ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Παγωτό με γεύση espresso!

Η συνταγή της Vogue για παγωτό με γεύση espresso

Το μόνο που θα χρειαστείτε για 8 μερίδες είναι:
600 γραμμάρια γιαούρτι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι φουντούκι
Μονή ή διπλή δόση εσπρέσο -ανάλογα με το πόσο «βαριά» θέλετε να είναι η γεύση του καφέ στο παγωτό
Φόρμες για παγωτό ξυλάκι
Ξυλάκια παγωτού



Πώς θα το φτιάξετε:

Σε ένα μπολ βάλτε το γιαούρτι, το μέλι και το σιρόπι φουντουκιού.

Ρίξτε τη δόση εσπρέσο στις φόρμες για το παγωτό και προσθέστε με ένα κουτάλι το γιαούρτι, ανακατεύοντας απαλά.

Αφήστε τις φόρμες στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες και απομακρύνετε ένα ένα τα ξυλάκια για να τα σερβίρετε.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου