ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ιδού οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου! Ποια Ελληνίδα μπήκε στη λίστα;

Οι ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο; Δύσκολο να αποφασίσει κανείς, αλλά η επιλογή είναι ίσως ευκολότερη εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ...
...
Αυτό σκέφτηκε και ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει μία λίστα που στην ουσία θα δείχνει τα πρότυπα ομορφιάς που ισχύουν σε κάθε μέρος του κόσμου.
Ο χρήστης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για έναν server παιχνιδιών , ρώτησε όλους τους ανθρώπους εκεί ποια πιστεύουν ότι είναι η ομορφότερη γυναίκα στη χώρα τους.
Τελικά αποφάσισε να εστιάσει στις γυναίκες από χώρες όπως το Μεξικό, η Ινδία, η Νορβηγία και η Υεμένη, καθώς όπως λέει οι επιλογές από Αμερική και Βρετανία ήταν περισσότερο αναμενόμενες.
Ανάμεσα τους και η Ελληνίδα ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.
Δείτε μερικές από τις επιλογές των χρηστών
Iνδία
Φιλιππίνες
Νορβηγία
Νιγηρία
Αίγυπτος
Ρωσία
Ταϊλάνδη
Υεμένη
Αμερική
Ελλάδα

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου