ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αμάρτησα για τη φήμη! Τα καλά κορίτσια που έγιναν κακά


Πολύ πριν η Miley Cyrus βγάλει γλώσσα, το είχαν κάνει η Britney, η Christina, η Lindsay, αλλά και η Τζούλια.
Τον τελευταίο καιρό έχουμε βαρεθεί να ακούμε για την 20χρονη αμερικανοβλαχοπούλα Miley Cyrus, που σκέφτηκε "enough is enough" με τη χαζοβιόλα τη Hannah Montana και είπε να ξυρίσει το μισό της κεφάλινα ρίξει κάτι σε σκισμένο/κοντό/διάφανο πάνω της, να αρχίσει να κάνει twerking, να χωρίσει από το έτερον sweetheart και να μιλάει για ναρκωτικά, σεξ και rock 'n' roll. 
 
 
Η Miley δεν αποτελεί καμία φωτεινή εξαίρεση στους κανόνες της showbiz. Πριν από εκείνη έχουν κάνει τα ίδια και άλλες "πριγκίπισσες" της μουσικής και debutantes του κινηματογράφου. Έτσι είναι τα πράγματα στο Χόλιγουντ. Ξεκινάς ως αθώα παιδούλα και μιλάς με το "σις" και με το "σας" και όταν ενηλικιωθείς και θέλεις να δείξεις σε όλους πως μεγάλωσες βγάζεις το δαχτυλίδι αγνότητας, πετάς μερικά ρούχα, κάνεις τη σεξουαλική σου επανάσταση, ποζάρεις topless σε αντρικά περιοδικά, τρέχεις από στούντιο σε πάρτι και κάνεις video που άνετα απαγορεύονται σε συντηρητικές χώρες.
A ναι, και τις περισσότερες φορές στέλνεις πίσω στη μαμά του και το αγόρι που είχες και σου χάιδευε τα μαλλάκια σου.
Και βεβαίως, κάποια στιγμή, σου κλείνουν και ένα ωραιότατο δωμάτιο σε κάποια χαϊκλασάτη κλινική αποτοξίνωσης. Πόσα Vicodin, λευκές σκόνες και αλκοόλ να αντέξει αυτό το κορμί;
Ας δούμε όμως ποιες ήταν αυτές που από παρθένες της διπλανής πόρτας έγιναν οι αμαρτωλές του ήχου και της εικόνας.

Britney Spears

 
Ξεκίνησε από το Mickey Mouse Club, συνέχισε ως η νέα "πριγκίπισσα" της ποπ με σήμα το φωτοστέφανο και μουσικό χαλί το "Baby One More Time", έκανε το Kentucky, απ' όπου κατάγεται, περήφανο (τέτοια υπερηφάνεια σου λέει ούτε όταν άνοιξε το πρώτο KFC) και μετά σιγά-σιγά άρχισε να κάνει την επανάστασή της. Κυκλοφορεί το ιδρωμένο "I'm a slave".
Χωρίζει τον εφηβικό της έρωτα Justin Timberlake (το απάτησε με έναν φίλο του χορογράφο). Χορεύει αγκαλιά με έναν πύθωνα φορώντας το τίποτα.

Το 2003 φιλάει τη Madona στο στόμα (πολύ πρωτότυπο). Παντρεύεται τον παιδικό της έρωτα για μία μόνο μέρα. Μετά από έξι μήνες παντρεύεται έναν χορευτή της. Μαζί κάνουν δύο παιδιά. Χωρίζουν. Τρελαίνεται. Παίρνει ναρκωτικά.
 
Ξυρίζει το κεφάλι της. Μιλάει με βρετανική προφορά (αυτό πάλι). Την κυνηγούν οι παπαράτσι. Κάνει σχέση με έναν από αυτούς. Τραγουδά "it's Britney bitch". Παθαίνει νευρικό κλονισμό. Πηγαίνει στην αποτοξίνωση  και πλέον είναι καλά και ετοιμάζει show στο Λας Βέγκας.

Christina Aguilera

 
Χέρι χέρι με την Britney μεγάλωσε το κορίτσι αυτό. Μαζί πήγαιναν στο Mickey Mouse Club. "Baby one more time" τραγουδούσε η Brit, "I'm a genie in a bottle" η Christina. Έλα όμως που και εκείνη κάποια στιγμή μεγάλωσε και αποφάσισε το 2002 να αφήσει άλουστο το μαλλί, να πασαλειφτεί με λάδια, να φορέσει ότι σε σκισμένο είχε και να αρχίζει να κραυγάζει "Dirrty".H εποχή του άλμπουμ "Stripped" ήταν κάτι που όλοι θα θυμόμαστε (και κυρίως η γιαγιά Aguilera που έλεγε στην Christina να ρίξει κάτι πάνω της στις συναυλίες και να μην τραγουδά φορώντας μόνο το εσώρουχό της).

"Ό,τι και να κάνω είναι δική μου υπόθεση. Δεν είναι δουλειά μου να νταντεύω την Αμερική", ήταν η απάντησή της στις κριτικές που δεχόταν. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή: έγινε μάνα, το γύρισε στο λίγο πιο pin-up, πάχυνε, αδυνάτησε και συνεχίζει να βρίσκεται στη showbiz φορώντας τα ρούχα της.

Rihanna

 
Στην αρχή ήταν το πουλέν του Jay Z. Το όμορφο κορίτσι από τα Barbados που γλυκά σου τραγουδούσε να έρθεις κάτω από την "Umbrella". Είχε και ένα αγόρι, τον Chris Brown. Οι δυο τους έμοιαζαν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Έμοιαζαν. Δεν ήταν. Ο Brown ξυλοκόπησε την Riri τον Φεβρουάριο του 2009 και από τότε όλα άλλαξαν.
 
Το καλό κορίτσι έγινε κακό. Το χρώμα των μαλλιών της άλλαζε ανά δίμηνο, τα ρούχα γινόντουσαν ολοένα και πιο περιττά, τα πονηρά τσιγάρα πήγαιναν και ερχόντουσαν στις φωτογραφίες που ανέβαζε η ίδια στα social media, οι ερωτικές της προτιμήσεις δεν είχαν να κάνουν μόνο με αγόρια, άρχισε να φλερτάρει με το BDSM. Το άλμπουμ της S&M απαγορεύτηκε σε 11 χώρες, το video του "We Found Love" έκανε την γαλλική τηλεόραση να αφρίσει και τελικά να μην το παίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθότι προωθούσε μία "αυτοκαταστροφική συμπεριφορά".
 
Και το κακό κορίτσι συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή.

Lindsay Lohan

 
"Είναι τόσο περίεργο που πήγα στην αποτοξίνωση. Πάντα έλεγα ότι θα πεθάνω πριν πάω. Αλλά σκέφτηκα "Θα μείνω εδώ απόψε". Και έμεινα για έναν μήνα. Και ήταν τέλεια". Αυτά τα λόγια της Lindsay αρκούν για να περιγράψουν τη ζωή της. Το κοκκινομάλλικο κοριτσάκι που γνωρίσαμε στην ταινία "The Parent Trap", απολαύσαμε ως έφηβοι στο "Mean Gilrs" και που όλοι έλεγαν πόσο ταλαντούχα είναι, είπε να κάνει μία στροφή όχι απλά στην καριέρα της, αλλά στη ζωή της ολόκληρη.
 
Από εκεί που έτρεχε σε στούντιο κινηματογραφικά, αλλά και ηχογραφήσεων (καθότι το κορίτσι διέθετε και φωνή), προτίμησε να τρέχει σε πάρτι παρέα με την άσπονδη φίλη της Paris Hilton και να αναλώνεται σε έρωτες της μίας νύχτας. Και τι νύχτας...γεμάτη ναρκωτικά και αλκοόλ. Το 2008 με 2009 γίνεται ζευγάρι με την DJ Samantha Ronson και μαζί κάνουν διάφορα club events. Όταν την ρωτούν αν είναι λεσβία εκείνη απαντά όχι. "Μάλλον είμαι bisexual. Δεν θέλω να βάλω σε κάποια κατηγορία τον εαυτό μου".
 
Έχει συλληφθεί και μία και δύο και τρεις φορές είτε γιατί οδηγούσε μεθυσμένη, είτε γιατί είχε κλέψει κάποιο κολιέ που της είχε γυαλίσει. Έχει καταδικαστεί. Έχει μπει σε αποτοξίνωση. Έχει βγει και έχει ξαναμπεί. Την περίοδο Μάιο-Ιούλιου του 2013 η LiLo την πέρασε στην αποτοξίνωση, ενώ είχε τη διαταγή να παρακολουθείται μέχρι τον Νοέμβριο του 2014, όπου θα παραστεί για ακόμα μία φορά σε δίκη.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Lindsay είναι καλά.  Ή έτσι ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, με την οποία μάλιστα και θα συνεργαστούν στο κανάλι της δεύτερης.

Taylor Momsen

 
Την γνωρίσαμε ως τη fashionista πιτσιρίκα Jenny Humphrey στο "Gossip Girl", αλλά μέσα σε μία νύχτα η Taylor απαρνήθηκε τα φρου και τα αρώματα για κάτι πιο βρώμικο, πιο σκισμένο, πιο σέξι, πιο χωρίς σουτιέν, πιο σκοτεινό βρε αδερφέ.
 
Ίσως αυτή της η μετάλλαξη, την οποία η ίδια ονομάζει "Πόρνη Πολυτελείας", να ευθύνεται η θέση της ως frontwoman στο συγκρότητα "The Pretty Reckless". Μάλλον αυτό θα ευθύνεται και για το ότι έχασε και το ρόλο της στο "Gossip Girl" να υποθέσουμε ε;
Πάρε τώρα και μία μετάλλαξη από τον τόπο σου...

Τζούλια Αλεξανδράτου

 
Η Γαρυφαλλιά "Τζούλια" Αλεξανδράτου έκανε για πρώτη φορά όλα τα βλέμματα να γυρίσουν πάνω της όταν σε ηλικία 16 ετών όταν κέρδισε τα καλλιστεία "Miss Young". Τέσσερα χρόνια αργότερα το κορίτσι, για το οποίο όλοι έλεγαν πως το μέλλον της στο μόντελινγκ θα ήταν λαμπρό, παίρνει μέρος στα καλλιστεία για να διεκδικήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και τον χάνει. Αυτό που θα μας μείνει από εκείνη τη βραδιά δεν ήταν η στέψη της Ολυμπίας Χοψονίδου, αλλά η γκριμάτσα της Τζούλιας.
 
Ναι, η Αλεξανδράτου είναι το νέο it girl των ελληνικών περιοδικών. Φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, εκπομπές, πασαρέλλες. Χρήματα, δόξα, ακόμα περισσότερο ντεκαπάζ και αργό κάψιμο.
 
Πως το κλίμα ήταν στραβό άρχισε να φαίνεται όταν η Τζούλια αποφάσισε να το ρίξει στο τραγούδι, το έφαγε όμως και η απόφαση της να βουτήξει στη βιομηχανία του πορνό το 2010. Το ντεμπούτο της το έκανε με συμπρωταγωνιστές τον Ian Scott και μία σαμπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου