ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτό που θέλεις θα το πετύχεις, αγαπητέ Κριέ, και ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή τους έκβαση. Πρόσεξε μόνο λίγο ......
........  τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα επαγγελματικά προβλήματα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν βρεθεί στον δρόμο σου, και να μην σταματήσεις την προσπάθεια μόνο και μόνο επειδή μερικές φορές μπορεί να συναντήσεις προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα είναι προσωρινά. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μέτρα μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις χωρίς να το αντιληφθείς. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η διάθεσή σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι πιο ανοικτή και ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι μαζί με άλλους και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και τη βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε τα νεύρα σου για να μην δημιουργηθούν προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει, αγαπητέ Καρκίνε, να κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη. Με απλά λόγια, όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα ηρεμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου ή να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως παροδικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αγαπητέ Λέων, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία - θα σου κάνει πολύ καλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η φαντασία, η λογική, αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες, αγαπητέ Παρθένε, και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά, ώστε να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που να εμποδίσει τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από σήμερα τα πράγματα για το ζώδιό σου θα πάρουν τον δρόμο τους. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τα αισθηματικά σου, με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο προβλέπονται σήμερα για το ζώδιό σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και παλιότερα θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ταυτόχρονα, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και να κινείσαι έτσι ώστε να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Έχεις πολύ δυναμισμό, ενώ οι εξελίξεις προβλέπονται πολύ θετικές για το ζώδιό σου. Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα από όσο νομίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Στον οικονομικό τομέα, θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος για το ζώδιό σου που θα είναι πολύ θετική ως προς τις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, προχώρα μπροστά και να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μια νέα πρόκληση προβλέπεται για το ζώδιό σου και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία, χωρίς να δυσπιστήσεις ή να υποχωρήσεις, πριν βεβαιωθείς ότι είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και στον ενθουσιασμό σου, ώστε να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις, αν προηγουμένως δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Επίσης, μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν πρώτα δεν εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα και άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Εύνοια προβλέπεται για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις επικοινωνιακές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό σου προκειμένου να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ θετική για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου