ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Προβλέψεις Εβδομάδας από 20 έως 26 Μαρτίου
ΚΡΙΟΣ
Κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η Έκλειψη που γίνεται στις 23 του μηνός σε προδιαθέτει για μεγάλα ξεκαθαρίσματα, καθώς κλείνει πλέον ένας μεγάλος κύκλος διάρκειας ενός εξαμήνου κατά τον οποίο......
... είχες ξεκινήσει κάτι ή είχες πάρει αποφάσεις για καινούργια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να επιτελέσεις το πρωταρχικό έργο σου. Πάντα όμως σε συνάρτηση με τις πολύ στενές σου σχέσεις ή συνεργασίες. Οι δυναμικές πρωτοβουλίες και κυρίως από σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σε βγάλουν από τα όποια προσωπικά αδιέξοδα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα περάσεις καλύτερα αν κρατήσεις το κεφάλι σου ψηλά, με ιδέες που σε σπρώχνουν να κάνεις τομές κι επαναστάσεις σε ατομικό επίπεδο, χωρίς όμως να χάνεις την έννοια της συνεργασίας και της συντροφικότητας. 


ΤΑΥΡΟΣ
Εναλλάσσονται τα συναισθήματά σου και είσαι μεταξύ μεγάλου θάρρους και τολμηρών ρίσκων, από την άλλη όμως αποτραβιέσαι και βάζεις μπροστά τη λογική. Αλλά, νιώθεις καλύτερα, αφού δεν σε πιάνουν εκείνες οι μεγάλες ενοχές που σε παιδεύουν και σου κρατούν τα πόδια καρφωμένα στο έδαφος, οπότε είσαι έτοιμος/η να ριψοκινδυνεύσεις. Το μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να το πάρεις στον ερωτικό τομέα αλλά και σε ένα είδος επαγγελματικής συνεργασίας.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο κι αν αρνείσαι να δεις την αλήθεια και υπεκφεύγεις, τόσο τελικά θα βγαίνει μπροστά σου και θα σε στοιχειώνει.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Περνάς μια φάση που έχεις έντονες συναισθηματικές ευαισθησίες και μέσα από αυτές θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Πιθανόν να αποκτήσεις ξαφνική τόλμη με ένα θέμα που σχετίζεται με φίλους σου και να ξεκαθαρίσεις ακόμα και με κάποιους που σε έχουν πληγώσει ή σου έχουν φερθεί -κατά τη γνώμη σου- κάπως άκομψα. Όμως δεν πρέπει να τεμπελιάζεις όλο αυτό το διάστημα καθώς έχεις μια τάση για κραιπάλες και ποτά γιατί μετά η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ χαοτική. Γι’ αυτό χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία και τάξη για να ανταποκρίνεσαι και σε ανάλογες εσωτερικές συνθήκες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεται να προσέξεις πολύ τα λόγια αλλά και τις σκέψεις σου γιατί μπορεί να βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις μπλεγμένος/η σε μπερδέματα που τελικά δεν τα θέλεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περνάς γενικά καλά γιατί βλέπεις τα πράγματα από τη δική σου οπτική γωνία. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα πάρεις αρκετές και πολύ σημαντικές για σένα πρωτοβουλίες και θα κάνεις αρχηγικές εμφανίσεις γιατί βλέπεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μια ξαφνική αποκάλυψη ενδεχομένως να σε κάνει να νιώσεις ότι για ένα μεγάλο διάστημα κοιμόσουν ενώ τώρα ξυπνάς και τα βλέπεις όλα πιο καθαρά αλλά αυτό δε θα γίνει, χωρίς προσωπικό κόστος. Όμως μερικές φορές είναι αναγκαίο να λες τα πράγματα με το όνομά τους.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν κληθείς να πάρεις αποφάσεις θα χρειαστεί να βάλεις την λογική μπροστά απ’ όλα για να μην γίνουν λάθη. 

 
ΛΕΩΝ
Από αυτή την εβδομάδα θα χειριστείς τελείως διαφορετικά τις υποθέσεις σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς και πιθανόν να αψηφήσεις και κάποιες συνεργασίες που κατά κάποιο τρόπο περίμενες την κίνησή τους για να ξέρεις κι εσύ τι θα κάνεις, κυρίως αν σχετίζονται με τα οικονομικά. Τώρα θα δεις τι ακριβώς χρειάζεται να πράξεις, ώστε να απελευθερωθείς και από έμμονες ιδέες που μάλλον δεν σου ταιριάζουν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η θετική στάση ζωής θα είναι αυτή που τελικά θα σε βοηθήσει για να επιτύχεις τις διάφορες προκλήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις θετικές προθέσεις απέναντι σε άτομα που σε περιβάλλουν γιατί έχεις αρχίσει και βλέπεις κάποιες ευαίσθητες χορδές τους, κάτι που πιθανόν να απέφευγες παλιότερα για καθαρά δικούς σου, προσωπικούς λόγους. Ορισμένες ξαφνικές αποχωρήσεις από οικονομικά σχήματα μπορεί να σε ενοχλήσουν γιατί θα πρέπει να ξαναπιάσεις κάτι από την αρχή. Αλλά πιθανόν να χρειάζεται ώστε να κατανοήσεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου. Η εύνοια που μπορεί να έχεις από πολύ κοντινά σου άτομα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Η τάση σου να λεπτολογείς σε θέματα και κυρίως συμπεριφορές θα υποχωρήσει ξαφνικά και αυτό θα είναι για σένα μια μεγάλη ευκαιρία να ηρεμήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άνοιξε την καρδιά σου για να μπορείς να δεις την υποστήριξη που έχεις από άτομα πολύ κοντινά σου αλλά και συνεργάτες σου. 


ΖΥΓΟΣ
Θα ξεφύγεις από μια δέσμευση που σε ενοχλεί αυτή την στιγμή. Η Έκλειψη στις 23/3 θα σε καθορίσει κι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα πάρεις μάλλον βεβιασμένες αποφάσεις που ίσως να μην συνάδουν με την αρμονία και τη δικαιοσύνη που πρεσβεύεις. Χρειάζεται να πάρεις μια θέση δυναμική σε ατομικό επίπεδο και συγχρόνως να έχεις μια σοφία στις κινήσεις και στις πράξεις σου. Η αλλαγή πάντως πάνω σου είναι δεδομένη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις φοβίες και αναστολές που μάλλον σε πηγαίνουν πίσω.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τα ξαφνικά γεγονότα δεν πρέπει να σε φοβίζουν γιατί αυτά θα σε βγάλουν από αδιέξοδες καταστάσεις και γενικά από οτιδήποτε σε πάει πίσω.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εκπαίδευση που παίρνεις αυτό το διάστημα είναι τόσο σημαντική που θα σε φέρει σε ένα επίπεδο εσωτερικής εξυγίανσης. Και γίνεται μέσω τρυφερότητας, ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης. Αν τα διατηρήσεις αυτά για ένα μεγάλο διάστημα θα ξεπεράσεις πολλούς από τους φόβους σου και την αντίσταση που έχεις μπροστά στην αλλαγή. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα είναι έντονες αλλά όχι καταστροφικές, αφού θα επιλέξεις ένα άτομο που δε θα σε ταλαιπωρεί. Αντίθετα, θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και με ασφάλεια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αξία των ατόμων γύρω σου δεν εξαρτάται μόνο από την υλική προσφορά τους αλλά και από το άνοιγμα της καρδιά τους απέναντί σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις μια εσωτερική ηρεμία που μπορεί να φαίνεται στους άλλους ότι είσαι σε νιρβάνα ή ακόμα και αδράνεια αλλά μέσα σου έχεις μια ισορροπία και εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά που πιθανόν να ξεπερνά ακόμα και τη λογική. Η διαφορετικότητα των ατόμων που είναι γύρω σου σε βοηθά να ανοίγεις τις σκέψεις σου και να τις επεκτείνεις πολύ μακριά. Όλα όμως εξαρτώνται από το σημείο που βάζεις τα όριά σου τα οποία αυτή την στιγμή νιώθεις ότι πρέπει να στενέψεις για να βάλεις τάξη και στην δική σου τη ζωή αλλά και στους άλλους που μπορεί να τα έχουν ξεπεράσει.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η πίστη και η εμπιστοσύνη σε μια ανώτερη δύναμη θα είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στην αυτοπραγμάτωση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συμπάθειες που έχεις από άτομα γύρω σου, φίλους ή συγγενικά πρόσωπα, σε ζεσταίνουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι τελικά μπορείς να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Κάποιες ξαφνικές εκρήξεις που πιθανόν να σε πιάσουν, κυρίως λεκτικές, θα σε σπρώξουν στο να ξεστομίσεις πράγματα που πιθανόν να μην τα πιστεύεις αλλά θα έχεις τόσο μεγάλη ένταση που δεν θα σε νοιάζει τι πρέπει να πεις και τι όχι, κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης, ίσως ξεσηκωθείς ξαφνικά να αλλάξεις σπίτι γιατί κάτι μπορεί να σου αλλάξει τα δεδομένα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ζητούμενο είναι η ισορροπία και η αρμονία σε ό, τι κάνεις. Οπότε, μην παρατραβήξεις το σκοινί σε περίπτωση που δεν θέλεις να σπάσει.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες είναι περίεργες γιατί σε έχουν κατακλύσει οι ευαισθησίες σου και το πρωταρχικό σου μέλημα είναι να ξεκαθαρίσεις όλων των ειδών τα συναισθήματα που σε μπλοκάρουν και δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σου. Αυτό μπορεί να είναι πιο δύσκολο σε ό,τι αφορά στις οικονομικές σου ανάγκες και απαιτήσεις γιατί στα υπόλοιπα θα βρεις εύκολα τι ακριβώς χρειάζεσαι και θα το αναζητήσεις. Θα επικεντρωθείς περισσότερο σε άτομα που δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους και γενικά σε ομάδες που έχουν αδυναμία επιβίωσης. Από την άλλη θα αναπτύξεις μια καινούργια ιδεολογία, πιο δυναμική και ταιριαστή στον δικό σου ψυχισμό.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αντιστέκεσαι στην φθορά και στην αλλοίωση της αλήθειας, ακόμα και αν αυτή κατά κάποιο τρόπο σε συμφέρει.


 ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις επικεντρωθεί περισσότερο στον εαυτό σου και κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Μπορεί τα πράγματα να μη γίνονται αμέσως κι όπως θέλεις αλλά θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις οι οποίες θα σου δώσουν μεγαλύτερη άνεση, από τα οικονομικά μέχρι και την ερωτική σου ζωή. Ο θυμός που μπορεί να σου βγει ξαφνικά θα μοιάζει με λάβα γιατί θα ξυπνήσουν μέσα σου μνήμες που πιθανόν να είχες απωθήσει. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να τον κρατήσεις εσαεί αλλά να τον χρησιμοποιήσεις σαν ενεργειακό καύσιμο για να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα ανακαλύψεις νέες δυνάμεις που έχεις μέσα σου και καλό είναι να μην τις αναστείλεις εξ αιτίας του φόβου της αλλαγής. Τώρα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το γκρίζο χρώμα της ζωής σου σε λευκό.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου