ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/4/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα συνέβη μια μεγάλη αλλαγή στις απόψεις σου, αγαπητέ Κριέ, πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Το μέλλον θα σου αποδείξει ότι η μεταμόρφωση του εσωτερικού σου συστήματος αξιών θα σε .......
...... οδηγήσει στον σωστό δρόμο και μπορείς πλέον να περιμένεις θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Υποστήριξε τις θέσεις σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τη γοητεία που έχεις κρυμμένη μέσα σου και τότε θα δεις για πότε θα κάνεις τη νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τα επαγγελματικά θέματα. Από αύριο θα ασχοληθείς και πάλι. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σου χαρίσει ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς. Απόλαυσε την εύνοια των πλανητών απέναντι στο ζώδιό σου και αξιοποίησέ την, ώστε να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις τέλεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς με άλλα θέματα, πιο ξεκούραστα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αγνοήσεις τα σημάδια που σου δείχνουν οι καταστάσεις. Παρατήρησε προσεκτικά και μέσα από τις λεπτομέρειες θα εντοπίσεις την ουσία που θα σε οδηγήσει στο σημείο που επιθυμείς. Η διαίσθησή σου λειτουργεί απόλυτα σωστά. Ακολούθησέ την και έχεις να κερδίσεις πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες που έχεις, το έχεις κι εσύ μεγάλη ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο όμορφα μπορείς. Οικονομικά, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες πρόκειται να προσφέρουν στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις. Μην τις αντιμετωπίσεις με αδιαφορία. Είναι μία θαυμάσια περίοδος για να φροντίσεις όσα σε πίεσαν το τελευταίο διάστημα και να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Οι νέες συνθήκες θα σε απογειώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις και κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από το άγχος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα τον τελευταίο καιρό και τα άστρα σού προσφέρουν ευκαιρίες για την αξιοποίησή της. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς οι πιο σημαντικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά και θα πρέπει να τις αξιοποιήσεις αμέσως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, άφησέ τα όλα αυτά στην άκρη και φρόντισε να ξεκουραστείς. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα και για όλο το ερχόμενο διάστημα, οι υποχρεώσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός, αξιολόγηση των αναγκών και συνέπεια, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις χωρίς να εξαντληθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις αρκετό άγχος στην καθημερινότητά σου. Μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να περάσεις καλά μαζί του, τονώνοντας και τον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς και να περάσεις όμορφα, μαζί με δικά σου άτομα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα αποφέρουν οφέλη και θα οδηγήσουν σε μεγάλη βελτίωση στη ζωή σου. Η επιμονή και η αφοσίωση στο πρόγραμμά σου θα φέρει θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Μην σε τρομάξουν οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν – αντιθέτως, βρες λύσεις ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό σού υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι σημαντικός, αγαπητέ Σκορπιέ, και μπορεί να σε οδηγήσει σε ικανοποιήσεις που δεν είχες ονειρευτεί. Η πίστη στις επιλογές σου θα εξασφαλίσει τη σταθερή πρόοδο. Μην ασχολείσαι με όσους δυσανασχετούν με την προσωπική σου εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν και τους δύο ευτυχισμένους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα σε απασχολεί με διάφορες υποθέσεις. Απόφυγε να πάρεις θέση για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην μεταφέρεις όσα ακούσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η καλύτερη λύση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και κάνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό ταλαιπώρησε αρκετά το ζώδιό σου προσφάτως, ευτυχώς όμως τώρα οι δυσκολίες υποχωρούν και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Επωφελήσου άμεσα, ώστε να προχωρήσεις στην τακτοποίηση ζητημάτων που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματοποίηση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις απαιτούν άμεση διευθέτηση, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πρέπει να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα. Επιστράτευσε την ευγένειά σου και διοχέτευσέ την στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε ψυχραιμία και μην αποφύγεις τα προβλήματα που θα προκύψουν. Η επίλυσή τους θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στον Ταύρο, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα μπορείς σήμερα να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να φροντίσεις να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα ο χρόνος της ολοκλήρωσης των σχεδίων σου συντομεύει. Μην βιαστείς να πανηγυρίσεις, αλλά κάνε τις τελευταίες απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσεις το τελικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και συγκεντρώσου όσο χρειάζεται για την επιτυχία που θα είναι όλη δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να περάσετε μαζί ευχάριστα και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου