ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

O Tonis Sfinos λύνει όλες μας τις ερωτικές απορίες σε μια συνέντευξη που τα σπάει!!!!

Ο γλυκός μας Toni, αυτό ο γίγαντας μας μίλησε για όλα: για το τι κάνει μία γυναίκα να φαίνεται "αστόπαμπολ", τι κάνει ο άντρας ο σωστός, ποια είναι η ηλικία που σκέφτεται να κάνει παιδί και τι να ακούμε για να το κλαίμε όταν χωρίζουμε.

Αγαπημένε Toni,
Επειδή έχουμε κάνει τα πάντα, αλλά δεν βγάζουμε καμία άκρη, θα θέλαμε να μας βοηθήσεις σε διάφορα θέματα τα οποία μας απασχολούν το τελευταίο καιρό και αφορούν το αντρικό φύλο. Μιας και εσύ είσαι άντρας παλιάς κοπής (ρομαντικός, τσαχπίνης, σκληρός (ε εντάξει), με το μουστάκι σου, τα πουκάμισα τα λαχουρέ σου), δεν γίνεται, σίγουρα θα ξέρεις το κάτι παραπάνω.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας άντρας όταν βλέπει μία ωραία γυναίκα;
O μάγκας ρέι, ο σωστός ο άνδρας λέει από μέσα του...πωπω μια τσικάρα όμορφη να την είχα στο κρεβάτι απάνου να της έδειχνα τα αστέρια..Μα δεν φαίνονται από δω θα μου 'λεγε..Δεν πειραζει θα της έλεγα..με το τηλεσκόπιο του Τόνι ρέι, θα τα δεις όλα τσικάρα μου!
Αν μία γυναίκα κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού θεωρείται εύκολη;
Θεωρείται ότι ξέρει τι θέλει και είναι αστόπαμπολ.
Όσο αφορά την εμφάνιση, ποιες γυναίκες έχουν πέραση αυτή τη σεζόν;
Τα τσικάκια που έχουν βγάλει έξω τα μπουτάκια τους με τα καυτά σόρτς και τις μάσχάλες με το δαντελένιο σουτιέν είναι αχτύπητα ρέι.
Ποιο μπορεί να είναι το μεγαλύτερο defaut πάνω σε μία γυναίκα; Για παράδειγμα θυμόμαστε έναν φίλο μας που είχε πρόβλημα με τις κοντές. Είναι πρόβλημα, δηλαδή, να είσαι κοντή;
Τα τσικάκια τα σωστά δεν έχουν defaut...τα τσικάκια τα σωστά, ρέι, τα defaut τα κανουν αβαντάζιζ και γίνονται σούπερ σέξυ τσουπωτές, κοντές ατίθασες απειλές και ηδονισμένα παθιασμένες γλωσσοπλάνες.

Οι γυναίκες πιστεύουμε ότι οι άντρες έχουν χιούμορ μονάχα όταν θέλουν να φλερτάρουν και να σε ρίξουν. Μετά όμως τους φεύγει; Πώς σώζεται αυτό;
Το χιούμορ στον μάγκα ρέι είναι σαν την κολώνια...για να συνεχίσει να μυρίζει πρέπει να θέλει να την βάζει..-την κολώνια-. Αυτή μπαίνει όταν ο μάγκας έχει όρεξη για κυνήγι ρέι, όταν το τσικάκι παίζει ε ντέ χν ως ( πςςςςςς ) το σωστό παιχνίδι του θηράματος συνέχεια. Αν επαναπαυτεί ή κουραστεί και θεωρηθεί κάπσιουρντ τότε ο μαγκας ρέι κοιταει να αστειευτεί με άλλη αλεπουδίτσα...
Εκμυστηρεύσου μας ποιες είναι οι ατάκες-κωδικοί που λέτε για να αποφύγετε μία γυναίκα;
Ο σωστός μάγκας ρέι δεν αποφεύγει ποτέ μια γυναίκα..Σκοπός του είναι να ε ξω τε ρι κεύ ει σε κάθε τσικάκι την κρυφοκυνηγημένη σεξουαλικά ταμπού ερωτική της διάθεση...(νταξ τι είπα τώρα; τι είπα λέμε...!). Τωρα σε "ιδιαίτερες" περιπτώσεις απλά αναφέρουμε ψυγείο μια γυναίκα, η οποία ειναι δύσκολη στο φόρτωμα και κουβάλημα και απόδοση!
Οι άντρες κλαίνε όταν χωρίζουν Τόνι;
Ο μάγκας πάντα κλαίει ρέι....αλόουυν.
Τι τραγούδια θα μας πρότεινες να ακούμε μετά τη χυλόπιτα;


Προσπαθούν οι άντρες να είναι σέξι; Ή είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι (σαν εσένα Τόνι);
Ο άνδρας γεννιέται σέξι και από νωρίς ξυπνάει ο γκιώνης ρέι. Όπως και τα τσικάκια γεννιούνται με παθιασμένα θέλγητρα.. Το παν είναι να βρέις το νόημα σύντομα και να το φχαριστηθείς.

Γιατί οι άντρες κερατώνουν βρε Τόνι μας; Φταίμε εμείς ή είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σας;
Ο άντρας κυνηγάει. Ο μάγκας ο σωστός αυτοπαινεύεται, οριοθετεί και κατουρεί την έριά του. Είναι στη νέητσιουρ του να βαρεί την καραμπίνα . Αν το τσικάκι παίζει το παραπάνω παιχνίδι που προ ει πα με (πςςςςς) θα παίρνουν αυτήν τα σκάγια ρέι!
Πότε ένας άντρας είναι έτοιμος για να γίνει πατέρας;
Όταν φθάνει στα φόρτιζ...Μέχρι τότε πρέπει να γεύεται τα φρούτα, να παίρνει τους καρπούς, να πίνει απ΄τις βρυσούλες, να δοκιμάσει ολες τις κουζίνες, να κοιμήθεί και σε άλλα πλατάνια, να σφίξει τις βαλβίδες στα μοτοσακό, να τρέξει σε όλα τα βουνά. Έτσι θα χορτάσει και θα κουραστεί για να σοβαρευτεί ρέι (για λίγο).

Υπάρχει ένα ρητό που λέει “η γριά η κότα έχει το ζουμί”. Ισχύει αυτό βρε Τόνι;
Η αλήθεια είναι τσικάκι μου, ότι και από πολύχρονη πέρσοναλ εξπίριενς το ρητό τούτο είναι τρου... Γιατί επιστημονικά και εμπειρικά το ζουμί τότε έχει παρει την σωστή τη βράση, η τσικάρα έχει διώξει όλες τις αναστολές και τις κόνξες και αφήνεται να το γλεντησουμε το μαγειρεμα ρέι!
Επειδή μας αρέσεις πολύ μήπως μπορείς να μας πεις ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά (σωματικά και προσωπικότητας) που σου αρέσουν σε μία γυναίκα; Θα θέλαμε να δούμε αν κάνουμε για groupies σου.
Τα τσικάκια για τον Τόνι ρέι, πρέπει να ειναι έτοιμα για όλα. Περιθώρια σκέψης και κολλώματος δεν υπάρχουν. Ντύσου τσικακι μου σέξι, κούνα ατίθασα το μαλλί, λύγισε τη μέση, βάλε τακούνι στο χορό και με τον Τόνι γίνε φέσι!
Σε ευχαριστούμε Τoni,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου