ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είναι γνωστό, αγαπητέ Κριέ, ότι δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου και η τάση σου να τα λες έξω από τα δόντια και γρήγορα, μπορεί να σου κάνει ζημιά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, πρόκειται να συμβεί κάτι λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα ........
...... και είναι φυσικό να πρέπει να γίνεις πολλά ‘κομμάτια’ για να τα καταφέρεις και να μην τρωθεί ο εγωισμός και η υπερηφάνειά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττά ψώνια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Στη φιλική σου ζωή, είσαι ένα ζώδιο που καταφέρνεις με τακτ και διπλωματία να φέρνεις τα πράγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Δεν θέλεις να απογοητεύεις τους ανθρώπους γύρω σου και για τον λόγο αυτό είτε αμφιταλαντεύεσαι είτε προσπαθείς μέσω της ευγένειας, των κομπλιμέντων και των καλών σου τρόπων να ισορροπήσεις τις καταστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σαν Δίδυμος, έχεις πρωτοποριακό και εφευρετικό μυαλό, σου αρέσει η πρόοδος και η εξέλιξη, οι ιδέες σου είναι αρκετά εκκεντρικές και βρίσκεις έναν μοναδικό τρόπο να προκαλείς και να ξεχωρίζεις! Τα πας καλά με την τεχνολογία, καθώς και με την ένταξη σε συλλόγους και σε ομάδες. Άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαι το άτομο που θα μπορούσες να ακολουθήσεις την πολιτική ή τουλάχιστον έχεις μία κλίση προς αυτήν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις, να το πεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι πράγματα που δεν σου ταιριάζουν και μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά επ’ ουδενί δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς. Μην συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς γιατί θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να τις σκεφτείς πιο σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Να ξέρεις, αγαπητέ Παρθένε, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την επιθυμητή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αυτό που θέλεις θα το πετύχεις, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή τους πραγματοποίηση. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν τους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου με πολλή ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί πρέπει να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς, εάν τηρήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργεια του ζωδίου σου θα είναι στο ύψιστο σημείο τους. Η φαντασία αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες, ενώ η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν λειτουργήσεις θετικά, θα αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που να μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει στα αισθηματικά σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Στα οικονομικά, θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Αιγόκερε, να ισορροπήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία - θα σου κάνει πολύ καλό. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα μπορέσεις να προλάβεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αισθανθείς την προσωπική σου δύναμη. Πάρε ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον, αφουγκράσου τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες, απογύμνωσε τον εαυτό σου από κάθε προσποίηση και άσε τους άλλους να σε πλησιάσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Βάλε νέες βάσεις και κάνε ένα καινούργιο πλάνο, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, αγαπητέ Ιχθύ. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασυρθείς από άλλες δραστηριότητες και αμελήσεις βασικά πράγματα της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου