ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα χτενίσματα της νέας σεζόν


Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και να γλιτώσεις από τις ισοπεδωτικές διαθέσεις που σε πιάνουν κάθε φορά που τελειώνει το καλοκαίρι.

Απλώς, αυτή τη φορά κοίταξε να μη κάνεις βιαστικές κινήσεις αλλά μελέτησε τις τάσεις και βρες αυτό που θα ταιριάξει στο πρόσωπο σου αλλά και στη καθημερινότητα σου. Να θυμάσαι πάντα πως το πιο σημαντικό για ένα κούρεμα είναι να μπορεί να χτενίζεται εύκολα και απλά από εσένα στο σπίτι. Γιατί καλοί είναι και οι αυτοκρατορικοί κότσοι αλλά καμιά από εμάς δεν έχει προσωπική κομμώτρια να τη χτενίζει κάθε πρωί.



    Από τις φετινές τάσεις, εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες που θα βολευτείς και στις παρουσιάζουμε!

Το καρέ
Είναι τόσο κλασικό όσο το μαύρο φόρεμα ή οι μαύρες γόβες. Απλό, μετρημένο, κομψό και εύκολο. Χρειάζεται μεσαίου μήκους μαλλιά και ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Αυτή τη σεζόν, θα το βρεις σε πολλές βερσιόν. Δε χρειάζεται, δηλαδή, να έχεις ολόισια μαλλιά για να το προτιμήσεις, αφού τα καρέ με απαλά μπουκλάκια έχουν και αυτά τη χάρη τους. Το καρέ μας θυμίζει πάντα Γαλλία. Συνδύασε το, λοιπόν, με την ρομαντική και ρετρό πλευρά της μόδας και απόλαυσέ το.


Οι αφέλειες
Είναι άλλοτε κοντές και άλλοτε μακριές. Άλλοτε αυστηρές και άλλοτε πιο γλυκές σβήνουν προς τα πλαϊνά του προσώπου με μικρά τουφάκια. Οι αφέλειες είναι ένα από τα κουρέματα με μεγάλη πέραση. Είναι εύκολες όταν τα μαλλιά είναι ίσια και εξαιρετικά μπελαλίδικες όταν τα μαλλιά φριζάρουν ή έχουν ελαφρύ σπάσιμο. Αν θέλεις κάτι να παραπέμπει στα 40’s προτίμησε τις αφέλειες με ένα κοντό καρέ. Αν σου αρέσουν τα αναρχοελεύθερα 70’s άσε τις αφέλειες να φλερτάρουν με τα μακριά μαλλιά σου.


Απαλά κύμματα
Ή αλλιώς μπούκλες απαλές, ελαφρώς χτενισμένες και ακόμα πιο ελαφρώς φριζαρισμένες. Τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν δε μένουν πια εδώ για μεγάλη χαρά σου. Αν έχεις φυσική μπούκλα δε θα χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, θα ενισχύσεις το εφέ τους με ένα προϊόν για φορμάρισμα και αν έχει ίσια μαλλιά θα αρχίσεις μια στενή σχέση με τη  πρέσα.


Wet και τον χειμώνα
Ολίγον τι περίεργο αλλά πολύ ενδιαφέρον για να το παρακάμψουμε. Το wet look έχει σώσει μαλλιά και μαλλιά από το καθημερινό hair styling. Αν αντέχεις τη ψύχρα, σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις. Εξάλλου, στην Ελλάδα δεν έχουμε ποτέ φοβερό κρύο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις κάνει πρώτα ένα καλό κούρεμα. Τα βρεγμένα μαλλιά αγαπούν τις μύτες και την άποψη. Το «φλατ» δεν τους αφορά.


Αλογοουρές
Χαμηλές ή ψηλές, δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι η μόδα σε λυπήθηκε και διατήρησε τις αλογοουρές στο προσκήνιο. Ποια από εμάς δεν έχει σωθεί πιάνοντας τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά μια μέρα που καμιά τούφα δε φαινόταν να έχει διάθεση πειθαρχίας; Αγαπάμε τις αλογοουρές και τους δίνει ψήφο δαγκωτό. Άσε που όταν τα μαλλιά είναι τραβηγμένα έντονα προς τα πίσω, φαίνεται λες και έχουμε κάνει ένα μικρό lifting!


Punk
Σιγά που δε σου έλεγα πως το πανκ είναι και πάλι στη μόδα! Εννοείται ότι το θεωρώ σαν μια τάση με την οποία μπορείς να έχεις καλά, καθημερινά ξεμπερδέματα αφού μπορείς να έχεις τα μαλλιά σου συνεχώς όσο πιο πολύ μπερδεμένα γίνεται. Φυσικά, αν γίνεις punk κοίτα να γίνεις ταυτόχρονα και grunge. Γιατί αν κατά τ’ άλλα το παίζεις ήσυχα δεσποινίδα, θα γελάσει πολύς κόσμος.


Up dos
Σέξι, ερωτικά, αισθησιακά, θηλυκά, μοιραία, υπέροχα και εύκολα αν έχεις τα σωστά εργαλεία ή έστω μια μεγάλη, γερή κοκάλινη φουρκέτα για να πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά με μια κίνηση. Τα λατρεύουμε γιατί μας θυμίζουν τη μαγική δεκαετία των 60’s και τα προτείνουμε γιατί έχουμε πολύ ανάγκη από ομορφιά. Για να μη χαρείς πολύ, να σου θυμίσω ότι πριν πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει την στιλπνότητα τους. Φριζάρισμα και αισθησιασμός είναι δυο έννοιες αντίθετες.


    Τέλος, θα πρέπει να σου πω πως στη μόδα παραμένουν οι πλεξούδες.

Ηθελημένα απέφυγα να τις βάλω μαζί με τις άλλες τάσεις και αυτό γιατί κουράστηκα να βλέπω κακοποιημένα πλεξουδάκια πάνω σε όμορφα προσωπάκια. Κοινώς, αν δεν το έχει το χεράκι σου να κάνει πλεξουδάκια της προκοπής, άσε τα μαλλιά σου να πέσουν χαλαρά πάνω στους ώμους. Τι φταίμε και εμείς να βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας την Γκόλφω;
fe-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου