ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μπρούσκο: Νέα καθημερινή ελληνική σειρά στον ΑΝΤ1

                           Μπρούσκο: Νέα καθημερινή ελληνική σειρά στον ΑΝΤ1

Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1 με τη νέα καθημερινή σειρά «Μπρούσκο».

Τη σειρά υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί ελληνικών σίριαλ, Βάνα Δημητρίου (σενάριο), Ανδρέας Γεωργίου και Στάμος Τσάμης (σκηνοθεσία). Μαζί τους, ένα μεγάλο cast γνωστών κι αγαπημένων ηθοποιών, μεταξύ αυτών: ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Αντώνης Καρυστινός, η Τζόυς Ευείδη, ο Γιώργος Ζένιος, ο Κούλλης Νικολάου, η Βαρβάρα Λάρμου, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βαΐτσου. Όλοι μαζί υπόσχονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις.
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.
Ο τηλεθεατής θα ταξιδέψει μέσα από την ερωτική ιστορία σε δύο πανέμορφα νησιά, την Κρήτη και την Κύπρο. Θα αναπολήσει ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αναδεικνύοντας την κουλτούρα τους μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους όπως τα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης πόλης των Χανίων, τα αμπέλια της κυπριακής γης, τις συναρπαστικές παραλίες της Κρήτης, τα αρχοντικά σπίτια της Λευκωσίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή, το cast της οποίας αριθμεί περισσότερους από 25 ηθοποιούς και πολλές έκτακτες συμμετοχές.
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν:
Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης
Πρεμιέρα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 με διπλό επεισόδιο
Και από Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου