ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   30/7/17 έως  5/8/17
ΚΡΙΟΣ
Το παιχνίδι γύρισε και ήδη το νιώθεις και το αφουγκράζεσαι πολύ κοντά σου. Έχεις πλέον την στόφα του νικητή και αυτό θα σε κάνει να ........
....... δημιουργήσεις νέες καταστάσεις που θα σε συμφέρουν πολύ περισσότερο. Το ότι έχεις συνειδητοποιήσει και πάλι τη δύναμή σου σε βάζει σχεδόν να γίνεις μπροστάρης της δημιουργίας.
Το φλερτ και γενικά το παιχνίδι της ζωής θα γίνει πολύ πιο συναρπαστικό γιατί θα διακρίνεις καταστάσεις που τώρα τις βλέπεις με άλλα μάτια. Είναι δεδομένο ότι θα ρισκάρεις πλέον και μπορεί να σκεφτείς μια καινούργια δουλειά, προκειμένου να αφήσεις πίσω σου τελείως κάτι που δεν βοηθάει την πρόοδό σου ούτε σε καλύπτει οικονομικά. Έχει πλέον «μπει στο πετσί σου» η ανάγκη να κάνεις μεγάλα άλματα και να ξεκολλήσεις από την πλήξη και την μονοτονία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις μεγαλύτερη δύναμη για να ορίσεις εσύ τις καταστάσεις όπως θέλεις. Το καλό είναι ότι από εδώ και πέρα δεν μετανιώνεις για τίποτα απ’ όσα έχεις κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Δίνεις τον αγώνα σου για να κάνεις κάτι το διαφορετικό και, προσπαθώντας να αναδειχθείς και να γίνεις το επίκεντρο, το σίγουρο είναι ότι θα υπερβείς τις δυνάμεις σου. Γιατί τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία για να αναγνωριστείς τουλάχιστον. Το θέμα των παιδιών θα σε απασχολήσει γιατί θα πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, αναβαθμίζοντας με τον τρόπο σου όλες τις εμπειρίες σε δημιουργικές και σημαντικές. Υπάρχει, βέβαια, πάντα ο κίνδυνος να βγεις από το δρόμο σου, είτε από τον εγωισμό σου είτε από σκέψεις που δεν σε βοηθούν να προοδεύσεις.
Η επαφή με το Λιοντάρι θα γίνει και πάλι μοναδική και θα νιώσεις τη σιγουριά ότι όλα είναι όπως παλιά. Το καλό είναι ότι στον ελεύθερο χρόνο σου θα βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου, αφού θα δεις ότι οι πόρτες ανοίγουν και δεν θα υπάρχουν δυσκολίες σε θέματα πρακτικά ή οργανωτικά. Και σίγουρα θα νιώσεις ανακούφιση από τα άμεσα αποτελέσματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανταλλαγή πληροφοριών θα σε βγάλει από τις απόλυτες θέσεις σου και θα δώσει ευελιξία στις αποφάσεις σου, κυρίως σε ό,τι αφορά αλλαγές και νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεις εύκολα πλέον τον δρόμο και αυτό δίνει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα, γιατί βλέπεις ότι έχεις μεγάλη απήχηση στο κοινό σου και στον κόσμο που σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Θα σταματήσεις να σκέφτεσαι χαοτικά ή συναισθηματικά και θα δεις τα πράγματα ορθολογιστικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα παρέμβεις και θα αλλάξεις ακόμα και συζητήσεις που μπορεί να γίνονται γύρω σου. Δεν θα σου αρέσει πλέον να ακούς πράγματα τα οποία είναι κατά κύριο λόγο θεωρητικά. Αντίθετα, θα αναζητάς την πράξη για να αποδείξεις τη δύναμη του μυαλού σου. Αν το κάνεις αυτό, θα βιώνεις μια εσωτερική ηρεμία. Όχι όμως από την αρχή, αλλά όταν το καταφέρεις.
Ταξίδια και επικοινωνία που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα θα σου δώσουν ένα καινούργιο όραμα που θα σε δυναμώσει. Ακόμα και μια δουλειά που δεν σου πολυαρέσει θα καταφέρεις να την αλλάξεις προς το καλύτερο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάζεις τελείως τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί ζητάς την άνευ όρων αποδοχή, έστω και ασυνείδητα. Και μέχρι ενός σημείου θα τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι. Μέχρι και τις 25 Αυγούστου θα προσπαθήσεις να βιώσεις την καθημερινότητά σου βάσει των ιδανικών που κουβαλάς μέσα σου. Και θα τα καταφέρεις όσο φυσικά έχεις συνειδητοποιήσει τι είναι για σένα χαρά, ευτυχία και οικογενειακή ηρεμία. Το σπίτι και οικογένειά σου θα γίνουν το καταφύγιο όπου θα ξεκουράζεσαι. Το νερό και γενικά η ησυχία θα είναι για σένα ένα τονωτικό φάρμακο. Θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξεις αγάπη, τρυφερότητα και προστατευτικότητα.
Επειδή θα εκφράζεσαι πιο εύκολα και θα βγάζεις την αλήθεια σου στην επιφάνεια, θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο που μπορεί να εκπλήξει ακόμα και εσένα. Η μαγειρική, η φροντίδα και γενικά οι οικογενειακές συγκεντρώσεις θα σου φέρουν χαρά και ισορροπία. Ακόμα και αν είσαι μακριά από την οικογένειά σου θα έχεις ανάγκη να υπάρχεις με άτομα που σου ξυπνούν την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αντίληψή σου γίνεται υπερβολικά διαισθητική για αυτό φροντίζεις και προστατεύεις τον εαυτό σου περισσότερο από άλλες φορές.

ΛΕΩΝ
Ανακατεύεις την τράπουλα από την αρχή και μπορείς να τραβήξεις “το δέκα το καλό” για να είσαι νικητής σε όποιο σημείο θέλεις. Το καλό είναι ότι θα βάλεις και πάλι στο δρόμο σου τη δύναμη και τη δράση κι έτσι θα αναζωογονηθείς απ’ όλες τις πλευρές. Είχες μεγάλη ανάγκη να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη σε σχέση με την δική σου πραγματικότητα και την ατομική σου αλήθεια. Την αρχηγία της ζωής σου θα την πάρεις εσύ και οι αποφάσεις σου λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιό σου σίγουρα θα σε εκφράζουν, ίσως όμως να είναι πολύ έντονες. Γιατί δεν θα μπορείς να αποφύγεις την πίεση που θα νιώθεις από την ενέργεια αυτού του πολύ δυνατού πλανήτη.
Θα βγεις μπροστά και θα ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειες και τις αρνητικές θεωρίες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Τώρα, που θα λάμψει η αληθινή σου φύση θα γυρίσεις γρήγορα τις σελίδες της ζωής σου. Το καλοκαίρι θα είναι φλογερό και συγχρόνως πολύ δημιουργικό για σένα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αντοχές σου δυναμώνουν υπερβολικά και μαζί μεγαλώνει η ανάγκη σου να παίξεις το ρόλο του μπροστάρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να θυμηθείς το πολύ καλό νοητικό μοντέλο που διαθέτεις και τον «αέρα» που προσφέρει στη σκέψη σου. Η ανάγκη για ξεκούραση και περισυλλογή θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις για λίγο την αντιπαλότητα και τις μεγάλες εντάσεις. Ευτυχώς ο πρακτικός τρόπος σκέψης θα σε βοηθάει να κινείσαι στα πλαίσια μιας «νορμάλ» καθημερινότητας, όμως όλα θα εξαρτώνται από τη διάθεση της κάθε ημέρας. Για αυτό θα προχωράς πολύ συντηρητικά, προκειμένου να μη βγεις από το παιχνίδι.
Ένα τυχαίο γεγονός που θα σε αφορά προσωπικά μπορεί να σε ξυπνήσει ξαφνικά, σε σχέση με τις ασυνείδητες κινήσεις που κάνεις. Επιπλέον, μια πληροφορία που θα πάρεις από ένα φιλικό πρόσωπο θα σε οδηγήσει να διακόψεις μια σχέση ακόμα και φιλική, γιατί θα ξέρεις πλέον τις αληθινές προθέσεις του άλλου ατόμου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα τα βλέπεις κάτω από το πρίσμα της λογικής αλλά και της ευαισθησίας. Σίγουρα είσαι καλύτερα γιατί πιστεύεις και πάλι σε σένα.

ΖΥΓΟΣ
Ξεπερνάς κάποια όρια με συνέπεια να αναπτύσσεις πολύ έντονους και δραστικούς ρυθμούς. Κυρίως ανεβάζεις τις απαιτήσεις σου στον επαγγελματικό τομέα γιατί βρίσκεις ένα διπλωματικό τρόπο να κάνεις δημόσιες ή κοινωνικές σχέσεις χωρίς να τις χρεώνεσαι ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη που αλλάζει ζώδιο και περνά στον Καρκίνο σε επηρεάζει άμεσα, αφού είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου. Οπότε, θα ασχοληθείς και πάλι με τις οικογενειακές υποθέσεις, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς να υπάρχουν τραύματα και εντάσεις. Αντίθετα, θα φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο τα δικά σου άτομα.
Η τρυφερότητα και γενικά η οικογενειακή αρμονία θα σου προσφέρουν μια καινούργια πραγματικότητα μέσω της οποίας θα καταφέρεις να θεραπεύσεις παλιές πληγές. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική για σένα και την εξέλιξή σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντλείς δύναμη από τον κοινωνικό σου χώρο και καταφέρνεις παράλληλα να αναβαθμίσεις και τη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα μπεις στη δίνη των εξελίξεων γιατί θα προσπαθήσεις να αποδείξεις με έναν υπέρλαμπρο τρόπο την αξία σου και τον εαυτό σου. Συγχρόνως θα γίνονται και πολύ καλά πράγματα στη ζωή σου και έτσι δεν θα νιώθεις ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Αντίθετα, θα βιώνεις την δύναμη και το πάθος αλλά θα βρίσκεις και ένα δημιουργικό τρόπο να καταλαγιάζεις αυτήν την κατάσταση. Η οικογένεια θα βοηθήσει πολύ και εσύ με την σειρά σου θα ξαλαφρώσεις και θα ανακουφιστείς με την καλή ατμόσφαιρα που θα υπάρχει.
Η θάλασσα είναι το στοιχείο που θα σε ηρεμεί αλλά και οι ωραίες βραδιές με φίλους πολύ «ποιοτικούς και ψαγμένους». Το καλό φαγητό και γενικά το στοιχείο της φροντίδας του εαυτού σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα σε θεραπεύσει και θα σε γαληνέψει. Με τον Καρκίνο θα υπάρχει σύμπνοια και κοινός στόχος και αυτό θα βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Από εδώ και πέρα μετράει η αξία σου και το πόσο μπορεί κάποιος να την αναγνωρίσει. Γιατί τότε θα βρίσκεσαι "στους επτά ουρανούς" και θα ορίζεις τη νέα σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυναμώνεις σε σημείο που παίρνεις απόφαση να διαγράψεις ένα κομμάτι από το παρελθόν τελείως και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και πολύ δημιουργικό. Όπως τα πράγματα θα εξελίσσονται, υπάρχει πιθανότητα να αποφασίσεις να δεις μόνο τα καλά σημεία μιας σχέσης. Διαφορετικά, αν δηλαδή δεις συνολικά αυτήν τη σχέση, θα αποφασίσεις ότι δεν σου κάνει καθόλου καλό. Οπότε, συνειδητά δεν κάνεις βήματα που θα διαλύσουν κάτι. Βρίσκεσαι στη φάση που αφήνεις πίσω σου κομμάτια για να μην σε πονάνε και επιλέγεις να «ξεκολλήσεις» και να δεις τη ζωή με άλλα μάτια.
Η οικογένεια με κάποιο τρόπο θα είναι υπεύθυνη για την ευαισθησία και την τρυφερότητα που νιώθεις, ενώ επιπλέον θα σε εξελίσσει και θα σου δίνει δύναμη για να ολοκληρώσεις ένα έργο που ήδη έχεις ξεκινήσει. Η αναγκαιότητα να είσαι όσο μπορείς περισσότερο γειωμένος/η και κυρίως λογικός/η είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργεί κάποιες εσωτερικές κόντρες. Ευτυχώς όχι για πολύ, γιατί στο τέλος θα επικρατεί το κομμάτι της λογικής και του ατομικού σου συμφέροντος.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στα θετικά της ζωής σε πάνε μπροστά αυτήν τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου φέρει προσωπική ευτυχία, γαλήνη και επιτυχία με τον κόσμο γύρω σου. Κυρίως όμως με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις οικειότητα μαζί τους. Θα έχεις προδιαγεγραμμένη πορεία η οποία θα είναι τόσο εύκολη που κι εσύ θα απορήσεις γιατί συμβαίνουν όλα τόσο εύκολα και καλά. Όμως επειδή έχεις ανήσυχο πνεύμα δεν θα σταματήσεις να προσπαθείς και να δίνεις στον εαυτό σου και στους άλλους τα καλύτερα με στόχο να είσαι εσύ το επίκεντρο.
Λίμπιντο και αισθησιασμός πιθανόν να σε σπρώξουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα καλούπια. Γιατί θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου. Το ότι θα απελευθερωθείς από ενοχές και ταμπού θα σου δείξουν τον δρόμο για μεγαλύτερη ελευθερία. Αν δουλεύεις ακόμα και δεν έχεις πάει διακοπές όλες οι έξοδοι σου θα χρωματιστούν από μια πολύ λαμπερή εμφάνιση και συμπεριφορά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βαδίζεις πάνω σε αναμμένα κάρβουνα και το ξέρεις. Όμως έχεις την «πληροφορία» πως ό,τι και να κάνεις θα βρεθεί κάποιος που δεν θα σε αφήσει να πέσεις αλλά θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς με ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ των δικών σου αναγκών και των άλλων ατόμων. Θα δείξεις λοιπόν τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να πάρεις τα εύσημα από όλους. Όσο όμως το επιδιώκεις και επιμένεις, πιθανόν οι άλλοι να μη σου δίνουν αυτό που επιθυμείς και να νιώθεις ελαφρώς άβολα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι μπορεί στο παρόν διάστημα να αρνείσαι κάπως τον εαυτό σου, όμως χρειάζεται να βάλεις και τα όρια σου για να μην τσαλαπατηθείς. Καλοί είναι οι άλλοι, αλλά, αν δεν έχεις και τον εαυτό σου σε σημαντική θέση, τι μπορεί να περιμένεις και τι μπορείς να πάρεις;
Το μυστικό είναι ότι νιώθεις μέσα σου πως σου αξίζει αυτό και τελικά το εισπράττεις από τους γύρω σου. Για αυτό φρόντισε να κάνεις καλές σκέψεις και γενικά να είσαι θετικός /ή και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Η οικογένεια θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις αλλά θα πρέπει να χειριστείς ανάλογα και τις διάφορες υποθέσεις που προκύπτουν συνεχώς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι προσδοκίες σου μερικές φορές μπορεί να ελέγχουν με ένα δύσκολο τρόπο τη ζωή σου. Φύγε τελείως από αυτές για να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γεμίζεις όσο μπορείς τις μπαταρίες σου και αλλάζεις τις προοπτικές σου και για τώρα αλλά και για αργότερα. Σε κάποιες φάσεις μπορεί να το παρακάνεις από την πίεση να διαφοροποιηθείς από τους άλλους γιατί δεν θέλεις να εξομοιώνεσαι μαζί τους. Αυτή σου η στάση πάντως θα σε φέρει σε απόσταση από πολύ κόσμο. Φυσικά εσύ θα αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις. Το ότι είσαι επιλεκτικός/η δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομονώνεσαι κιόλας, όμως η ποιότητα είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από άλλες φορές.
Θα κάνεις συμφωνίες με ιδιαίτερους ανθρώπους που θα φέρουν μπροστά στα πόδια σου ευκαιρίες οι οποίες θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου, ενώ χρήσιμες πληροφορίες θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά. Μόνο πρόσεξε τις υπερβολές γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις αυτό το διάστημα και μετά ίσως να μετανιώσεις για τις κινήσεις που κάνεις τώρα. Η παρουσία σου σε μέρη «χλιδάτα» θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα ενδιαφέροντα θα σου δώσουν ώθηση να κάνεις ένα βήμα μπροστά και συγχρόνως να έχεις καλύτερες και πιο γειωμένες επαφές και συνεργασίες.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου