ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Για να 'χεις αύριο ευρώ παίξε δελτίο στο λεπτό!

Πολύ Κύπελλο σήμερα. Και όταν τα ματς είναι διπλά, είναι επίφοβο το ποντάρισμα σε σημείο. Προσωπικά αποφάσισα να κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις με χαμηλό bet και ό,τι βγει. Μεγάλες αποδόσεις όπως το under της Γαλατασαράι (αντίστοιχο με το χθεσινό της Ρεάλ που κακώς δεν πόνταρα) αλλά και τ0υ Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίστοιχη λογική και στο Μπιλμπάο – Ατλέτικο, μιαΑτλέτικο που ξέσπασε με στην πιο αδύναμη άμυνα της κατηγορίας, 4-2 τη Βαγιεκάνο αλλά γενικώς βγάζει κούραση από τα απανωτά ματς, συν θα λείψουν Τουράν, Τιάγο και Ολιβερ Τόρες.
 
Στη Γαλλία, φαβορί η Μαρσέιγ και με καλή παράδοση (18-6-2, τελευταίο διπλό το 1980) αλλά δεν με πείθει για να είναι στο 1.55. Η Βαλενσιέν και ξέχασε πότε κράτησε απαραβίαστη την εστία της τελευταία φορά και σκόραρε και στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς, καλύτερα πληρώνει το goal/goal.
 
Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι, όμως να μην κερδίσει τον Ατρόμητο για δεύτερη φορά τόσο σύντομα; Too much… Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, ελέω Μήτρογλου υπάρχει πίεση για γκολ και θέαμα. «Τίμιο» το 1.80 του combo άσου και over (3-0, 2-1, 3-1, κάτι τέτοιο).
 
 
Στο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ, Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ, η WBA με τον Πέπε Μελ στον πάγκο πια θα αλλάξει, θα καλυτερεύσει, στο β’ ημίχρονο με την Εβερτον (1-1) ήταν πολύ καλή. Η Βίλα έχει, σόρι κιόλας, χαζή άμυνα και διαφωνώ με τον φαβοριτισμό μιας ομάδας που έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ. Και ρισκάρω. Αντιθέτως, καλώς φαβοριτίζεται η Σάντερλαντ όχι επειδή πείθει, ίσα ίσα το άγχος δεν βοηθά, απλώς η Στόουκ δέχθηκε 15 γκολ στα τελευταία πέντε και θαρρώ ότι για να αποφύγει την ήττα απόψε, πρέπει να σκοράρει δις. Δύσκολο…
 
Τέλος, η Γάνδη έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στο Κύπελλο, η Ζούλτε χάνει σε δυναμική εκτός  και τα πλήγματα που δέχθηκε το ρόστερ της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι δυσαναπλήρωτα. Καλός άσος…
 
 
(τριάδα)
 
 
Μαρσέιγ – Βαλενσιέν
 Goal/goa l
1.95
Ολυμπιακός - Ατρόμητος
 1 + Over
1.80
Μπιλμπάο – Ατλέτικο
 Under
1.85



(Canadian)
 
 
Γαλατασαράι – Ελαζίγκσπορ
 Under
2.60
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
 Under
2.10
Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ
 2
2.80
Σάντερλαντ – Στόουκ
 1
2.05
Γάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ
 1
2.15

 



gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου