ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σκέφτεται τον τρόπο που θα σε αξιοποιήσει περισσότερο. Με τη στάση σου όμως δεν διευκολύνεις αρκετά αυτή του τη διάθεση. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια ώστε να διευκολύνεις ........
........ την κατάλληλη κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα φέρνουν σημαντική πρόταση πολύ σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στην σχέση σου που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στην δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις και θα σε απελευθερώσουν από ζητήματα που σε κρατούν σε στασιμότητα εδώ και καιρό. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ευνοϊκό αυτό διάστημα για να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο θα σε κάνει να απαλλαγείς από βάρη και ευθύνες τρίτων και σε ωθεί σε ακραίες λύσεις. Η ισορροπία σου έχει διαταραχτεί και απαιτείται ώριμη σκέψη για να αποφασίσεις το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Μην βιαστείς να ανακοινώσεις αλλαγές σε κανέναν και μην δεσμευτείς με κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις που κάνει το ταίρι σου για την σχέση φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η οικογένεια εναρμονίζεται επιτέλους με τις προσωπικές σου επιλογές μετά από πολύχρονη μάχη. Το αποτέλεσμα φέρνει ηρεμία και βελτιώνει τις σχέσεις σε ουσιαστικά επίπεδα. Οι νέες συνθήκες φέρνουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και βελτιώνεται η διάθεσή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η τάση σου να ασχολείσαι με προβλήματα άλλων σε βοηθάει να υπεκφεύγεις από τα δικά σου σημαντικά ζητήματα. Αυτή η αρρωστημένη προσέγγιση των καταστάσεων οδηγεί σε αδιέξοδο, είναι πια καιρός να το καταλάβεις αυτό και να σταθείς με ρεαλισμό στην πραγματικότητα όσο σκληρή και να είναι. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν αλλά θα τα κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η απογοήτευση που σε έχει καταβάλλει δεν βοηθάει καθόλου στην εξέλιξη των καταστάσεων. Ασφαλώς δεν περνάνε όλα από το χέρι σου αλλά η ματαιότητα που αισθάνεσαι είναι ο χειρότερος σύμβουλος για κάθε μορφής πρόοδο. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου, σε ευνοεί και όσα συνέβησαν δεν θα ακολουθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις ώστε οι καταστάσεις να γίνουν καλύτερες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβάλλεις με λεπτομέρειες, ασχολήσου με τα βασικά και εκεί θα δεις την ουσία. Αργότερα θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις περισσότερες παραμέτρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Κάποια πληροφορία που θα σου μεταφέρουν δεν θα είναι αληθινή για αυτό μην την πεις σε κανέναν. Υπάρχουν άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον που φθονούν τη θέση σου και θέλουν να σε υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο. Μην τους αφήσεις κανένα περιθώριο για κάτι τέτοιο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Άρη στον Λέοντα τo πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα και σου χαρίζει ικανοποιήσεις που δεν περίμενες. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ραγδαία και απελευθερώνεται η δημιουργικότητά σου οδηγώντας σε επιτυχίες που εντυπωσιάζουν τους πάντες. Οι προτάσεις που δέχεσαι είναι σημαντικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι καταστάσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Δεν βλέπεις πουθενά πιθανότητα προόδου και η κούραση είναι αφόρητη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι πως μετά τη βροχή βγαίνει πάντα ήλιος. Όσο και να αργήσει μην ανησυχείς . Σύντομα νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στον Καρκίνο σου δίνει όλα τα φόντα για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Αν συγκεντρωθείς στους στόχους σου το ερχόμενο διάστημα και δεν παρασυρθείς από παρεμβάσεις και απόψεις τρίτων πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους και την επιμονή σου. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και θα είναι καθοριστικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Με τον Ερμή που είναι στην Παρθένο και σε ευνοεί θα φέρει πολλές αλλαγές και θα κάνει το μεγάλο βήμα. Δυστυχώς τα αποτελέσματά του δεν έχουν φανεί ακόμα ολοκληρωμένα και έχεις αμφιβολίες αν έπραξες σωστά. Σύντομα θα έχεις νέες ευκαιρίες να βάλεις τη ζωή σου σε ασύγκριτα καλύτερες βάσεις οπότε θα δικαιωθείς και θα βρεις την ευτυχία που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στον Καρκίνο σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου