ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τι μπορείτε να φάτε για να μην σας πλησιάσουν ξανά τα κουνούπια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουνούπι
Φάτε Αυτό και δεν θα σας Τσιμπήσει Ούτε Ένα Κουνούπι Φέτος!....


Η λύση βρίσκεται στην βιταμίνη Β1 την οποία οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να απομακρύνουν τα κουνούπια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Επομένως, δεν πρόκειται για κάποια καινούργια μόδα αλλά για ένα tip που είναι γνωστό σε όλους -τους παλιούς τουλάχιστον- και τώρα ήρθε ο καιρός να το μάθετε και εσείς.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να παίρνετε καθημερινά τη συγκεκριμένη βιταμίνη. Ο ένας είναι βάζοντας ένα συμπλήρωμα βιταμίνης Β1 (ή αλλιώς θειαμίνης) στην διατροφή σας (η ημερήσια συνιστώμενο ποσότητα είναι 20-25 mg, 3 φορές την ημέρα). Ο δεύτερος είναι να αρχίσετε να καταναλώνετε τροφές που περιέχουν αυτή τη βιταμίνη. Τέτοιες τροφές είναι το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, οι ξηροί καρποί, η μαγιά μπύρας και οι ηλιόσποροι.

Όσο για το πού αλλού βοηθάει η βιταμίνη Β1; Η βιταμίνη Β1 χρειάζεται για τα μαλλιά, το δέρμα, τα μάτια και το συκώτι. Βοηθάει στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου