ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Την σημερινή ημέρα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία σε θέματα που αφορούν σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η θέση σου θα ενισχυθεί σε κοινωνικό περιβάλλον και οικογενειακό χώρο και όλα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ......
...... ευκολία στην ολοκλήρωσή τους. Δείξε λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Λέοντα σε ευνοεί και σου χαρίζει ικανοποιήσεις και σου προσφέρει ευκαιρίες για την εξασφάλιση ορισμένων σημαντικών δικαιωμάτων που σου δίνουν την αίσθηση κάποιας κατοχύρωσης. Κάποιες εκκρεμότητες βαραίνουν την καθημερινότητά σου εδώ και καιρό και τώρα μπορείς πλέον να απαλλαγείς οριστικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ότι λέει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με τον Ερμή στην Παρθένο να σε ευνοεί, κάποιες προοπτικές φαίνονται στον ορίζοντα και είναι αρκετά εύκολο να ολοκληρωθούν. Τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου δεν θα σε πτοήσουν. Χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια για να μπορέσεις να τα αποφύγεις. Να ξέρεις ότι όλα θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου με τον δικό σου τρόπο και σε βεβαιώνω ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η τύχη σου επιφυλάσσει μεγάλες χαρές που δεν τις περίμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις θετικά το ερχόμενο διάστημα για να θέσεις νέους στόχους και πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα τους πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση βοηθούν τη μελλοντική σου εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Απέφυγε ενθουσιασμό και λόγια του αέρα. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ξεσηκώνεσαι χωρίς λόγο και να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Δείξε προσοχή στον τρόπο που συνεννοείσαι ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις. Πολλές αποφάσεις θα προκύψουν πάνω σε βασικά ζητήματα. Απέφυγε κάθε βιαστική κίνηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο και θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς παρακάμπτοντας αντιδράσεις και εμπόδια. Θα ακολουθήσουν προτάσεις που θα σε οδηγούν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματα του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα φρόντισε να τα τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις δεν προχωρούν με ευκολία αυτό το διάστημα και ο μόνος τρόπος να έχεις την τύχη με το μέρος σου είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην αλλάξεις τα σχέδιά σου. Ο προγραμματισμός και η συνέπεια δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις και έτσι θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα όταν οι ευκαιρίες, πολύ σύντομα, κάνουν την εμφάνισή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική σου ανασφάλεια σου δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και φόβο για νέα ξεκινήματα που σου προτείνονται. Εξέτασε το ενδεχόμενο αλλαγών με πολλή σοβαρότητα και μην βιαστείς να απορρίψεις τίποτα. Τα προσχήματα δεν βλάπτουν κανέναν αυτή τη στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στην σχέση σου γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δεν θα σου αρέσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή στην Παρθένο η διάθεσή σου για δράση σε κάνει να αποφεύγεις κάθε δέσμευση και να αποζητάς διαρκώς την ανεξαρτησία σου. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές δυσαρέσκειες στο περιβάλλον σου, φιλικό και οικογενειακό. Η νέα φάση ωρίμανσης που σε περιμένει φέρνει αρκετές αναθεωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και σήμερα και θα προβληματιστείς αρκετά και από τα πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν τώρα και η δράση επανέρχεται με θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς για την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και σύντομα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στην δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου ξαφνικά αλλάζει και η διάθεσή σου για μεγαλύτερο κίνδυνο σου βελτιώνει την καθημερινότητα μέσα από ρίσκο αλλά με θετικά ευτυχώς αποτελέσματα. Δείξε σύνεση και απέφυγε τις υπερβολές για να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην σχέση σου προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και λίγο τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μεγάλες εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα. Σε πολλά σημεία θα χρειαστεί να αλλάξεις τις απόψεις σου για βασικά ζητήματα. Ο Ερμής από την Παρθένο σου προσφέρει ευκαιρίες να ξεπεράσεις προβλήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις και τις συνθήκες της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου