ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οι πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!



Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα από σήμερα (30/01) και όπως κάθε Πέμπτη, ρίχνουμε μια ματιά.

Nymph()maniac

Κάποιοι, το χαρακτήρισαν σκανδιναβική πορνογραφία, ακόμη και αποστειρωμένο πορνό. Άλλοι, θεωρούν όλες αυτές οι σκληρές σκηνές σεξ λειτουργούν μόνο ως φόντο στην συζήτηση περί ανθρώπινων, ωμών ενστίκτων. Πριν αποφασίσεις αν θα δεις ή όχι το  πρώτο μέρους του Nymphomaniac του Lars Von Trier, θυμήσου το στόρι και το δες παρακάτω το trailer.
Σκηνοθεσία: Lars von Trier
Πρωταγωνιστούν: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin

Λιμουζίνα

Για την σουρεαλιστική κωμωδία να υπενθυμίσουμε όμως λίγο το στόρι: Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μαξ, από το Παρίσι της δεκαετίας του 60, επιχειρούν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα.
Σκηνοθεσία: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κουρής, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Καταλειφός


Hercules: The Legend Begins (Ηρακλής, Η Αρχή του Θρύλου)
Αν περίμενες τον Ηρακλή, ογκώδη, πανύψηλο και με τεράστια μπράτσα, σε αυτήν την ταινία θα δεις κάτι σε πιο light. “Ας μη δημιουργήσουμε ένα στερεότυπο του Ηρακλή με έναν τύπο με τεράστιους μύες που κουβαλάει μεγάλες πέτρες. Ας δημιουργήσουμε έναν πραγματικό χαρακτήρα. Οπότε Kellan, κουρέψου, σουλουπώσου, φτιάξου, αλλά δεν θέλω να είσαι γίγαντας”, είχε πει ο σκηνοθέτης Renny Harlin για τον Κellan Lutz. Από την πλευρά του, το στόρι, υπακούει τις βασικές αρχές του ελληνικού μύθου με μερικές διαφοροποιήσεις.
Σκηνοθεσία: Renny Harlin
Πρωταγωνιστούν: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins


Me, Myself and Mum (Εγώ, Ο Εαυτός μου και η Μαμά, "Les garçons et Guillaume, à table!")

Και αφού είδαμε τους τρεις τίτλους της τελευταίας ταινίας του Γάλλου σκηνοθέτη και ηθοποιού Guillaume Gallienne, γράφουμε τα βασικά της υπόθεσης, για να είσαι διαβασμένος πριν πας σινεμά: Η ταινία αποτελεί διασκευή του θεατρικού one man show του ιδίου του Γκιγιόμ Γκαγέν, που είχε ανεβάσει με τεράστια επιτυχία το 2008, ενώ αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που η μητέρα του τον μεγάλωσε ως κορίτσι.Με θεατρικό στιλ και μπόλικο χιούμορ, ο Γκαγέν υποδύεται τον εαυτό του από τότε που ήταν παιδί μέχρι την ενηλικίωσή του και τα χρόνια που ακολούθησαν.
Σκηνοθεσία: Guillaume Gallienne
Πρωταγωνιστούν: Guillaume Gallienne, André Marcon, Françoise Fabian


In Another Country - Στη Χώρα Των Άλλων

Μία νεαρή σπουδάστρια κινηματογράφου και η μητέρα τους φεύγουν σε μία παραλιακή πόλη για να δραπετεύσουν από τα ολοένα αυξανόμενα χρέη τους. Η νεαρή κοπέλα ξεκινά να γράφει ένα σενάριο για μία ταινία μικρού μήκους για να ηρεμήσει όπου:Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, Αν, (ερμηνεύονται και οι τρεις από την Ιζαμπέλ Ιπέρ) ζουν τρεις διαφορετικές ζωές.  Δια χειρός του Κορεάτη σκηνοθέτη που έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" με το 'Hahaha' τo 2010.
Σκηνοθεσία: Sang-soo Hong
Πρωταγωνιστούν: Isabelle Huppert, Jun-Sang Yu, Yu-mi Jeong



cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου