ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Τα δωρεάν online μαθήματα πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο που θα σας κάνουν πλούσιους!



Τη σήμερον ημέρα, η «διά βίου μάθηση» είναι ευκολότερη από πότε, χάρη στα μαθήματα που παραδίδονται online από ορισμένα εκ των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο.
Άλλωστε, οι πλουσιότεροι και πιο επιτυχημένοι άνθρωποι, εκτιμούν ιδιαίτερα τη δύναμη ....
...της γνώσης και μετά το τέλος των ακαδημαϊκών σπουδών τους.
Το Business Insider συγκέντρωσε μερικά από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα μαθήματα που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς online -εφόσον βέβαια μιλάει Αγγλικά- και απευθύνονται σε όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τα οικονομικά. Σχεδόν όλα είναι δωρεάν…
Το συγκεκριμένο μάθημα απαντά σε ερωτήσεις του τύπου: «Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εξοικονομούν περισσότερα χρήματα;». Αλλά αυτό το site δε σας μαθαίνει μόνο θεωρία, αλλά σας δίνει και πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή.
Αν θέλετε να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, αλλά δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς.
Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν έρχεται η ώρα για μια μεγάλη αγορά ή να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα, όταν θα αναζητήσετε μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας.
Αν θέλετε να κατανοήσετε πώς θα διαχειριστείτε ένα χαρτοφυλάκιο, τότε αυτό είναι το μάθημα για εσάς.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου