ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η παρουσία σου, αγαπητέ Κριέ, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές σου συναναστροφές και αν εκμεταλλευτείς τη συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι για σένα, θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή .......
........ να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Επιμελήσου θέματα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική σου ευεξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αν εντείνεις, αγαπητέ Ταύρε, τον δυναμισμό και την ανυπομονησία σου, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο. Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια «παρατράγουδα» εξ αιτίας είτε μιας φορτικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντί σου, είτε μιας δικής σου «γκάφας», ιδιαίτερα αν ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι που δεν γνωρίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είναι βέβαιο ότι αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις τη μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες. Κι αν... δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν και οι δουλειές. Επιπλέον, η χαλαρότητα επιτρέπεται για το ζώδιό σου, μόνον αν είναι προσωρινή και ειδικού σκοπού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά με τις τόσες υποχρεώσεις και καθημερινές ευθύνες θα αγχώσεις το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις και θα κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αρχικά αυθόρμητη και θετική στάση ενός νέου προσώπου στη ζωή σου και η ξαφνική του απομάκρυνση αμέσως μετά, θα σε προβληματίσει για τον τρόπο που έγιναν οι συστάσεις μέσω τρίτων. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί το γεγονός να είναι τυχαίο. Σύντομα θα καταλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μπορείς να έχεις άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα, αγαπητέ Λέων, στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού δεν θέλεις και πολύ για να εξοντωθείς, χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το έργο σου. Δείχνεις προθυμία για ένα ήρεμο καταφύγιο είτε στην πραγματικότητα, είτε στη... φαντασία σου! Αυτό ίσως αποδειχθεί πολύτιμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο (με τον Ερμή στο ζώδιό σου) αισθηματικά, που η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Να θυμάσαι, αγαπητέ Παρθένε, ότι η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια δεν θα είναι απαλλαγμένη από «κόντρες» και δυναμικές ζυμώσεις, με τις καταστάσεις να πηγαίνουν «πάνω-κάτω». Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να «τρέξουν» τα πράγματα με όφελος μάλιστα την ανάδειξη κάποιων ιδιαίτερων προσόντων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι παρεμβάσεις σου, αγαπητέ Ζυγέ, δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν εμπλέκονται άλλοι ή να «συμμαχήσεις» εξ αρχής με άτομα που η υποστήριξή τους στα σχέδιά σου είναι δεδομένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Θα χρειαστεί να πάρεις θέση, αγαπητέ Σκορπιέ, ή να «εκτεθείς» σε διάφορα ζητήματα, οπότε καλό θα είναι να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Θα διακρίνεσαι από δυναμισμό και αυτό θα είναι πολύ εμφανές στο περιβάλλον σου. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να έχεις επιτυχία, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά είναι λίγο προβληματικά. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν προηγουμένως δεν τις έχεις μελετήσει καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο δρόμος της επιτυχίας θα φέρει αρκετές χαρές αλλά και λύπες για το ζώδιό σου. Μην φοβηθείς να ολοκληρώσεις τους στόχους σου, λόγω ανασφάλειας. Στηρίξου καλύτερα στις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις αρκετά. Η οικογένεια σε απασχολεί. Είναι προτιμότερο να τους καθοδηγήσεις και να τους στηρίξεις, ώστε να προσπαθήσουν οι ίδιοι, παρά να αναλάβεις τις δικές τους ευθύνες. Αυτή είναι μία διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά και θα σε φέρει σε αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα ασχοληθείς με στάσιμα προβλήματα, αγαπητέ Αιγόκερε, και με την επίλυσή τους. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα όσο μπορείς καλύτερα και θα δεις ότι θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανοικτή και ευχάριστη, αγαπητέ Υδροχόε, με αποτέλεσμα να προσελκύσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου καθώς και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι μαζί με άλλους και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον. Μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε εμποδίσουν στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα φορτιστείς αρκετά με κάποια επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Ιχθύ, ήταν αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας, αλλά και σωστής αξιοποίησης μίας σειράς ευκαιριών. Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα αποτελέσματα των κόπων σου. Ταυτόχρονα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις τις αντιδράσεις των οικείων σου. Θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις - πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου