ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Όταν το αγόρι σου θέλει να ντύνεσαι προκλητικά!!



Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη εξηγεί τα ανεξήγητα ανδρικά ανεξήγητα. 

Το να σε θέλει.... προκλητικά ντυμένη μπορεί να σημαίνει ότι: 

* Δεν τον καλύπτεις απόλυτα ερωτικά. 
* Για να λειτουργήσει ερωτικά θέλει κάποια διέγερση την οποία πρέπει να του προσφέρεις εσύ. 
* Σου δείχνει ότι είτε εσύ έχεις "θέμα" στην σεξουαλικότητά σου ή έχει εκείνος "θέμα" με την σεξουαλικότητά του και χρειάζεται βοήθεια. 
* Τέλος, σου δείχνει ότι περισσότερο μετράει για εκείνον το σεξ από ότι το υπόλοιπο κομμάτι της σχέσης. 

Τι πρέπει να κάνεις; 

* Πρέπει να ρίξεις μια πολύ ειλικρινή ματιά στον εαυτό σου μήπως και έχει κάποια βάση αυτό που σου ζητάει ο καλός σου, μήπως παραείσαι συμμαζεμένη και γίνεσαι έως και μη επιθυμητή, έτσι ώστε αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στην έκφραση του ερωτισμού του συντρόφου σου. 
* Αφού κρίνεις ότι είσαι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού, πρέπει να ελέγξεις μήπως ο σύντροφός σου έχει κάποιο θέμα και με τη σχέση με τον εαυτό του. 
* Αν σε αυτές τις ερωτήσεις οι απαντήσεις σε ικανοποιούν, δηλαδή: ότι εσύ είσαι μια χαρά, αλλά ο φίλος σου έχει πρόβλημα, τότε πρέπει να κοιτάξεις τη σχέση σου κι αν τελικά πρέπει να την κρατήσεις ή όχι. 
* Αν όμως ο σύντροφός σου έχει δίκιο για αυτά που λέει τότε να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να διορθώσεις τα πράγματα χωρίς υπερβολές. Δηλαδή δεν χρειάζεται να γίνεις από τη μια στιγμή στην άλλη σούπερ σέξι ή sex symbol, αλλά με μικρές και έξυπνες αλλαγές να βελτιώσεις την εμφάνισή σου ώστε να του είσαι ποθητή. 
* Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο και με τον εαυτό σου αλλά και με τον σύντροφό σου. 
* Όταν αρχίσει να σου λέει τέτοια πράγματα αυτό σημαίνει ότι κάπου ο ίδιος δεν τα βρίσκει με τον εαυτό του και με τη σχέση του. Έτσι, πάει να κάνει μια εξωτερική αλλαγή σε κάποιον άλλον αντί να καθίσει να κοιτάξει τον εαυτό του και να κάνει εκείνος αυτόν τον ειλικρινή διάλογο και όχι εσύ. 

Μην ξεχνάς! 

Ένα από τα βασικότερα πράγματα σε μια σχέση είναι το να είσαι ο εαυτός σου και να μην παίζεις κανέναν ρόλο. Να νιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου κι εκείνος να σε αποδέχεται και να σε αγαπά για αυτό που είσαι.


sexy-love.pblogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου