ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Και Μαζί και Χώρια (Sous le Meme Toit)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Και Μαζί και Χώρια (Sous le Meme Toit)!
Η Ντελφίν παίρνει διαζύγιο με τον Ιβάν. Ο χωρισμός είναι πολιτισμένος, και αποβαίνει ήρεμος για αυτούς και για τα παιδιά. Αλλά όταν η οικονομική του κατάσταση δεν ......
...... του επιτρέπει να βρει σπίτι, ο Ιβάν θυμάται ότι κατέχει το 20 τοις εκατό από το σπίτι της πρώην του. Έτσι, επιστρέφει στο προηγούμενο σπίτι του, με σκοπό να μείνει σε αυτό το 20 τοις εκατό.


Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 20 Ιουλ 2017
Διανομή: Odeon
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά
Κωμωδία | 93


Αποτέλεσμα εικόνας για Και Μαζί και Χώρια (Sous le Meme Toit)!
- Συντελεστές :
Gilles Lellouche Ηθοποιός ....Yvan Hazan
Louise Bourgoin Ηθοποιός ....Delphine Parisot
Manu Payet Ηθοποιός ....Nico
Marilou Berry Ηθοποιός ....Melissa
Julien Boisselier Ηθοποιός ....William
Dominique Farrugia Σκηνοθετης
Dominique Farrugia Σεναριογράφος
Laurent Turner ΣεναριογράφοςΣου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου