ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Έρχεται το έξυπνο μπλουζάκι που θα μας ακτινογραφεί!


Προς το αύριο

Ένα «έξυπνο» μπλουζάκι το οποίο επικοινωνεί με smartphone, tablet ή συσκευή εικονικής πραγματικότητας ανοίγοντας ένα «παράθυρο» στο εσωτερικό του ανθρώπινου οργανισμού ..............δημιούργησε η εταιρεία Curiscope. Συγκεκριμένα, το Virtuali-Tee συνοδεύεται από ένα application το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να δει τον σκελετό, τα όργανα ή ακόμη και τα αιμοφόρα αγγεία του ατόμου που το φοράει.

«Συχνά νιώθουμε αποκομμένοι από την όλη διαδικασία της μάθησης» εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Curiscope Εντ Μπάρτον. «Αυτό το είδος της τεχνολογίας μάς επιτρέπει να "ζωντανεύουμε" την ανατομία, να την εξερευνούμε σε τρεις διαστάσεις και μάλιστα από οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε» προσθέτει ο ίδιος.

Το πρωτότυπο μπλουζάκι εικονικής «βουτιάς» στον ανθρώπινο οργανισμό πρόσφατα ανακοίνωσε την καμπάνια οικονομικής στήριξής του από το κοινό μέσω Kickstarter με στόχο τις 100.000 δολάρια. Μέσα στο πρώτο 24ωρο μάλιστα κατάφερε να συγκεντρώσει τις πρώτες 15.000 δολάρια. Δεν πρόκειται ωστόσο για την πρώτη απόπειρα της εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση: τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε στο YouTube 360 μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με λευκούς καρχαρίες η οποία έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου