ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα η καθημερινότητα του ζωδίου σου αλλάζει προς το καλύτερο και τα σχέδιά σου θα είναι πλέον εφικτό να πραγματοποιηθούν. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά ......
..... εμπόδια που προκύπτουν. Τα πράγματα θα ολοκληρωθούν σε βάθος χρόνου. Συγκράτησε την έντασή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν πολλές θετικές αλλαγές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη όλα αυτά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να βελτιώνονται και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει, αγαπητέ Ταύρε. Είναι επιτακτική ανάγκη να οργανωθείς άμεσα και να αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας. Μην αφήσεις χρόνο να περάσει ασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από σήμερα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου και αξιόλογες ευκαιρίες θα φέρουν νέα ξεκινήματα που μπορούν να σε απογειώσουν. Την ερχόμενη περίοδο κάποια τυχαία γεγονότα θα γίνουν αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν σημαντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά, με δικά σου άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται κάπως και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν μικροπροβλήματα που δεν θα πρέπει όμως να σε καθηλώσουν σε απραξία. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που θα παρουσιαστούν, ώστε να μπορέσεις να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα θα δώσουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα επιλογής των σωστών κινήσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και πηγαίνουν καλύτερα κι εσύ θα αισθάνεσαι όλο και καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα νέες προτάσεις έρχονται για το ζώδιό σου και οδηγούν σε καινούργιες ευκαιρίες που δεν είχες στο μυαλό σου, αλλά που θα σε ανανεώσουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό και θα αυξήσουν τον προσωπικό σου χρόνο που σου είναι απολύτως απαραίτητος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει αρκετά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα οι εξελίξεις θα οδηγούν το ζώδιό σου σε έντονες μορφές δράσης. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν τώρα εγκυμονούν παγίδες. Δείξε την απαραίτητη προσοχή για να αποφύγεις τον κίνδυνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αδυναμία σου να βάλεις τάξη σε κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον θα γίνει αφορμή για σχόλια που θα εμποδίσουν τις αποφάσεις σου. Μείνε έξω από όλα αυτά μέχρι να ξεθυμάνει η ένταση και να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε με διάφορους τρόπους τον συναισθηματικό σου κόσμο και η γνωριμία που ήθελες θα έρθει πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και είναι βέβαιο ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η προσοχή σου εστιάζεται σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα που αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου σε κάθε προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα η καλή σου διάθεση, αγαπητέ Τοξότη, θα βελτιώσει την επικοινωνία σου. Ταυτόχρονα, οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα σε γέμισαν υποχρεώσεις, ενώ διαπίστωσες πως το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά και ακολούθησε τη διαίσθησή σου για να δώσεις λύση. Κάποιο μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια θα σου δώσει τη βοήθεια που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, όλη την εβδομάδα κουράστηκες αρκετά και κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μια παρεξήγηση, αγαπητέ Αιγόκερε, με κάποιο φιλικό πρόσωπο θα πάρει δυστυχώς μεγαλύτερη έκταση από την αναμενόμενη. Η ρήξη ανάμεσα σε αγαπημένα σου άτομα είναι γεγονός και δυστυχώς στηρίζεται σε μία σειρά παρανοήσεων. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή με επαγγελματικά θέματα. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο απολογισμός που έκανες πρόσφατα σου άφησε κάποιες πικρίες που σταδιακά υποχωρούν. Νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες. Σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής ως προς τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, μέρα ξεκούρασης, βγάλε από το μυαλό σου τα επαγγελματικά θέματα, γιατί εκεί να είσαι βέβαιος ότι τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Καρκίνο δίνει στο ζώδιό σου τις καλύτερες επιρροές του. Θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό αλλά θα βελτιώσει και την καθημερινότητά σου. Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα θα ανεβάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και θα προσφέρει προοπτικές βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, έχεις καταφέρει να βάλεις σε σειρά πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς πια να ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου