ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Έτσι θα φύγουν οι μυρωδιές του τηγανιού από το σπίτι!



Πόσες φορές σας έχει τύχει να τηγανίζεται και η μυρωδιά να μην φεύγει με τίποτα ακόμη κι αν έχετε ανοίξει για ώρα τα παράθυρα ή τον απορροφητήρα...


Σίγουρα αρκετές.  Υπάρχουν όμως ορισμένα μυστικά καλά κρυμμένα, βγαλμένα από το μπαούλο της γιαγιάς, που είναι ιδανικά για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε καθημερινά εμείς οι νοικοκυρές.  

Τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση που μυρίζει όλο το σπίτι «τηγανίλα»;  Θα πρέπει να κάψουμε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Κάνουν καλύτερη δουλειά από κάθε αποσμητικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου