ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ομορφότερα, φθηνότερα, πιο ανθεκτικά τα νέα μοντέλα του 2016!



Ομορφότερα, φθηνότερα, πιο ανθεκτικά και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι τα νέα μοντέλα του 2016, αφού φαίνεται ότι εισακούστηκαν οι δηλώσεις του Νικήτα και τα έβαψαν μαύρα όλοι σχεδόν οι οπλοκατασκευαστές.....
....Στη φετινή έκθεση της Νιρεμβέργης κυριάρχησε το μαύρο χρώμα στις βάσεις των όπλων σε μια εμμονική διάθεση των εταιρειών να δημιουργήσουν ένα όμορφο οπτικά αποτέλεσμα που παρέχει αντοχή στη βαφή και, το κυριότερο, κάποιες εκατοντάδες ευρώ... φθηνότερη τιμή!
Η Beretta, η Benelli, η Winchester, η Blaser, η Browning, η Breda και η Perazzi έσυραν τον χορό, με όλες τις εταιρείες να τις ακολουθούν, ακόμη και οι νεόκοποι -και λίγο κιτς- Τούρκοι κατασκευαστές...
Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αφού αυτή η μαύρη βαφή αναδεικνύει -αντί να καλύπτει με σκαλίσματα- τις γραμμές του όπλου και τη σχεδίασή του.

Ενώ η ομοιομορφία πλέον με θαλάμη-ες και την κάννη-ες δίνουν ένα ενιαίο σύνολο που τονίζει τόσο τα ξύλινα μέρη όσο και τα πλαστικά...
Εχουμε πολλά νέα μοντέλα να παρουσιάσουμε φέτος στο «Εθνος-Κυνήγι», απλά σε αυτό το πρώτο αφιέρωμα στη φετινή IWA θα δούμε ό,τι έρχεται στους οπλοβαστούς των κυνηγομάγαζων το 2016 και επιφυλασσόμαστε για πολλές ακόμη παρουσιάσεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου