ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η νέα Red Bull (pics)


Η Red Bull 10 είναι το δέκατο μονοθέσιο που κατασκευάζει η ομάδα που προήρθε από την εξαγορά της Jaguar το 2005. Εχει να υπερηφανεύεται ότι τα προηγούμενα τέσσερα μονοθέσια έφεραν τον τίτλο στους κατασκευαστές ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε ισάριθμα πρωταθλήματα. Ο Γερμανός θα είναι και φέτος φυσικά ο οδηγός της με το νούμερο 1, ενώ τη θέση του Μαρκ Γουέμπερ πήρε ο 26χρονος Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η RB10 θα χρησιμοποιεί κινητήρα Renault και τα ελαστικά που θα φορά θα είναι Pirelli.
O Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε ενόψει της νέας σεζόν: «Το μονοθέσιο δείχνει πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο. Η τεχνολογία που περικλείει είναι περίπλοκη – θα είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τα πάντα. Για εμάς τους οδηγούς νομίζω θα είναι πιο δύσκολο καθώς δεν έχουμε σπουδάσει όσο οι μηχανολόγοι μας! Θα είναι όμως συναρπαστικό να δούμε πως θα λειτουργεί. Οι μηχανικοί μας δούλεψαν πολύ, είναι μία μεγάλη πρόκληση και είναι δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις για τον πρώτο αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε το οδηγικό μας στιλ, θα πρέπει να προσέχουμε το μονοθέσιο, να έχουμε το νου μας στην κατανάλωση, είναι πολλοί οι τομείς όπου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ’ ότι έχουμε συνηθίσει και θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για όλους».
Έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του δηλώνει ο Ρικιάρντο: «Θα είναι μία συναρπαστική σεζόν, για την οποία μήνες τώρα ανυπομονώ. Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ειδικά με όλες τις αλλαγές κανονισμών αφού θα πρέπει να ανακαλύψω όχι μόνο μία νέα ομάδα αλλά και ένα νέο κεφάλαιο για το σπορ. Ήταν πάντως η ιδανική στιγμή για να αλλάξω ομάδα καθώς οι αλλαγές θα αλλάξουν τον “τρόπο παιχνιδιού” για όλους. Αυτό ελπίζω να μου επιτρέψει να λάμψω! Φέτος θα έχω ως teammate τον Seb. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και τον σέβομαι απεριόριστα. Ελπίζω να μάθω πολλά δίπλα του και να τον κοντράρω. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη “προσδοκίες”. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να μην απογοητευτώ αν δεν πετύχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Θα ήθελα σίγουρα να κλείσω τη σεζόν με κάποιες νίκες, θα ήταν σπουδαίο».
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου