ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα απιστεί!

women-unfaith-kmag.gr 2
Και οι γυναίκες απιστούν! Αυτό είναι γεγονός και νομίζω πως πλέον δεν είναι και μυστικό… Απιστούν όμως για διαφορετικούς λόγους από τους άνδρες, σύμφωνα με ιταλική έρευνα. Το 10-20% των παντρεμένων (ανδρών και γυναικών) ή των απλώς μακροχρόνια δεσμευμένων, κάποια στιγμή απατούν τους συντρόφους τους.
Αυτή η όχι και τόσο ρομαντική διαπίστωση έγινε από επιστήμονες που θέλησαν να αναζητήσουν τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να απιστήσει. Λαμβάνοντας ως ήδη αποδεδειγμένο γεγονός το ότι οι άνδρες δεν δένονται συναισθηματικά με το πρόσωπο με το οποίο προδίδουν τη σύντροφό τους, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες τείνουν να δένονται και συναισθηματικά με το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση τους. Ας δούμε ποιοι είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους η απιστία είναι γένους θηλυκού!
Μια γυναίκα απιστεί όταν…
#1# Νιώθει παραμελημένη
Όταν μια γυναίκα νιώθει ότι την υποτιμούν ή την παραμελούν νιώθει ευάλωτη. Έτσι, επειδή ο σύντροφός της την αγνοεί ψάχνει να βρει κάπου αλλού την προσοχή και την εκτίμηση που θεωρεί ότι αξίζει να έχει.
#2# Αναζητά την οικειότητα
Οι γυναίκες νιώθουν ότι τις εκτιμούν και είναι αποδεκτές από τους συντρόφους τους όταν οι τελευταίοι τους κάνουν δώρα, τους χαρίζουν ρομαντικές αγκαλιές και έχουν διάθεση για διάλογο, επικοινωνία και πάσης φύσεως εκμυστηρεύσεις. Όταν αυτό δεν υπάρχει στην σχέση τους, το αναζητούν αλλού. Είναι οι ίδιες γυναίκες που ξεσπούν σε παρορμητικά ψώνια, έχουν βουλιμικές τάσεις και τείνουν προς τις καταχρήσεις (π.χ. αλκοόλ).
#3# Βαριέται ή νιώθει μόνη
Οι γυναίκες που μένουν για πολλές ώρες μόνες τους στο σπίτι νιώθουν αποκομμένες από τον έξω κόσμο και συχνά στρέφονται προς το περιστασιακό σεξ ή κάποια ρομαντική παράλληλη σχέση για να καλύψουν το κενό και τη μοναξιά που νιώθουν. Οι γυναίκες που είναι σε μία σχέση ή ένα γάμο με ανθρώπους που λείπουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους ψάχνουν να βρουν κάποιον να καλύψει το κενό που νιώθουν στη ζωή και στην καρδιά τους.
women-cheat-kmag.gr#4# Δεν έχει λάβει ποτέ αγάπη και εκτίμηση
Οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται από ναρκισσισμό και συναισθηματική ανωριμότητα, όταν αναπόφευκτα κάποια στιγμή ο σύντροφός τους πάψει να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που έχουν, απιστούν γιατί νιώθουν ότι δικαιώνονται ψάχνοντας να κεντρίσουν την προσοχή κάποιοι άλλου.
#5# Τρομάζει με την αίσθηση της οικειότητας
Ένα παιδικό τραύμα ή μία σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να οδηγήσει τις γυναίκες (και σε αυτή την περίπτωση και τους άνδρες) σε εξάρτηση από το σεξ. Αυτές οι γυναίκες ψάχνουν επανειλημμένα τις έντονες συγκινήσεις και τις προτιμούν από την αίσθηση οικειότητας που προσφέρει μια σχέση. Μέσω του σεξ αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν σημαντικοί και ζωντανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου