου