ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις του ζωδίου σου προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση όλων των απαιτούμενων ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου θα ενισχυθεί με δραστικό .....
...... τρόπο και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, αλλά ταυτόχρονα ο φόβος σε ακολουθεί δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα θέλω σου μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου και αυτό που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η καλοσύνη και η ευγένειά σου επαινούνται και κερδίζεις συμμάχους. Αξιοποίησε αυτή την πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου, σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος τα οποία συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν κλείνοντάς σου τον δρόμο. Η βοήθεια που θα δεχτείς θα είναι καθοριστική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στον σύντροφό σου, ώστε να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με ραγδαίο τρόπο για το ζώδιό σου. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς θα αυξάνονται. Μην αποσυντονίζεσαι από άσκοπες προκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και που κυρίως δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος καλύτερη για αυτόν τον τομέα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πιθανότητα ενός ταξιδιού, αγαπητέ Λέων, ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Μην βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης, υπέροχες συμπτώσεις θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από όσα φανταζόσουν αρχικά. Μην δείξεις αρνητική διάθεση – αντιθέτως, χαλάρωσε και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες στα επαγγελματικά σου και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, για λίγο ακόμη θα χαίρεσαι την ανεξαρτησία σου, γιατί πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά επαγγελματικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, γεγονός που σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι και συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες εκτιμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι δυσκολίες του παρελθόντος σε έχουν βυθίσει σε μελαγχολία, αγαπητέ Ζυγέ, και αδυνατείς να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς ακόμα, αλλά χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα και επιλογές που έχεις ήδη κάνει, ώστε να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψεις να δίνεις τόσα πολλά και να αρχίσεις να παίρνεις. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για την ενίσχυση ή την τακτοποίησή τους ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νέες γνωριμίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες πολύ σύντομα θα φέρουν συζητήσεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, για να αποφύγεις το ενδεχόμενο να αλλάξεις γνώμη σύντομα. Εξέτασε κάθε παράμετρο πριν αποφασίσεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Περάστε χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακρίνουν επαγγελματικά, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για το ζώδιό σου τον τελευταίο καιρό, παρ’ όλα αυτά οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένεια πως είναι απαραίτητο να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο σε συμφέρουν και αν θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και να οργανωθείς καλύτερα, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το ερχόμενο χρονικό διάστημα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν κατεύθυνση, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα βγεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα, χωρίς να πιέζεις κανέναν και τίποτα. Χαλάρωσε, λοιπόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι δεδομένος για κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε και είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς χωρίς θυσίες. Μην χάνεις λοιπόν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστείς βοήθεια -ζήτησέ την, λοιπόν και θα την έχεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα δημιουργήσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμία παρεξήγηση σήμερα – άσ’ το για αργότερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Ιχθύ, να δεχτείς ξαφνικά μία πρόταση με τεράστιες δυνατότητες. Μην βιαστείς να την απορρίψεις, αλλά ούτε και να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά και οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό να τρέχεις συνεχώς για τα επαγγελματικά σου παραμελώντας το ταίρι σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου θα γίνουν μεγάλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου