ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ραντεβού για το υπερθέαμα φωτός στη Σουηδία

Ραντεβού για το υπερθέαμα φωτός στη Σουηδία

Κάθε Οκτώβριο, από το 2000, κορυφαίοι σχεδιαστές φωτισμού συγκεντρώνονται στην περιοχή Alingsås της Σουηδίας, μετατρέποντας τους δημόσιους χώρους και τα κτίρια της πόλης σε φωτεινά έργα τέχνης.

Τα σκοτεινά βράδια και το άχρωμο αστικό περιβάλλον, στολίζονται με συναρπαστικές εγκαταστάσεις φωτισμού. Οι προσόψεις μετατρέπονται σε ζεστούς και πολύχρωμους χώρους, οι φουτουριστικό λίμνες των δασών αποκτούν μια εντελώς νέα προοπτική και οι οάσεις του φωτός δίνουν παραδείγματα καλού αστικού φωτισμού και κάνουν πιο ελκυστικούς τους χώρους της πόλης.
Οι εκδηλώσεις Lights in Alingsås είναι ένα σημαντικό διεθνές σημείο συνάντησης για τους σχεδιαστές φωτισμού, αλλά και τους σπουδαστές και τις επιχειρήσεις.
Περίπου 80.000 άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή για να θαυμάσουν από κοντά αυτό το υπερθέαμα φωτός. Ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα στην πόλη, οι επισκέπτες έχουν την σπάνια ευκαιρία να δουν από κοντά αρχιτεκτονικό φωτισμό κορυφαίας ποιότητας.
Παρέχονται ξεναγήσεις, καθώς και μαθήματα και σεμινάρια σχετικά με τον φωτισμό.
Παράλληλα, διοργανώνονται μια σειρά από άλλες δραστηριότητες, όπως συναυλίες, εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις που σχετίζονται όλα με το φως.
Περισσότερα με ένα κλικ lightsinalingsas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου