ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Έρωτας Μετ` Εμποδίων (The Big Sick)

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρωτας Μετ` Εμποδίων (The Big Sick)
Ο Κουμάιλ είναι ένας γεννημένος στο Πακιστάν εμπνευσμένος κωμικός, που συνδέεται αισθηματικά με την απόφοιτη Έμιλι, μετά από μια standup παρουσίαση του. Όμως, αυτό που και οι .....
...... δύο νόμιζαν ότι θα κρατούσε για μία βραδιά καταλήγει να είναι το «ένα και καλό», μπερδεύοντας αυτό που περίμεναν οι παραδοσιακοί γονείς του Κουμάιλ. Όταν την Έμιλι την πιάνει μια μυστηριώδης ασθένεια, ο Κουμάιλ αναγκάζεται να έρθει κοντά με τους γονείς της, Μπεθ και Τέρι, που δεν είχε γνωρίσει καθόλου πριν, ενώ έχει να δώσει τη μάχη του ανάμεσα στην καρδιά του και σε αυτό που θέλουν οι γονείς του.

- Παραλειπόμενα:

Το σενάριο είναι αυτοβιογραφικό και αφορά τη γνωριμία του Kumail Nanjiani με τη σύζυγο του, Emily V. Gordon, με την οποία υπογράφουν μαζί το σενάριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρωτας Μετ` Εμποδίων (The Big Sick)
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 27 Ιουλ 2017
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά - Ουρντού
Κομεντί | 119' |
Αποτέλεσμα εικόνας για Έρωτας Μετ` Εμποδίων (The Big Sick)

- Συντελεστές :
Kumail Nanjiani Ηθοποιός ....Kumail
Zoe Kazan Ηθοποιός ....Emily
Holly Hunter Ηθοποιός ....Beth
Ray Romano Ηθοποιός ....Terry
Zenobia Shroff Ηθοποιός ....Sharmeen
Michael Showalter Σκηνοθετης
Kumail Nanjiani Σεναριογράφος
Emily V. Gordon Σεναριογράφος




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου