ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν

Με αρκετές επιλογές ξεκινά η κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα δανέζικο πολεμικό δράμα υποψήφιο για ξενόγλωσσο Όσκαρ, την Μάγκι Σμιθ με το φορτηγάκι της, καθώς και την τρίτη ταινία της αγαπημένης σειράς «Kung Fu Panda».Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Kung Fu Panda 3»

Αμερικανικό animation, σκηνοθεσία Τζένιφερ Γιου, Αλεσάντρο Καρλόνι
Ενώ ο Πο συναντά τον αληθινό, χαμένο για χρόνια πατέρα του, ο ανίκητος Κάι επιστρέφει από την υπερκόσμια φυλακή του και σαρώνει την Κίνα εξολοθρεύοντας όλους τους πολεμιστές του κουνγκ φου. Ο Σίφου, οι Υπέροχοι Πέντε και ο Πο έχουν μείνει τελευταίοι.



«Η Κυρία και το Φορτηγάκι»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Νίκολας Χάιτνερ με τους: Μάγκι Σμιθ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Άλεξ Τζένινγκς
Στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ο θεατρικός συγγραφέας Άλαν Μπένετ αγοράζει ένα σπίτι στην μποέμ συνοικία Κάμπτεν στο Λονδίνου. Λίγο αργότερα εμφανίζεται στο δρόμο του η κυρία Σέφερντ, μια εκκεντρική άστεγη γυναίκα που ζει μέσα στο σαραβαλιασμένο βανάκι της. Όταν ο δήμος αποφασίζει να απαγορέψει το παρκάρισμα στην περιοχή, ο θεατρικός συγγραφέας προσφέρεται να παραχωρήσει τον ιδιωτικό χώρο μπροστά από το σπίτι του στην ιδιότροπη ηλικιωμένη, πιστεύοντας ότι μέσα σε λίγους μήνες θα έχει μετακομίσει. Η κυρία Σέφερντ έχει διαφορετική γνώμη, όμως – θα μείνει εκεί για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια...



«Η Μεγάλη Διάσωση»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι με τους: Κρις Πάιν, Κέισι Άφλεκ, Μπεν Φόστερ, Έρικ Μπάνα
Το Φεβρουάριο του 1952 μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες χτυπάει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, κόβοντας στα δυο ένα τάνκερ. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για να σώσει περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γιγάντια κύματα.



«Η Απόφαση»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Τομπίας Λίντχολμ με τους: Πίλου Άσμπεκ, Ντούλφι Αλ-Τζαμπούρι, Τούβα Νοβότνι
Όταν η διμοιρία του θα βρεθεί ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά σε μια αποστολή της στο Αφγανιστάν, ο Δανός διοικητής της Κλάους Πίτερσεν θα πάρει μια απόφαση με βαριές συνέπειες, η οποία θα τον οδηγήσει ενώπιον του στρατοδικείου.



«Μια Ανάσα»

Ελληνογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστιαν Τσούμπερτ με τους: Γιόρντις Τρίμπελ, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Ακύλλα Καραζήση
Η νεαρή Έλενα, που έχει μεταναστεύσει από την Ελλάδα στη Γερμανία, δουλεύει ως νταντά της μικρής Λότε. Όταν ανακοινώνει στο σύντροφό της πως είναι έγκυος, εκείνος αντιδρά, ωστόσο αποφασίζει να έρθει να τη βρει στη Γερμανία. Όμως ένα πρωί που η Έλενα βγάζει βόλτα τη Λότε, η μικρή εξαφανίζεται.



«Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπαρ Στιρς με τους: Λίλι Τζέιμς, Σαμ Ράιλι, Μπέλα Χίθκοουτ
Στην Αγγλία του 19ου αιώνα πέντε αδελφές πρέπει να φροντίσουν να βρουν σύζυγο, αλλά και να προστατευτούν από τα ζόμπι, τα οποία πληθαίνουν διαρκώς γύρω τους.



«Πέρα Από τα Βουνά»

Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζία Ζιάνγκ Κε με τους: Ζάο Τάο, Ζανγκ Γι, Ντονγκ Ζιγιάν
Στην Κίνα του 1999 δυο παιδικοί φίλοι ερωτεύονται την ίδια κοπέλα, η οποία επιλέγει τον πιο πλούσιο και εξωστρεφή από τους δυο. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι είναι χωρισμένο, και ο επιχειρηματίας πατέρας μεταναστεύει στην Αυστραλία μαζί με τον οκτάχρονο γιο του.



«Η Περίπτωση του Οιδίποδα»

Ελληνογερμανική ταινία του '90, σκηνοθεσία Ράινερ Σίμον με τους: Ματίας Χάμπιχ, Σεμπάστιαν Χάρτμαν, Τατιάνα Λύγαρη
Στους Δελφούς του 1944 ένας Γερμανός αξιωματικός γυρίζει σε ταινία τον «Οιδίποδα τύραννο», χρησιμοποιώντας ως ηθοποιούς τους άντρες του και έλληνες κατοίκους. Ενώ οι αντάρτες κυκλοφορούν στην περιοχή, η ιστορία της αρχαίας τραγωδίας αρχίζει να επηρεάζει όλους τους εμπλεκόμενους μπρος και πίσω από την κάμερα.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου