ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην την αφήσεις να μείνει μόνο σαν ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται .......
....... τώρα να συμβάλουν θετικά σε αυτή την επίτευξη. Θα κατακτήσεις νέους ανθρώπους εντυπωσιάζοντάς τους με τον δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισαν αυτές οι παλιές εμπειρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί το ζώδιό σου, ένα νέο περιβάλλον έρχεται για σένα, και μάλιστα θα το δεχτείς με χαρά και θα προσαρμοστείς πολύ ευκολότερα από όσο φαντάζεσαι. Η ανάγκη σου για ελευθερία και για νέα πράγματα χρειάζεται προσοχή και πολύ καλή αξιολόγηση, διαφορετικά θα σε βάλει σε μπελάδες. Μην είσαι πολύ εύπιστος ούτε τόσο ευάλωτος σε προτάσεις που δεν θες πραγματικά να αποδεχτείς
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, αγαπητέ Δίδυμε, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου σε οδηγούν σε ένα σταθερό και ευχάριστο κλίμα. Προσπάθησε να δείξεις ευελιξία μπροστά στο ενδεχόμενο μικροπροβλημάτων που θα προκύψουν, καθώς και να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, χωρίς να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα προσπεράσουν σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις, ώστε να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Υπάρχει μία απομάκρυνση, αγαπητέ Καρκίνε, από δικούς σου ανθρώπους το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σε έχει στενοχωρήσει, κυρίως γιατί η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου θα επανέλθει πιο κοντά σου και θα διευκολύνει με τη στάση της αυτή τη βελτίωση. Μην πιέζεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην ακυρώνεις προσκλήσεις την τελευταία στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο θα δεχτείς πολλές προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μία τεράστια αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία πρόκειται να σε τρομάξει με την ξαφνική της εμφάνιση. Μην σπεύσεις να γαντζωθείς πουθενά, όμως - θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κανέναν. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προσαρμοστείς και η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου διέρχονται κάποια κρίση. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παλιοί φίλοι πρόκειται να εμφανιστούν τυχαία, αγαπητέ Παρθένε, ζητώντας από σένα κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις οτιδήποτε και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα στα οποία δεν οφείλεις. Άλλωστε η μεταξύ σας απομάκρυνση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Συζήτησέ το μόνο με εντελώς δικό σου άτομο και ζήτα μία δεύτερη γνώμη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσουν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά, επαγγελματικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αναζωογονημένο σε βρίσκει, αγαπητέ Ζυγέ, το επόμενο διάστημα, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα να αρπάξεις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, ενώ με τον Άρη στον Καρκίνο η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχει συνέχεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες ενισχύουν την επικοινωνία του ζωδίου σου και είναι κατάλληλη περίοδος να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία μεγάλη αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία όμως θα σου επιβληθεί με πιεστικό και απότομο τρόπο. Θα ενοχληθείς, η ηρεμία σου θα κλονιστεί, η διάθεσή σου θα χαλάσει και θα σου δημιουργηθούν ανησυχίες. Θα χρειαστεί χρόνος ώστε να μπορέσεις να προσαρμοστείς - κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς καμία προκλητικότητα και αν φυσικά περιορίσεις κάθε τάση απομόνωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητά σου θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν δέξου τις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα μειώσουν το στρες των τελευταίων ημερών και θα βελτιώσουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες θα σου επιτρέψουν αλλαγές στο πρόγραμμα και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμα υπάρχει, γιατί σύντομα οι ανάγκες σου θα αυξηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο σε συμφέρουν και αν θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Σκέψου πιο σοβαρά, γιατί κάποιες μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου θα απασχολήσει τους οικείους σου, αγαπητέ Υδροχόε, το ερχόμενο διάστημα καθώς οι τεράστιες υποχρεώσεις σε κάνουν απόμακρο - κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε σε αγαπημένα πρόσωπα ποιοι είναι οι τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι προσκλήσεις με τόση διακριτικότητα, διότι δεν γίνεσαι πιστευτός και δημιουργούνται αρνητικές υποψίες για τα αισθήματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σε περιμένουν πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ένας νέος ενθουσιασμός έρχεται, αγαπητέ Ιχθύ, για κάτι που στο παρελθόν σε άφηνε αδιάφορο. Φίλοι και οικογένεια διατηρούν αμφιβολίες για τη νέα σου δραστηριότητα, αλλά εσύ το απολαμβάνεις. Σύντομα η συγκίνηση θα υποχωρήσει και θα γίνει ένα ευχάριστο στοιχείο του παρελθόντος. Οι ισορροπίες σου σε σχέση με νέα πράγματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για σένα, καθώς ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγούσε σε άσχετα πράγματα. Μην το ξεχάσεις ούτε αυτή τη φορά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου