ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Nέα έκδοση Suzuki GSX-R 1000ZSE



H Suzuki παρουσίασε μια ακόμη πιο special έκδοση για την ειδική έκδοση Z του GSX-R 1000. Ονομάζεται GSX-R 1000ZSE και διαφέρει στον αισθητικό τομέα.
Η επιτυχία της επετειακής έκδοσης του superbike της Suzuki ενέπνευσε την εταιρεία να παρουσιάσει μια ακόμη ειδική έκδοση σε περιορισμένο αριθμό. Το Suzuki GSX-R 1000ZSE διαθέτει ένα πλήθος έξτρα εργοστασιακών αξεσουάρ που το καθιστούν ακόμη πιο εντυπωσιακό και όμορφο.
Αναλυτικότερα, το κοστούμι της μοτοσικλέτας είναι ματ ασημί και τα γραφικά είναι ελαφρώς διαφορετικά. Το πλαίσιο είναι χρωμιωμένο και οι ζάντες διαθέτουν μπλε τελείωμα. Οι μπλε λεπτομέρειες είναι αυτές που επικρατούν στην αισθητική της μοτοσικλέτας, καθώς το ίδιο χρώμα συναντάμε στην κορυφή του πιρουνιού, στο σημείο που πραγματοποιούνται οι ρυθμίσεις, στη σέλα, στα καπάκια του κινητήρα, στην αλυσίδα, στις εισαγωγές αέρα και στην κορυφή του ψαλιδιού, μεταξύ άλλων.
Το GSX-R 1000ZSE διαθέτει επίσης μαύρες ανοδιωμένες δαγκάνες, ψαλίδι και καπάκι τελικού, καθώς και ειδικά σχεδιασμένο πίνακα οργάνων. Τέλος, είναι διαθέσιμο με μονόσελο και συνοδεύεται από πλακέτα με τον σειριακό αριθμό τουκαι το κατάλληλα σχεδιασμένο κλειδί. Η συγκεκριμένη έκδοση, τέλος, έχει παραχθεί σε 100 μόλις κομμάτια για όλον τον κόσμο και κοστίζει κάτι περισσότερο από 16.000 ευρώ.


mototriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου