ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στοιχημάτιζε κι ας δίνει ρώγες!



Είχα σκεφτεί τη Χάντερσφιλντ ως μια επιλογή, όταν ήταν στο 3.00. Ξαφνικά, βλέπω σήμερα και έχει εκτοξευθεί στο 3.80. Σημαντικά νέα δεν υπάρχουν, δεν ξέρω γιατί πήρε τέτοια ανηφόρα, αλλά σ' αυτή την απόδοση θα παίξω Χάντερσφιλντ. Θεωρώ ότι παιχνίδια με ομάδες στα μέτρα της, όπως είναι η Μπόρνμουθ, τα έχει. Και η γηπεδούχος έπαιξε χωρίς καμία αλλαγή προχθές με τη Λίβερπουλ και το πήγε το ματς σε πολύ υψηλό τέμπο. Ισως το πληρώσει...
 
Μετά τη Χάντερσφιλντ τι; Μ' αρέσει η Ντόνκαστερ ως αουτσάιντερ απέναντι στην Τσάρλτον. Είδατε, ο ερχομός του Σαρπ την ανεβάζει και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σκόραρε στο ντεμπούτο του. Αλλά με τι να την βάλω, που δεν βλέπω τίποτα άλλο; Αποφάσισα να κάνω ένα τρίξι, βάζοντας μέσα δύο ισοπαλίες. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή! Βλέπω, λοιπόν, μπόλικο «Χ» σε Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ (αυριανό) και Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (μην έρθει και 1-1 αυτό). Τα κάνω ένα τρίξι, ίσα ίσα για να μην μου μείνει... αμανάτι η Ντόνκαστερ.
 
Στην Πρέμιερ Λιγκ, μπορούμε να πούμε πολλά εξωστοιχηματικά. Την επιστροφή του Σόλσκιερ στο «Ολντ Τράφορντ», το ντεμπούτο του Μάτα στη Γιουνάιτεντ, την αποχώρηση του Καμπάιγ από τη Νιούκαστλ, τα 11 εκατ. που σκάει η Φούλαμ για τον Μήτρογλου, τις μπουνιές στις προπονήσεις της Σαουθάμπτον, φυσικά το Λίβερπουλ – Εβερτον. Αλλά στοιχηματικά, μηδέν ενδιαφέρον. Για να είμαι ειλικρινής θα ρίξω μια ματιά στις ενδεκάδες στο Λίβερπουλ – Εβερτον. Αν δω ότι δεν παίζει ο Αλεν και ανάλογα με τους αμφίβολους της Εβερτον, μπορεί να ρίξω κάνα ψιλό στο διπλό. Με δίδυμο στα χαφ Χέντερσον και Τζέραρντ θεωρώ ότι η Λίβερπουλ θα έχει πρόβλημα.
 
Στη σούμα. Ενα μόνο αποδεκτό τη Χάντερσφιλντ και ένα τρίξι με Ντόνκαστερ και τις ισοπαλίες στα Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ (αύριο) και Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουέν. Οι ισοπαλίες είναι έμπνευση δεν είναι πρόταση, το έχουμε πει πολλές φορές. Ραντεβού από εδώ το Σάββατο, αν είμαι σπίτι όμως απόψε θα μπω στο τσατ να τα πούμε κι από κει!
 

 
Μονό αποδεκτό: Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ 2 (3.80).

Τρίξι: Ντόνκαστερ – Τσάρλτον 1 (2.80),
           Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουέν. Χ (3.40), 
           Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ Χ (3.30).
 






gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου