ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πρόσεξε, αγαπητέ Κριέ, τα λόγια σου, γιατί κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που δεν θα την περιμένεις καθόλου, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστείς. Φρόντισε με τη .......
........ διαλλακτικότητα που έχεις να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου που έχουν τελειώσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Δυστυχώς, αγαπητέ Ταύρε, μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας που σου αποσπάει την προσοχή, τα προβλήματα που έχεις τα κουβαλάς μαζί σου στο σπίτι ή τα σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις, χωρίς να κερδίζεις έτσι κάτι. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί κάποια παρερμηνεύονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο και να αναζητήσεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Έχεις δίψα, αγαπητέ Δίδυμε, για εξέλιξη, δράση και δημιουργία! Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο. Αυτό που δεν θέλεις είναι η ήττα, αλλά και ο περιορισμός της ελευθερίας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και δείξεις ρομαντισμό και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό σου τομέα στο παρελθόν. Καλό θα είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θέλεις τα πάντα να γίνονται στους δικούς σου γρήγορους ρυθμούς, δεν συμβιβάζεσαι, βαριέσαι πολύ εύκολα και επιδιώκεις στη ζωή σου την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα. Έχεις αρχηγικές τάσεις, είσαι ακούραστος, αλλά ο εγωκεντρισμός και τα ξαφνικά σου ξεσπάσματα καθώς και η έλλειψη υπομονής είναι βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σαν Λέων, είσαι περισσότερος φιλόδοξος παρά κυριαρχικός, ενώ έχεις λαμπρές ιδέες τις οποίες δεν διστάζεις να εφαρμόσεις άμεσα. Επιμένεις με περισσότερη σταθερότητα στους προσωπικούς σου στόχους, επιδιώκεις τη διάκριση, την προβολή και την πρωτιά, αλλά με έναν τρόπο όχι τόσο εγωιστικό και εκκεντρικό, αλλά περισσότερο δημιουργικό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, καλό θα είναι επίσης να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, αγαπητέ Παρθένε, και δεν το βάζεις εύκολα κάτω στις δυσκολίες. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή μας εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και με αυτό τον τρόπο τολμάς και αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις καλή μόρφωση, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και διαθέτεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και δεν κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είσαι το ζώδιο που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Ξεχωρίζεις για την πρωτοτυπία σου και αδυνατείς να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με κάθε τι που σου στερεί την ελευθερία έκφρασης και δράσης. Στη ζωή σου επιδιώκεις να υπάρχει πάντα δράση, εξέλιξη, περιπέτεια και αλλαγή και σήμερα μπορείς πανεύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε νέα συνθήκη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, καθώς και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις καλούς τρόπους, αγαπητέ Σκορπιέ, και επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει γαλήνη, αρμονία, ομορφιά και προπάντων σταθερότητα! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν! Σήμερα θα αργείς αρκετά να πάρεις αποφάσεις γιατί θα θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι και η σωστή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ίσως, αγαπητέ Τοξότη, να έχεις τους δικούς σου αργούς ρυθμούς, ο λόγος σου όμως είναι συμβόλαιο και όταν πάρεις μία απόφαση, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή και η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή σήμερα θα είναι τα μελανά σημεία που θα πρέπει να αποφύγεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται κι εσύ να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα ξεφύγεις σήμερα από τις υλιστικές τάσεις του ζωδίου σου και θα επιθυμήσεις να έχεις τα κατάλληλα εφόδια - τα οποία για σένα είναι οι γνώσεις – προκειμένου να χτίσεις μία ζωή πάνω σε γερές βάσεις. Είσαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος, έχεις ταλέντο στον προφορικό ή και στον γραπτό λόγο, συνδυάζεις με επιτυχία τη λογική με το συναίσθημα και δεν θέλεις να αδικείς κανέναν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου είναι αργές. Αυτό συμβαίνει γιατί και εσύ ο ίδιος δεν τολμάς, δεν ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά στη ζωή σου μπορείς και κατακτάς στόχους ζωής και να κερδίζεις αυτό που τόσο προσδοκάς: τη σταθερότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο θα δεχτείς πολλές προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη. Είσαι από τα ζώδια που κάνουν πανεύκολα νέες γνωριμίες ενώ μπορείς άνετα να μιλήσεις στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στη ζωή σου καταπιάνεσαι με πολλά, όμως πολλές φορές μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, γιατί επιθυμείς πάντα την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη ...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου