ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη υπερωική τιτανομαχία Batman και Superman. Μαζί με τους δύο υπερήρωωες, το δρόμο για τις σκοτεινές αίθουσες βρίσκει μια απίστευτη ισπανική ιστορία, ο γαλλικός «κύριος Σοκολά», καθώς και κάμποσα ελληνικά φιλμ.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ με τους: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Κάβιλ, Έιμι Άνταμς, Τζέσι Άιζενμπεργκ
Καθώς οι σωτήριες πράξεις του Σούπερμαν έρχονται με ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα, ο Μπάτμαν φοβάται να αφήσει τον εξωγήινο υπερήρωα ανεξέλεγκτο. Με τους δυο τους να βρίσκονται σε πόλεμο, μια καινούργια απειλή κατά της ανθρωπότητας κάνει την εμφάνισή της…



«Μεσιέ Σοκολά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ροσντί Ζεμ με τους: Ομάρ Σι, Τζέιμς Τιερέ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κλοντίντ Εσμέ
Η ζωή του Σοκολά, γιου ενός ζευγαριού Κουβανών σκλάβων, που κατάφερε να γίνει ασυναγώνιστος κλόουν και ο πρώτος διάσημος Μαύρος καλλιτέχνης της παρισινής showbiz στα τέλη του 19ου αιώνα.



«Μια Υπέροχη Μέρα»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τιμ Ρόμπινς, Όλγα Κουριλένκο, Μελανί Τιερί
Δυο εθελοντές μιας ΜΚΟ, ο Μαμπρού και ο Μπι, προσπαθούν να βγάλουν ένα πτώμα από ένα πηγάδι, έχοντας τη βοήθεια του διερμηνέα Νταμίρ και της πρωτάρας Σόφι. Μόνον που στο φλέγον βοσνιακό έδαφος τίποτα δεν είναι απλό... Η αναζήτηση ενός κομματιού σχοινιού, η άφιξη μιας γυναίκας που έχει ανεξόφλητους ερωτικούς λογαριασμούς με τον Μαμπρού και η χαμένη μπάλα ενός παιδιού γίνονται οι αφορμές για το ξεδίπλωμα ιλαροτραγικών καταστάσεων με φόντο το σεληνιακό μετεμφυλιακό τοπίο.



«Η Εβίτα δεν Κοιμάται πια Εδώ»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Αγουέρο με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ντενίς Λαβάν, Ιμανόλ Αρίας
1952. Η Εβίτα Περόν πεθαίνει και η σορός της ταριχεύεται με σκοπό η πρώτη κυρία της Αργεντινής να γίνει η «Ωραία Κοιμωμένη» της χώρας. Κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού πραξικοπήματος που ακολουθεί, όμως, το σώμα της θρυλικής αυτής γυναίκας εξαφανίζεται και η τύχη του θα παραμείνει άγνωστη για 16 ολόκληρα χρόνια.



«Επόμενος Σταθμός: Ουτοπία»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Απόστολος Καρακάσης
Το 2011 το εργοστάσιο δομικών υλικών της ΒΙΟ.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη έκλεισε χωρίς να αποζημιώσει τους 70 εργαζόμενούς του. Τον Φεβρουάριο του 2013 μια ομάδα εργατών αποφασίζουν να το καταλάβουν και να το αυτοδιαχειριστούν παράγοντας καθαριστικά προϊόντα.



«Παραμύθι Χωρίς Όνομα»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Κώστας Καλπατζίδης με τους: Βασίλη Κατσαμάγκα, Νεκτάριο Τσουράκη, Κατερίνα Κάλφα
Στο ευλογημένο βασίλειο του Συνετού Α΄ έχει επέλθει η πλήρης αποδιοργάνωση. Ο νέος βασιλιάς απαξιοί να ασχοληθεί, αρχικαγκελάριος και δικαστής κλέβουν και αυθαιρετούν, ενώ ο λαός ένοχα αδρανεί. Ανακαλύπτοντας την αλήθεια, το νεαρό βασιλόπουλο αποφασίζει να δράσει…



«Το Κυπαρίσσι του Βυθού»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Κορνήλιος με τους: Άρτεμη Ιωάννου, Μελίσσα Κωτσάκη, Θοδωρή Ματινόπουλο
Ιστορίες ζευγαριών που ερωτεύονται, τσακώνονται, χωρίζουν και μοιράζονται φευγαλέες στιγμές γεμάτες ακαθόριστα συναισθήματα.



«Γεια σας και Καλή Αντάμωση ως Νικητές!»»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Νικόλαος Νούλας
Ο Ηλίας Μεταλλίδης, λοχαγός του Δημοκρατικού Στρατού, εξιστορεί τα γεγονότα και τις σημαντικότερες μάχες του Εμφυλίου (Φλώρινα, Πατώματα, Λέσιτς κ.ά.) στις οποίες έλαβε μέρος.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου