ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Γνωρίστε και παίξτε τα κρυφά παιχνίδια στο Facebook!


Facebook



Το Facebook έχει ένα κρυφό παιχνίδι σκακιού στο Messenger. Και μας εξέπληξε πάρα πολύ.
Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε @fbchess play
Τότε ένα λευκό και πράσινο σκάκι αναδύεται:
facebook messenger chess
Το παιχνίδι δυστυχώς δεν υποστηρίζει drag-and-drop οπότε πρέπει να πληκτρολογήσετε συγκεκριμένες εντολές για να κάνετε τα πιόνια να κουνηθούν. Πείτε στο παιχνίδι που θέλετε να πάτε και θα πάει το πιόνι εκεί πχ @fbchess e4.
facebook chess
Υπάρχει επίσης και μια σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στο κρυφό παιχνίδι.
Όσοι έχουν Facebook (δηλαδή σχεδόν όλοι) έχουν και την εφαρμογή του Facebook Messenger στο κινητό τους. Μετά το κρυφό παιχνίδι με το σκάκι το Facebook μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να «κατεβάσουμε» την εφαρμογή του Messenger.
Για να παίξετε ανοίξτε ένα νέο chat και στείλτε στους φίλους σας ένα emoji με την μπάλα του μπάσκετ, πατήστε πάνω στην μπάλα και κατευθείαν εμφανίζεται στο κινητό σας μία μπασκέτα και μία μπάλα την οποία μπορείτε να μετακινήσετε με το δάχτυλό σας.
facebook

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου