ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   16/7/17 έως  22/7/17
ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεσαι στην «καρδιά» του καλοκαιριού και μπαίνεις σιγά σιγά σε έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό ορίζοντα, -ένα νέο κλίμα- και αυτό θα σου δώσει μια καινούργια, φρέσκια πνοή. Όλα πλέον ......
.... θα τα βλέπεις με άλλο μάτι, από μια άλλη, εντελώς διαφορετική πλευρά. Η στροφή αυτή που θα πάρεις θα σε βοηθήσει πολύ να «επενδύσεις» σε ένα καλύτερο μέλλον και να ζήσεις μια νέα, θαυμάσια καθημερινότητα. Γιατί όταν αισιοδοξεί ένας Κριός, τότε όλα γίνονται πολύ φωτεινά μιας και η κατάστρωση σχεδίων για το καινούργιο και το διαφορετικό γίνεται εύκολα και αβίαστα. Θα δεις πόσο η ζωή σου θα γίνει συναρπαστική και σίγουρα θα ξεκινήσεις πάλι να κάνεις όνειρα και σχέδια που θα υλοποιούνται και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.
Θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ότι θα βρεθείς σε μια καλύτερη θέση και σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Άρης, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τη δράση σου και θα σου δώσει μεγάλη δύναμη. Κυρίως αν έχεις έρθει στον κόσμο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα βιώσεις και θα αντιληφθείς μια νέα θετική πραγματικότητα, πολύ καλύτερη από όσα έζησες τον προηγούμενο καιρό. Ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιες δυσκολίες και να ζήσεις εντάσεις, εξαιρετικά χρήσιμες όμως γιατί μόνο με αυτές τις νέες εμπειρίες θα επέλθει η μεγάλη και αναγκαία αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η επιδίωξη των αλλαγών θα σε βάλουν σε μεγαλύτερη δράση και σίγουρα θα αντεπεξέλθεις στα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανακαλύπτεις κομμάτια του εαυτού σου που πιθανόν να αγνοούσες γιατί η συνήθεια έχει γίνει δεύτερη φύση σου με αποτέλεσμα να μην αφήνεις, να μην επιτρέπεις να γεννηθεί κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Όμως σκέψου, αν τελικά έπαιρνες μια τολμηρή και κρίσιμη απόφαση να ζήσεις πέρα και έξω από τη ρουτίνα και τις μικρές συνήθειες της καθημερινότητάς σου, η ζωή σου θα άλλαζε σαφώς πρός το καλύτερο. Έχοντας τη διαφορετικότητα στο «πετσί» σου, αναζητάς πλέον νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες που σίγουρα θα σε αναβαθμίσουν, θα σε απογειώσουν κοινωνικά και όχι μόνο. Θεώρησε βέβαιο ότι θα αρχίσει να σε απασχολεί περισσότερο το οικονομικό ζήτημα και η έννοια της τάξης και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο να κατέχεις και να διασφαλίσεις πράγματα που πιστεύεις ότι σου ανήκουν. Όμως αυτό δεν θα συμβεί με περισσότερη δουλειά αλλά μέσα από καλύτερη αξιοποίηση της πληροφορίας ή και την καλύτερη δυνατή επαφή με ανθρώπους-«κλειδιά». Οπότε δεν έχεις παρά να αναλάβεις άμεση δράση με πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα καταγράψεις στο… χαρτί.
Εμπρός λοιπόν και μην αφήσεις τίποτε στην τύχη του και καμία πτυχή της ζωής σου ανεκμετάλλευτη. Ποτέ δεν ξέρεις τι αξία, ποιες και πόσες ευκαιρίες κρύβονται στις προσωπικές γνωριμίες και στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε στην καθημερινότητά μας. Άρχισε να ψάχνεις και θα το βρεις… Και κάτι ακόμη: Ο ρομαντισμός μέσα από την Τέχνη και την Ποίηση θα σου δώσουν μια άλλη διάσταση στα πράγματα, θα σου προσφέρουν μια νέα οπτική αγωνία να βλέπεις καθαρότερα και πιο βαθιά. Μόνο πρόσεχε! Να χρησιμοποιείς μόνο το μυαλό σου και να επικεντρώνεις τις σκέψεις σου προς τη δημιουργία, χωρίς να ξοδεύεις χρόνο και κρίσιμη ενέργεια σε ιστορίες επικράτησης του εγώ σου.  

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακατεύεσαι με πολλά και συγχρόνως μαθαίνεις άλλα τόσα. Αυτό σε κάνει να βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μεγάλο απόθεμα συσσωρευμένης ενέργειας και ήρθε η στιγμή, όχι να τη σπαταλήσεις αλλά να την επενδύσεις για αυτό παίρνεις... φόρα και σίγουρα οδηγείσαι στη σωστή κατεύθυνση για τα δικά σου όρια και μέτρα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις την ανάγκη να βουτήξεις, να βυθιστείς για λίγο στο όνειρο και την ψευδαίσθηση. Από τη μια πλευρά αυτό θα σου κάνει πολύ καλό γιατί έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Όμως πρόσεχε τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου σε κάθε επίπεδο, κυρίως τις συναναστροφές που δεν έχουν σαφή και ευδιάκριτα όρια γιατί οι παγίδες είναι πολλές και δεν είναι ώρα για νέα λάθη.
Το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθείς, να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να τα βγάλεις πέρα στη ζωή σου κερδίζοντας χρήματα και σίγουρα έχεις βάλει «λυτούς και δεμένους» να σου δώσουν εγγυήσεις ασφάλειας και είναι λογικό να νιώθεις έτσι, γιατί πολύ απλά θέλεις να πάρεις πίσω ό,τι σου ανήκει. Οπότε δεν πρέπει να αφήσεις κανένα περιθώριο να χάσεις. Μοναδικό φρένο σε αυτήν τη νέα πορεία που έχεις χαράξει είναι ορισμένα οικογενειακά θέματα που γεμίζουν τη σκέψη σου που μπορεί να σε πάνε για λίγο πίσω. Και γενικά κάποιες υποθέσεις που σε πονάνε, θα πρέπει να τις διαχειριστείς με θάρρος και νέες, φρέσκιες αντιλήψεις γιατί έχεις καταλάβει πλέον ότι «όλα έχουν τη λύση τους». 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και αυτό σου δίνει μια μεγάλη κοινωνική άνοδο αλλά και συγχρόνως μια ευκολία σε ό,τι κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διανύεις την τελευταία εβδομάδα που θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με συνθήκες υπερβολικού συναισθήματος που ξεχειλίζει από την καρδιά σου και με υποχρεώσεις φροντίδας προς τους τρίτους που σε χρειάζονται και γενικά με δράση που μπορεί να ξεπερνάει τα αρκετά πιεσμένα στάνταρ σου. Επειδή οδηγείσαι από τη φύση σου από το συναίσθημά σου, σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη φόρτιση και ευαισθησία. Καθώς πιστεύεις ότι όλα είναι δεδομένα, πιθανόν τώρα να εκτιμήσεις περισσότερο την ηρεμία και την ισορροπία γιατί αυτό το διάστημα έχεις χάσει την ισορροπία σου λόγω των εξωτερικών η οικογενειακών συνθηκών.
Έχεις υιοθετήσει «λίγοι και καλοί» και ίσως να έχεις απομονωθεί κάπως και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά να ξεμοναχιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Πόσο μάλλον όταν αυτή την στιγμή το νιώθεις αποξενωμένο, μακριά σου. Άν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για δράση αλλά και μεγάλη διάθεση, δύναμη και αντοχή να κάνεις τη μεγάλη επανάστασή σου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Αυτό έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί με τον Κριό, γι’ αυτό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζεις μέσα στην ένταση και αυτό σου διαμορφώνει την καθημερινότητα και σίγουρα θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Ο πανικός και ο φόβος είναι κακοί σύμβουλοι.

ΛΕΩΝ
Έχεις αποφασίσει να βάλεις το μυαλό σου σε… τροχιά καλών σκέψεων και σίγουρα αυτό θα σου δώσει μια έξτρα ευκαιρία και ώθηση να δώσεις τη μεγάλη μάχη, τη «μητέρα των μαχών» με όλα τα αρνητικά που υπάρχουν στην ζωή σου. Μπορεί να νιώθεις εγκλωβισμένος/η από συναισθήματα που σε «καταπλακώνουν», που σε πιέζουν ασφυκτικά και ενεργοποιούν τη μεγάλη έμφυτη ευαισθησία σου, καθιστώντας σε ευάλωτο/η κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις μπορεί να το κάνεις σε συνδυασμό με επαγγελματικούς λόγους και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να αντλήσεις νέες ιδέες και να συλλέξεις πρωτότυπες και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα πιο πέρα.
Ένας καλός τρόπος να αποφορτίσεις τη βεβαρημένη από κάθε άποψη καθημερινότητά σου είναι να επιδοθείς σε ασχολίες που δεν αφορούν απόλυτα εσένα, όπως το να φροντίζεις άλλα άτομα που σε χρειάζονται η ακόμα και ζωάκια - που δεν είναι δικά σου. Το απόγειο της προσφοράς και δοτικότητας… Παρόλα αυτά τα καταφέρνεις και  μάλιστα οργανώνεσαι περισσότερο από άλλες φορές. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναπαράγεις καλές σκέψεις και αυτό σίγουρα σε βοηθά να ολοκληρώσεις κάποιες κινήσεις που οδηγούν στην επαγγελματική σου επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί η ζωή σου να φαίνεται ότι έχει «φρακάρει», οι προσωπικές σου στιγμές να συνιστούν πολυτέλεια, το κεφάλι σου να μην έχει χώρο για νέες σκέψεις και η κλεψύδρα του χρόνου σου να αδειάζει στο …πιτς φυτίλι… Τίποτα όμως δεν πρέπει να σταματήσει τον εσωτερικό σου εαυτό που πρέπει να αφεθεί σε καλές πράξεις, φιλανθρωπικό έργο η προσφορά σε άτομα της οικογένειας και του στενού περιβάλλοντός σου. Η μυστική συνταγή για αυτό είναι να καταλάβεις, να ψάξεις βαθιά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να μην τις πετάς στο καλάθι των αχρήστων όπως έχεις κάνει δυστυχώς στο παρελθόν. Γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις τα γεγονότα μέσα σου με έναν καλύτερο τρόπο. Και κυρίως χωρίς να το καταλάβεις θα τρυπώσεις στον βαθύτερο εαυτό σου για να αντιληφθείς καθαρά τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς από την τοξική πλευρά τόσο του εγώ  σου όσο και των άλλων.
Φόρεσε μια συναισθηματική πανοπλία και ταυτόχρονα ψάξε μέσα σου, εκεί βρίσκεται η λύση όλων των προβλημάτων σου. Μοιράσου με τους άλλους αλλά απομονώσου κιόλας και πρόσεξε να βρεις την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα δύο. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα δεις ότι γίνονται πράγματα τόσο ξαφνικά, θα διαπιστώσεις τόσες γρήγορες, μαγικές αλλαγές, που ακόμη και εσύ η …κλασική περίπτωση «τάξης και λογικής»!!! δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις. Θα δεις όμως ότι αν αφεθείς σε αυτές τις αλλαγές, χωρίς ενστάσεις και εσωτερικό φρένο, θα σε πάνε μόνες τους… σαν νεράκι και αμέσως μετά θα διαπιστώσεις πόσο αναγκαίες ήταν. Η υπομονή και η πίστη στις νέες αλλαγές είναι πολύ σημαντικότερες αξίες του «εδώ και τώρα» που πρέσβευες μέχρι σήμερα. Και που κάποιες φορές δεν σου βγήκε σε καλό.  

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητάς το καινούργιο και το διαφορετικό και αυτό δεν ταιριάζει πάντα στον χαρακτήρα σου. Ήρθε όμως η στιγμή να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς ενδοιασμούς, συστολές και φόβο.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις διαπιστώσει ότι οι συνθήκες της ζωής σου έχουν αλλάξει, μάλλον προς το καλύτερο, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μια μεγάλη, καλά σχεδιασμένη, στροφή μέσα σου θα σου ανοίξει ορθάνοιχτα τα μάτια για να αντιληφθείς ότι έρχονται καινούργια πράγματα, πολύ πιο ανεβασμένα ποιοτικά. Αν όμως έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, παλεύεις ακόμα με τον κυκεώνα των συναισθημάτων και των δύσκολων ευαισθησιών. Οπότε μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση γιατί θα νιώσεις ότι είσαι απροστάτευτος/η, εκτεθειμένος/η σε οικογενειακές εμπλοκές και σε επαγγελματικές εντάσεις που σίγουρα δεν έχεις ούτε τη δύναμη ούτε τον ρόλο να ελέγξεις η να διαχειριστείς με τον σωστό τρόπο.
Για αυτό καλό είναι να μείνεις - όσο μπορείς - παρατηρητής/α. Γιατί έτσι θα έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις από αυτό αν όχι νικητής/α, σίγουρα χωρίς πολλές πληγές, τραύματα και σημαντικές απώλειες. Δεν είναι αλήθεια, τέλος ότι η σχέση με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω σου απορροφά ζωτικό χώρο και ενέργεια. Θα διαπιστώσεις σύντομα  ότι αυτά που σήμερα είναι δύσκολο να διαχειριστείς, αύριο θα σου αποφέρουν και σίγουρα κάπου θα φανούν χρήσιμα ή ωφέλιμα. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις πολλά πράγματα τα οποία αφορούν κυρίως την οικογένεια και τις υποχρεώσεις σου. Αλλά χρειάζεται να κρατήσεις τα όρια σε όλες τις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις βουτήξει στην τρικυμία της δημιουργίας για να παλέψεις με τα κύματα των νέων εμπειριών και να βγεις από την συναισθηματική αφάνεια και αδράνεια. Αν και δείχνεις να τα καταφέρνεις καλά σε αυτό, σε περιορίζουν ωστόσο οι προσωπικές σου πεποιθήσεις που μπαίνουν βαρίδια στην προσπάθειά σου να έχεις μια καλύτερη μοίρα, μια νέα ποιοτικότερη ζωή. Μπορεί να χαμογελάς αλλά αυτό δεν κρατά και πολύ, το μυαλό και η στάση της ζωής σου σβήνουν γρήγορα το χαμόγελο όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι. Το μυστικό μάλλον το ξέρεις: Να μην κολλάς το μυαλό σου σε οτιδήποτε ξέρεις εκ των προτέρων ότι σου προκαλεί στεναχώρια. Στρέψε τη σκέψη, τα όνειρά σου, τον εαυτό σου σε πιο ευχάριστα πράγματα και τότε δεν θα σταματήσεις να αντλείς χαρά από τις αλλαγές που θα διαδέχονται η μια την άλλη σε πρακτικό επίπεδο.
Σε απασχολεί που η επικοινωνία και οι συζητήσεις που κάνεις με τον Λέοντα είναι ελλιπείς και ρηχές. Μάθε λοιπόν το μυστικό. Καλό είναι και θα βοηθούσε πολύ, εσύ να ανοίγεις το θέμα και αν ο Λέων είναι συνεργάτης σου, κάνε την ανατροπή από την πλευρά σου και μείωσε την ανταγωνιστικότητα που μπορεί να βγαίνει μεταξύ σας. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να σε πιέζει λίγο γιατί χρειάζεται πλήρη αφοσίωση και χρόνο από την πλευρά σου και πιθανόν αυτό να σου ανακόπτει τη δράση. Αλλά θα τα καταφέρεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η δράση σου είναι πολύ σημαντική και αυτό θα σε συμπαρασύρει ακόμα και σε υπερβολές. Για αυτό να προσέχεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη δράση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι κάτω από τη θετική και ανάλαφρη επιρροή της Αφροδίτης. Για αυτόν τον λόγο, ενώ συμβαίνουν δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο, εσύ κάπου μέσα σου αισιοδοξείς βαθιά και αυτό σε γαληνεύει. Η συναισθηματική ακαταστασία, η «αναμπουμπούλα» αυτή στη ζωή σου σε ταράσσει και αυτά τα συναισθήματα στρέφονται στην ψυχή σου σαν …κοφτερά λεπίδια. Παράλληλα, αντιμετωπίζεις δυσκολίες με τον/την σύντροφο ή συνεργάτη.
Γενικά αλλάζεις μέσα σου, απομακρύνεσαι μοιραία και «κλείνεις» τον κόσμο έξω από την προσωπική σου σφαίρα. Κάτι που σε αναγκάζει να παίρνεις μεγαλύτερη ευθύνη σε ό,τι κάνεις. Επειδή αυτό το διάστημα είναι σούπερ καρμικό για σένα, θα δεις να έρχονται πράγματα μη αναμενόμενα. Πιθανόν να λάβεις από μια παλιά συνεργασία κάτι καλό και χάρις σε αυτό, θα προωθηθείς σε κάτι ακόμη καλύτερο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια στενή συντροφική σχέση ή επίσης είναι πιθανό να πάρεις κάποια κληρονομιά η ένα μερίδιο από την ασφάλεια που δεν το περίμενες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βιώνεις τη διαφορετικότητα και αυτό σε βάζει να κάνεις ανατροπές σε θέματα που μέχρι τώρα σου ήταν πολύ δεσμευτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να αφουγκράζεσαι καλύτερα τον σφυγμό, τον παλμό των άλλων, όμως αυτό σε κάνει περισσότερο ευάλωτο/η και φυσικά πολύ πιο υπεύθυνο/η για το πως θα συμπεριφερθείς. Η μεγάλη ανατροπή που κάνεις στη ζωή σου οφείλεται στην κοσμοθεωρία σου για την οικογένεια. Όμως έχεις ανάμικτα συναισθήματα και παρενέργειες, καθώς από τη μια ξεχειλίζεις από τρυφερότητα και αγάπη και από την άλλη δέχεσαι μια αφόρητη πίεση από την ασφυκτική υποχρέωση ότι όλα πρέπει, όλα οφείλεις να τα κάνεις καλά.
Η συναισθηματική σου αυτή υπερβολή, γίνεται η αιτία να αισθάνεσαι έντονη καταπίεση που συχνά σε οδηγεί στην απώλεια του εσωτερικού σου εαυτού. Επειδή είσαι το κατ’ εξοχήν ζώδιο που μέσα στην καθημερινότητά του έχει επιλέξει να μαθαίνει συνέχεια καινούργια πράγματα, σίγουρα θα αντλήσεις σημαντική βοήθεια από μια γνώση που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστη. Ο επαγγελματισμός σου σε καθορίζει και από αυτό παίρνεις σημαντικούς πόντους. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζεις για τους άλλους και σίγουρα αυτό σε βάζει να αφουγκραστείς πιο εύκολα τις ανάγκες τους αλλά και συγχρόνως καταπιέζεσαι γιατί πρέπει να ακολουθείς τα χνάρια των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας πραγματικός Υδροχόος έχει πάντα κεντρικό στόχο στη ζωή του τη συμμετοχή του σε ομάδες και αυτό του δίνει δύναμη και πλούτο συναισθήματος για να μπορεί να συνεχίσει. Για αυτό ό,τι προγραμματίζεις, όποιον στόχο και να έχεις θέσει, φρόντισε να τον εκπληρώσεις, έχοντας ενταχθεί πρώτα εσύ σε μια κοινή ομάδα, σε ένα σύνολο. Τα μέλη της κάθε ομάδας στην οποία θα εντάσσεσαι θα πρέπει να αποδεχθούν ως στοιχείο σου την εκκεντρικότητα στο ντύσιμο, το στήσιμο και τη συμπεριφορά σου, πολύ απλά γιατί εσύ «τρέφεσαι» από αυτό.
Όμως αυτό είναι θέμα ουσίας, δεν είναι επιφανειακό ή τυπικό, καθώς σίγουρα έτσι είσαι περισσότερο ο εαυτός σου, εκφράζεσαι πιο εύκολα γιατί θα ανοίγεις τα χαρτιά σου προς όφελος όλων. Μια σημαντική συμφωνία θα κλειστεί εύκολα αυτό το διάστημα γιατί θα έρθουν τα πράγματα σε ένα επίπεδο που δεν θα μπορεί να γίνει αλλιώς. Έχεις το μαγικό χάρισμα να οδηγείς τα θέματά σου εκεί που θέλεις εσύ. Και το καταφέρνεις γιατί βλέπεις τα πάντα σφαιρικά και αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια σημαντική, μια κρίσιμη καμπή και αναλαμβάνεις ευθύνες που θα φανεί ότι κάπου σε περιορίζουν. Αν το δεις σαν εξελικτική εμπειρία, θα το ξεπεράσεις εύκολα.  

ΙΧΘΥΕΣ
Ζεις κάτω από κάποιες περίεργες συνθήκες και κυρίως αντιφατικές. Η αλήθεια είναι ότι έχεις μια δυσκολία να παντρέψεις την αίσθηση ελευθερίας, την ευκολία για φλερτ και παιχνίδι με συνθήκες πιο… σταθερές όπως οικογενειακές και μόνιμες σχέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο καθοδηγείσαι από σαγήνη, ομορφιά, γοητεία αλλά διακατέχεσαι από την ψευδαίσθηση ότι περπατάς στον σωστό δρόμο. Για αυτό δεν θα έχεις διάθεση να αγωνιστείς για τίποτε, γιατί θεωρείς ότι όλα θα έρθουν. Και σε ένα επίπεδο αυτό βγαίνει αληθινό.
Κυρίως αν έχεις μεράκι, ταλέντο, αγάπη και δημιουργικό πάθος για κάποιο συγκεκριμένο έργο η μια σχέση που νιώθεις ότι σε απογειώνει. Διαισθητικές ερμηνείες θα είναι πολύ επιβοηθητικές για σένα γιατί θα ορίζεις με ένα τρόπο τα πράγματα που θέλεις να ακολουθήσεις. Η τάση όμως φυγής από την καθημερινότητα θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να περιφρουρείται για να μην υπάρχουν μετά εικόνες… χάους σε προσωπικό επίπεδο. Η αναφορά στην οικογένεια θα σου δημιουργεί συνθήκες ευαισθησίας και κυρίως συναισθηματικών εντάσεων αλλά κατά μια έννοια θα σου κάνει καλό γιατί θα φροντίζεις και θα υπερπροστατεύεις. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητάς το όνειρο και μαζί με αυτό και την ψευδαίσθηση. Ξεκαθάρισε άμεσα για να μην παρασυρθείς από λάθος άτομα και καταστάσεις.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου