ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου και υπόσχεται σύντομα μεγάλες προοπτικές. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις τον σωστό τρόπο για την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο εύπιστος .......
..... σε ό,τι ακούς γύρω σου – αντιθέτως, κράτα αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ή ακόμη και να βάλεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει αλλά και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι να περάσεις το αποψινό βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πιθανόν να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από όσο περιμένεις, αγαπητέ Ταύρε. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Εξήγησε στους οικείους σου ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και θα πρέπει να προσπαθήσουν να μην σε απασχολούν με ασήμαντα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην χαλάσεις την ψυχολογία σου σήμερα εξ αιτίας διαφόρων επαγγελματικών θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα σήμερα, γιατί θα έχεις προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μεγάλη πλανητική βοήθεια έρχεται για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τη σταθεροποίηση καταστάσεων και θα πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς οι τωρινές σου κινήσεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου μέχρι το μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπόψη σου προτάσεις που θα σου γίνουν και που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί τα αισθηματικά σου και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άσε λίγο να φανεί το ελεύθερο πνεύμα σου και θα δεις ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από επαγγελματικά θέματα - από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω και ευνοεί το ζώδιό σου, η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος υποχωρεί σταδιακά και οι εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Κάποια συνεργασία θα προκύψει τώρα που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην τη δημοσιοποιήσεις ακόμα - λίγο αργότερα θα είναι καλύτερα για όλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τεράστια διάθεση ανανέωσης και αλλαγών σε έχει κυριεύσει τώρα, αγαπητέ Λέων, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν ακόμα. Δώσε προσοχή σε ευκαιρίες που πιθανόν να κρύβουν κάποια παγίδα. Φρόντισε την υγεία σου, γιατί μικροενοχλήσεις του παρελθόντος θα επανέλθουν με βασανιστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλό θα είναι να πεις αυτά που θέλεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Θα πρέπει να δεις με λίγη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια ζητήματα. Μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ανταγωνισμοί, κόντρες, εντάσεις και λογομαχίες είναι μερικά από τα γεγονότα που εξελίσσονται τώρα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ξαφνικά οι πλανήτες θα μεσολαβήσουν φέρνοντας την ισορροπία που ευχόσουν και δεν έβρισκες τον τρόπο να δημιουργήσεις. Απόλυτη προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η ψυχική ηρεμία των οικείων σου, γεγονός που σου επιβάλλει μέτρο και αυστηρά όρια στις υποθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Μπορείτε να πάτε μαζί μια εκδρομή - το έχεις ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις, να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Στον οικονομικό τομέα, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει σκληρές διαπραγματεύσεις που σε αγχώνουν και νιώθεις τεράστια ψυχολογική πίεση. Επωμίζεσαι μεγάλες ευθύνες και το άγχος σου ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια. Τίποτα δεν είναι απίθανο για το ζώδιό σου το επόμενο διάστημα - από το να πεισμώσεις και να πάνε όλα περίφημα, μέχρι να εκραγείς και να διαλύσεις τα πάντα. Καλό θα είναι να επιλέξεις το πρώτο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, αν του δώσεις να καταλάβει μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα φορτίστηκες αρκετά. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είσαι σε εξαιρετική φάση, αγαπητέ Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και καλείσαι να τις αξιοποιήσεις. Θα σε απασχολήσει το ενδεχόμενο μιας ανανέωσης του χώρου σου, αλλά καλό θα ήταν να μην βιαστείς, γιατί ό,τι διαμορφώσεις τώρα θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε περίμενε να βεβαιωθείς για αυτό που πραγματικά θα σε ευχαριστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα να επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και σε στενοχωρεί, αγαπητέ Τοξότη, διότι η λύση του δεν βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Θα πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις εσύ τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με τρόπο ανήθικο. Η δική σου εντιμότητα θα αφοπλίσει και θα κερδίσεις εύνοια. Εκμεταλλεύσου την και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου φέρνει την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τις δεξιότητές σου. Μην αργήσεις να την αξιοποιήσεις, γιατί γύρω σου υπάρχει πλήθος ικανών ανθρώπων, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση σου. Μην τους αφήσεις με την αδιαφορία σου το κατάλληλο έδαφος για να συμβεί αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να φροντίσεις να τα αντιληφθεί και ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τεράστια πίεση πολιορκεί τις ισορροπίες σου και μάχεσαι με νύχια και με δόντια να σταθείς στα πόδια σου και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η δικαίωση δεν αργεί για το ζώδιό σου και η χαρά σου θα είναι μεγάλη, καθώς η επιτυχία σου θα οφείλεται αποκλειστικά στη συνέπεια, στην αποφασιστικότητα και στο θάρρος που ήδη δείχνεις στις δυσκολίες που αρχίζουν να απομακρύνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών επιφυλάσσει στο ζώδιό σου εναλλαγή διασκέδασης αλλά και αυστηρής συνέπειας απέναντι σε ένα πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες θα ανταποκριθείς επάξια. Κάποιες μικρές εντάσεις στην οικογένεια λόγω έλλειψης κοινού χρόνου θα υποχωρήσουν σε λίγες μέρες και τη θέση τους θα πάρει ένα διάχυτο ευχάριστο κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κριτικάρεις τον σύντροφό σου. Μπορείς να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον πλούσιο ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε τακτική. Με περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις κάτι στα δικά σου μέτρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου