ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   9/7/17 έως  15/7/17
ΚΡΙΟΣ
Δε θέλεις να παρασυρθείς από τα συναισθήματα της Πανσελήνου, που γίνεται στις 9 του μηνός και προσπαθείς να αντισταθείς. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει να επιλύσεις και να ξεπεράσεις, γι’ αυτό .........
....... δίνεις τη μάχη σου και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και μάλιστα αιφνίδιες.
Οι προσπάθειές σου για να ξεφύγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο τελικά θα πιάσουν τόπο, αλλά, θα το κάνεις με ένα μάλλον εκρηκτικό τρόπο. Γι’ αυτό, πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο προσεκτικός/η και να αποφύγεις ξαφνικές, απότομες ή βιαστικές κινήσεις και συμπεριφορές. Το μυστικό είναι η σωστή διαχείριση. Αν τα καταφέρεις, θα εξελιχθείς σαν προσωπικότητα ακόμα περισσότερο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μείωσε όσο μπορείς τον φόβο και τις αρνητικές σκέψεις για να μπορείς να προχωρήσεις σε οτιδήποτε θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Δοκιμάζεις πολλά καινούργια πράγματα, τα οποία σε βάζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Όλα θεωρείς ότι τα έχεις υπό έλεγχο, αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι έχεις εξασφαλίσει το οτιδήποτε, απλά σε βοηθά ώστε να μη νιώθεις ανασφάλεια. Θα μάθεις γρήγορα, ίσως και ξαφνικά, την άλλη πλευρά μιας αλήθειας και αυτό μπορεί να σε κάνει να ξανασκεφτείς τα πάντα και πιθανόν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σου, βρίσκεται ήδη σε ένα πιο ανάλαφρο ζώδιο και σου παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία και γενικά σε ό,τι αναζητάς ή θέλεις να αλλάξεις. Με τον Κριό τα πράγματα είναι περίεργα γιατί μία εμφανίζεται και μία εξαφανίζεται, όμως, αν χρειαστεί, έχεις τη δύναμη να βάλεις τα όριά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις ξανοιχτεί κοινωνικά και μπορείς να κινηθείς με ευελιξία, κυρίως αντιλαμβάνεσαι, έστω και για λίγο, την αξία της διπλωματίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις ότι κάτι αλλάζει και αυτό σε ωθεί σε κινήσεις τελείως διαφορετικές. Μπορεί να εγκαταλείψεις ένα στόχο σου και να επιδιώξεις περισσότερο έναν πιο εύκολο ή οτιδήποτε σου κάνει καλό. Τα πάντα πάντως βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι προσπάθειές σου για κάτι συγκεκριμένο θα έχουν ένταση και διάρκεια γιατί έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που επιθυμείς περισσότερο.
Σε προβληματίζουν πολλά από την καθημερινότητά σου, αλλά συχνά κάνεις ότι δεν τα βλέπεις γιατί πλέον δε θέλεις να δίνεις τόσο μεγάλη βαρύτητα στις ελλείψεις κι όχι μόνο, ίσως «παραμυθιάζεσαι» ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αυτό το διάστημα. Αλλά, αν το πιστεύεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε προς το καλύτερο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι αυτό που θα σου κάνει πολύ καλό σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μηνός στον άξονά σου θα σου δώσει μια διαφορετική διάσταση σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις που αφορά στον εαυτό σου και τους άλλους. Δίνεις την τελευταία σου μάχη, αφού ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου κάνει όψη με τον Ουρανό και δημιουργεί μεγάλη ένταση στην προσωπική σου ζωή και την καθημερινότητά σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις κάποια πράγματα, όσο και να θέλεις γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν και όλα δείχνουν ότι πρέπει να κάνεις αλλαγή πλεύσης προς άλλη κατεύθυνση για να ισορροπήσεις.
Επίσης, πιθανόν να μην προλάβεις να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια και να κάνεις το μπαμ σε μια κατάσταση που πιστεύεις ότι δεν πάει άλλο και ότι αν δεν κινηθείς, προκοπή δεν θα δεις. Όμως μπορεί να βγάλεις μια συμπεριφορά που δεν είναι τόσο κοντά στην φύση σου. Αλλά ο στόχος σου είναι να ξεφορτωθείς από πάνω σου ό,τι δε σε αφήνει να κάνεις μια καινούργια αρχή. Χρειάζεται όμως προσοχή τόσο η καριέρα σου, όσο κι οι ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και γενικά ο τρόπος που κινείσαι, ακόμα και το σώμα σου ή η οδήγηση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να το παρατραβάς λίγο, αλλά τουλάχιστον δεν χαλάς κανένα χατίρι στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σου θα σου δώσει λάμψη και κυρίως θα σε αναβαθμίσει γιατί θα αλλάξεις το πώς σκέφτεσαι και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή, καθώς όλα εξαρτώνται από τον τρόπο σκέψης. Η ποιότητα διαμορφώνει και μια άλλη καθημερινότητα, οπότε χρειάζεται μια βελτίωση. Αρκετά είχες μείνει στο περιθώριο, τώρα πρέπει να αλλάξεις και να βγεις μπροστά.
Τα οικογενειακά θέματα τελείωσαν γι’ αυτό απερίσπαστος/η πιθανόν να ασχοληθείς με νέα, πιο δημιουργικά πλάνα. Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στο προσκήνιο ή μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες καιρό να βρεθείς και έτσι να ξεκινήσεις και πάλι την επικοινωνία μαζί τους. Η δουλειά σου θα γίνει το επίκεντρο γι’ αυτό θα έχεις μια σημαντική ανάπτυξη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο κάνεις θετικές σκέψεις, τόσο θα σου ανοίγονται καινούργια πεδία ευκαιριών. Οπότε καλλιέργησε τη θετική σκέψη και φτάσε στον στόχο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναβαθμίζεσαι και κατά κάποιο τρόπο προσπαθείς να βγεις προς τα έξω όσο μπορείς με διαφορετικό πρόσωπο, ενδεχομένως και εικόνα για τον κόσμο και τη ζωή. Αυτό σε κάνει ανάλαφρο/η και σε ωθεί να βάλεις νέες βάσεις ακόμα και στην καθημερινότητά σου. Οι ευκολίες και οι γνώσεις θα σε συνεπάρουν ενώ θα γίνεις πιο ελαστικός/η στα όριά σου.
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα κάνεις ακόμα και τρέλες προκειμένου να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Κάπου θα προσπαθήσεις να ξεκόψεις από το παρελθόν ή από άτομα που έχεις κόντρες μαζί τους. Θα πειστείς ότι η ελευθερία και γενικά οτιδήποτε είναι ανατρεπτικό και ιδιαίτερο πρέπει να το ακολουθήσεις για να έχεις καλύτερη ζωή. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Η απομάκρυνση από ένα Καρκίνο ή από οικογενειακούς δεσμούς ίσως σου βγει ξαφνικά και να μην μπορείς να το αλλάξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν αφήνεις τίποτε να σου ξεφύγει και το κυνηγάς όσο μπορείς γιατί θέλεις να αλλάξεις πλέον τη βαρετή ζωή σου και να την κάνεις πιο συναρπαστική.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν ακόμα εντάσεις και δυσκολίες σε οικογενειακές ή ερωτικές σου υποθέσεις γι’ αυτό ορισμένες φορές αισθάνεσαι σαν να ανεβαίνεις σε ψηλό βουνό, φορτωμένος/η με πολλά βάρη. Όμως, αν παραμείνεις ψύχραιμος/η, επειδή όλα αλλάζουν και σταματήσεις να κάνεις του κεφαλιού σου, θα δεις ότι θα περάσει η μπόρα χωρίς να βραχείς. Το μυστικό είναι στη σωστή διαχείριση και από εκεί εξαρτώνται τα πάντα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν δυσάρεστες στιγμές γιατί θα θέλεις να φύγεις από μια κατάσταση που σε παιδεύει.
Το συναίσθημα και το «πρέπει» δε θα σε αφήνει, αλλά κάτι θα σε ωθεί να επαναστατήσεις και θα το κάνεις πολύ σύντομα κι ό,τι γίνει, αφού δεν αντέχεις πλέον να ζεις με «φαντάσματα» και τα οποία χαλάνε συνέχεια την διάθεσή σου. Χρειάζεται όμως προσοχή και διάκριση για να μην παρερμηνεύσεις άτομα και συμπεριφορές. Ίσως, στο τέλος της διαδρομής, διαπιστώσεις ότι υπερέβαλες κυρίως με τον Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι συναισθηματικές σου ευαισθησίες ίσως φαίνονται προς τα έξω σαν αδυναμίες αλλά δε σε νοιάζει, εφ’ όσον ξέρεις ότι είναι και αυτό κομμάτι του εαυτού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια πολύ σημαντική φάση, η οποία σε αναγκάζει να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, οπότε αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και θα τα καταφέρεις. Τα έντονα συναισθήματα θα είναι συχνά και θα δημιουργούν καταστάσεις, που ξέρεις όμως να τις διαχειρίζεσαι. Η νοσταλγία και η οικογενειακή θαλπωρή θα σου προσφέρουν τη γαλήνη.
Η επανάσταση που πιθανόν να κάνεις, αν έχεις γεννηθεί προς το τρίτο δεκαήμερο, θα σε ωθήσει να βγάλεις αλήθειες με σκληρό τρόπο, αλλά και τον πραγματικό εαυτό σου που δε θα αρέσει. Τα πράγματα μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε ένα απότομο χωρισμό ή ξαφνική αποχώρηση από μια συνεργασία. Όλα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην γίνουν λάθη και κυρίως για να αντιληφθείς πότε θα πρέπει να κάνεις μια κίνηση και πότε όχι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα μεγάλο κύκλο εξελίξεων και κάπου παίζεις και εσύ τον δικό σου τον ρόλο ο οποίος είναι πολύ ιδιαίτερος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες οικογενειακές εντάσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά τώρα το καλό είναι ότι έχεις τα κατάλληλα όπλα και μπορείς να αντεπεξέλθεις εύκολα ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση. Κατά αρχάς, η Αφροδίτη που είναι στον άξονά σου θα σου ανοίξει καινούργιες πόρτες και νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι κάνεις, όχι απαραίτητα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Συγχρόνως, θα ξεκινήσεις περισσότερες επαφές στον κοινωνικό τομέα.
Το να παραμείνεις με ένα Δίδυμο μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά επειδή θα αποκτήσεις μια καινούργια προοπτική, η οποία θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τελείως όλα τα κακώς κείμενα, θα διαπιστώσεις ότι μπορείτε να προχωρήσετε και να γίνετε «αυτοκόλλητοι». Γενικά, το ρίσκο θα είναι κομμάτι της δουλειάς σου γι’ αυτό δε θα τα παρατήσεις, ούτε θα κάνεις πίσω. Θα κερδίσεις εύκολα χρήματα, αρκεί να έχεις σταθερότητα και πίστη στον στόχο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσπαθείς να αλλάξεις και πάλι την ροή των πραγμάτων που σε ενοχλούν και τελικά θα τα καταφέρεις γιατί έχεις θετικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο που γίνεται στις 9 του μηνός στο ζώδιό σου θα αναλάβεις δράση, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα τα πας παντού καλά. Υπάρχει αρκετή πίεση από άλλα άτομα που υποχρεώνεσαι να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους. Συνεργασίες ή ακόμα και μια στενή σχέση θα σε ωθούν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα νιώθεις ότι μεν όλα γίνονται για ένα στόχο, ταυτόχρονα όμως κι ένα είδος εξάρτησης, γι’ αυτό θα περάσεις κάπως δύσκολα.
**Τι επιφυλάσσουν για εσένα τα Άστρα τον επόμενο χρόνο; Η απάντηση είναι εδώ**
Αν έχεις ζητήματα με την οικογένειά σου, θα υπολογίσεις πολύ περισσότερο αυτήν, παρά τον εαυτό σου κι οι πράξεις σου θα είναι προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αν κάνεις κάτι διαφορετικό, είτε θα νιώσεις τύψεις είτε θα βιώνεις συναισθηματική φόρτιση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγάλες ανατροπές και θα ξεφύγεις από ένα στενό κλοιό. Τα πάντα οδηγούν προς μια προσωπική ή επαγγελματική απελευθέρωση κι ας μην το έχεις επιδιώξει 100%. Κατά κάποιο τρόπο πάντως θα γίνει, άσχετα αν το έχεις αποφασίσει ή όχι γιατί έτσι όπως είναι οι καταστάσεις δεν μπορείς να τις αντέξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις ευθύνες σε προσωπικό επίπεδο. Με κάποιο τρόπο δείχνεις τι ακριβώς θέλεις από τους άλλους και αυτό μπορεί να σε εκπαιδεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναλαμβάνεις ευθύνες, κυρίως οικογενειακές, οι οποίες με κάποιο τρόπο σε υποχρεώνουν να χάσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι δύσκολη, με αρκετές συναισθηματικές εντάσεις αλλά εσύ δεν πρέπει να πτοηθείς. Το ζητούμενο είναι να ξανοιχτείς και να τα επικοινωνήσεις τα θέματά σου γιατί έτσι δε θα υπάρχουν τόσες μεγάλες κόντρες και προβληματισμοί.
Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σε υποχρεώσει να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά και αυτό ίσως σε ενοχλήσει γιατί εσύ προτιμάς να τα έχεις όλα απλωμένα στο τραπέζι. Από την άλλη, θα σου δοθεί μια διέξοδος που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, σε φιλικό ή κοινωνικό επίπεδο και μάλιστα θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα και να δεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ζωή έχει πολλές αλλαγές και εσύ πρέπει να τις ακολουθείς και κυρίως να αναγνωρίζεις τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που δεν είναι πάντα εύκολο να αντιλαμβάνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεσαι σε καλή φάση. Έχεις άνεση, ευελιξία και κυρίως διπλωματία. Όλα σου φαίνονται εύκολα και διαχειρίσιμα. Η προσωπική σου ζωή γίνεται πιο ανάλαφρη και η ίδια κατάσταση επικρατεί και μέσα στο σπίτι σου, που δεν αποκλείεται να είναι πλέον κέντρο διερχομένων. Οι αλλαγές θα είναι εύκολες και θα μπορείς να μετατρέψεις τις αρνητικές ενέργειες σε θετικές.
Ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα και να πρέπει να επιλέξεις έναν δρόμο, όμως έτσι θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου. Αν καταλήξεις στο τι ακριβώς θέλεις, τότε θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα πάρεις δύναμη μέσα από την απόφαση σου αυτή, οπότε θα φτάσεις κατά το ήμισυ στον στόχο σου. Το σημαντικό αυτό το διάστημα είναι να καλλιεργήσεις την επικοινωνία σου με κόσμο γιατί θα σε βοηθήσει σε ό,τι σχεδιάζεις να κάνεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι μπορείς εύκολα να ξαλαφρώσεις από τα βάρη και τις δυσκολίες.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου