ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Περιποίηση προσώπου με ρόδι, για να είναι όλα "ρόδινα"!









Τα ρόδια βρίσκονται συνήθως στις τροπικές περιοχές, διότι το τροπικό κλίμα ευνοεί την σωστή ανάπτυξη τους. Λέγεται ότι είναι το τυχερό φρούτο των Κινέζων και είναι ένα παραδοσιακό φρούτο στους ελληνικούς γάμους. Οι Αιγύπτιοι πιστεύουν ότι αυτό το φρούτο παρέχει την αιωνιότητα και έτσι θάβουν τα ρόδια μαζί με τα πτώματα. Άλλα από αυτά τα εκπληκτικά αρχαίων πεποιθήσεων, υπάρχουν αριθμός των ρόδι οφέλη για την υγεία που κάνει θαύματα.



Τόνωση
Ποτίστε ένα βαµβάκι µε λίγο χυµό ροδιού, περάστε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετε µε δροσερό νερό.

Απολέπιση προσώπου και σώματοςΑναμείξτε σε ένα μπολ μισό φλιτζάνι σπόρους ροδιού και μισό φλιτζάνι ζάχαρη. Διαλύστε τα όσο μπορείτε με ένα κουτάλι. Προσθέστε 2 κουταλάκια έλαιο αβοκάντο ή κνήκου (ένα κοινό μαγειρικό λάδι), και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας κι ανακατέψτε.

Λάµψη
Αναµείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού σπόρους από ρόδι µε 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά της σούπας χυµό ρόδι. Απλώστε τη µάσκα στο πρόσωπο, αφήστε για 5 λεπτά και ξεπλύνετε µε δροσερό νερό. Εναλλακτικά αναµείξτε µισό ρόδι µε 2 κουταλάκια του γλυκού αµυγδαλέλαιο και µισή κουταλιά της σούπας µέλι. Αφήστε για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου