ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ελένη Τσολάκη VS Χρήστος Νέζος για το καλύτερο καρναβάλι της χώρας!


Ήταν αρχές καλοκαιριού όταν κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη η Ελένη Τσολάκη για να μπει στο δυναμικό του Alpha και την εκπομπή “Πέδες”. Η όμορφη παρουσιάστρια κατάφερε να κερδίσει
τις εντυπώσεις και να ανοίξουν κι άλλες επαγγελματικές πόρτες για εκείνη. Μάλιστα, προοριζόταν να έχει δική της εκπομπή στο κανάλι ωστόσο μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει πράξη. 



Προς το παρόν, η Ελένη θα αναλάβει να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η νεαρή Θεσσαλονικία, όπως διαβάζουμε στην Espresso, θα γίνει η βασίλισσα του καρναβαλιού της Πάτρας. Θα μεταφέρει μέσα από το κανάλι της Κάντζας, όσα γίνονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. 

Μέχρι πέρυσι, την συγκεκριμένη μετάδοση αναλάμβανε η κρατική τηλεόραση αλλά φέτος τις στιγμές κεφιού και ξέφρενου γλεντιού θα τις δούμε από τον Alpha. 

Φυσικά, δεν θα είναι η μόνο γεύση καρναβαλιού που θα έχουμε στις οθόνες μας καθώς από την Ξάνθη, κλασική αξία πια, θα μας μεταφέρει το κλίμα ο Χρήστος Νέζος. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Mega, πιστός στο ραντεβού του για μία ακόμη χρονιά, θα μας παρουσιάσει μέσα από το μεγάλο κανάλι όλα όσα γίνονται. 

Πάρε μία γεύση από τα την περσινή παρουσίαση!



tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου