ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είναι πλέον βέβαιο πως το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ ελπιδοφόρο για το ζώδιό σου. Σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται θετικά και η διάθεσή σου θα βελτιώνεται, γεγονός που .......
....... θα βοηθήσει στην ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου. Εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις και τις σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η υπομονή που σε διακρίνει, αγαπητέ Ταύρε, είναι το μεγαλύτερο όπλο σου τώρα, που οι εντάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Καθυστερήσεις και εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό, αλλά η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς τα πράγματα δεν θα αργήσουν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε οι σχέσεις σου να έχουν βάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι καλύτερες προϋποθέσεις σε βοηθούν να ξεπεράσεις όσα σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών και νέες φιλίες σε περιμένουν και με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες που θα βρουν άμεσα ανταπόκριση, θα κερδίσεις πολλά. Δώσε ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα - η περίοδος ευνοεί ανακατατάξεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανά προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και είναι σίγουρο ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις, από φόβο πως δεν θα τα καταφέρεις. Όλα χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουν - η βιασύνη θα φέρει λανθασμένους χειρισμούς και θα σημαίνει χαμένο χρόνο. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα θα πρέπει να έχει όρια και κανόνες, ώστε να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και άσε για λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν αδυνατούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που θα σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ευελιξία σε χαρακτηρίζει, αγαπητέ Λέων, και αποφεύγεις τις κακοτοπιές, κερδίζεις έδαφος με την καλοσύνη σου και προχωράς. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από αυτό - μην ασχοληθείς καθόλου, αδιαφόρησε και κοίτα τον δρόμο σου. Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμα και μέσα στο σύνολο. Είσαι τυχερός, γιατί η διαίσθηση που σε διακρίνει θα σε γλιτώσει από κινδύνους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σοβαρά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αγαπητέ Παρθένε, απαιτώντας λύσεις. Οι καταστάσεις σε προειδοποιούν για κινδύνους και θα χρειαστείς ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις ότι στο μέλλον δεν θα επανέλθεις σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, με ρομαντισμό και ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε στη σχέση σας από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, νέα ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα περάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επηρεαστείς από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για την επίλυση θεμάτων, οπότε χαλάρωσε, ασχολήσου με τον εαυτό σου και αργότερα θα έχεις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε οι πράξεις σου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν μπορείς να ξεκουραστείς και ίσως να κάνεις αυτό το μικρό ταξιδάκι που περιστασιακά σου περνάει από το μυαλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ανανέωση και ευεξία προβλέπονται για το ζώδιό σου, θα έχεις καλή διάθεση και θα ακτινοβολείς. Εκμεταλλεύσου το αυτό ώστε να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου. Είναι πιθανό μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να αποδειχτεί σημαντική για την εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να έρθεις λίγο πιο κοντά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που θα πρέπει να καλυφθούν. Μπορείτε να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, ώστε να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα δεν σου αφήνει χώρο, αγαπητέ Τοξότη, για περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό σε αναγκάζει να εφευρίσκεις διαρκώς ελιγμούς και τρόπους που να βελτιώνουν την ταυτόχρονη αξιοποίηση του χρόνου σου. Μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμα, γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα - επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα λιγότερο σημαντικά προς το παρόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, άκου και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο επιμένει να σε πνίγει, αγαπητέ Αιγόκερε, με την υπερπροστασία του και να έχει άποψη για τα πάντα. Περιόρισε λίγο τον χώρο που δεν του ανήκει, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε απομάκρυνση, κάτι που κανένας από τους δύο δεν θα θέλει. Μία ήρεμη συζήτηση θα δώσει τη λύση πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η καθημερινότητα είναι δύσκολη για το ζώδιό σου και σε αναγκάζει να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οδηγούν να πάρεις με δυναμικό τρόπο αποφάσεις για το μέλλον, γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα. Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία και μην ντραπείς να ζητήσεις τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των οικείων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά και θα προκύψουν παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευριστείς και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία σου γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο για την υλοποίησή τους. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που θα κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου