ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Aν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που θα είναι καλές για το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώσεις και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, γιατί οι .......
..... ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε αφοσίωση και προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε άγχωναν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Mην αφήσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειαστεί λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου μπορείς να το πεις τώρα, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα. Τα οικονομικά σου έχουν πάει πίσω, λόγω κάποιων αναπάντεχων εξόδων από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
H ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά για το ζώδιό σου, αρκεί οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μετρημένες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Καλύτερα να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου - το έχεις ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα ξεκινήσεις με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Καρκίνε, και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα πρέπει να αρχίσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρ’ όλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες προτάσεις με τις οποίες θα δεις φως στο τούνελ.

ΛΕΩΝ
Γενικά
H εύνοια των συνθηκών για το ζώδιό σου αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά σήμερα. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Πρόσεξε μόνο, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να δημιουργήσεις ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με επαγγελματικά ζητήματα. Πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί του, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην γνωρίζεις πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορική σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Η παρουσία σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασυρθείς όμως σε επιδείξεις γνώσεων και σε υπεροπτική συμπεριφορά, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική – για το ζώδιό σου - περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, ώστε να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το άγχος θα σε συντροφεύει, αγαπητέ Ζυγέ, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου. Όλα θα γίνουν αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε τις υπερβολές. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, υπερασπίσου τις φιλίες που αξίζουν και κάνε κάτι για να συντηρήσεις τα συμφέροντά σου. Βοήθησε τον εαυτό σου και προσαρμόσου στις καινούργιες συνθήκες που προκύπτουν για το ζώδιό σου. Προσοχή στην οδήγηση. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια τάση για σπατάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Για το ζώδιό σου, τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλμα που το βλέπεις να ξεπροβάλλει μπροστά σου και όμως θέλεις να το ακολουθήσεις… Άλλωστε δεν σε ενοχλεί να φτάνεις τα πράγματα σε οριακά σημεία, αρκεί να περάσει το δικό σου και να αναμετρηθείς! Έχεις πολλές αμφιβολίες και καλά κάνεις και τις λες. Επιπλέον έχεις και πολλές απαιτήσεις που όμως δεν έχεις σκοπό να τις συρρικνώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και αυτή την περίοδο κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μην κάθεσαι, γιατί τώρα με τον Άρη στον Λέοντα μπορείς να βρεις το ταίρι των ονείρων σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στα επαγγελματικά σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το επιτυγχάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο και εσύ, αγαπητέ Αιγόκερε, θα παίξεις ρόλο δευτερεύοντα μεν, με μεγάλη σημασία δε… Το πρόβλημά σου είναι όταν σε αιφνιδιάζουν και θέλουν μία απάντηση άμεσα που εσύ όμως θέλεις να τη σκεφτείς και να πάρεις τον χρόνο σου. Νιώθεις προστατευμένος, αλλά για τα σοβαρά πράγματα αποφεύγεις να πάρεις συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Θα καταλάβεις ότι οι κοινωνικές σου επαφές χρειάζονται τακτοποίηση, αγαπητέ Υδροχόε, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τερματίσεις μία φιλία ή να την εμπιστεύεσαι λιγότερο και να είσαι επιφυλακτικός. Στον αντίποδα, μπορείς να ενδυναμώσεις μία άλλη που έχει περισσότερο την ανάγκη σου! Θέλεις περισσότερες εντάσεις ως ένδειξη ενδιαφέροντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Καλύτερα τα πράγματα για το ζώδιό σου, αλλά όχι και ιδανικά, καθώς θα πρέπει να πείσεις ότι κάνεις το σωστό ή το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό θα σε βγάλει από τη ρέγουλά σου και ίσως και από την πιο ανάλαφρη πορεία που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και στάσιμα θέματα που σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να συζητήσεις, με στόχο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου