ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

3 φυσικά τιπ που κάνουν θαύματα με την τριχοφυΐα προσώπου!

3 φυσικά τιπ που κάνουν θαύματα με την τριχοφυΐα προσώπου
Φυσικά και δεν σου αρέσει να βλέπεις τις τρίχες στα πιο όμορφα σημεία του προσώπου σου και έχεις σκεφτεί πολλές φορές να τολμήσεις οριστικές λύσεις όπως η αποτρίχωση .....
....με λέιζερ ή με κερί. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα φυσικές συνταγές που μπορείς να εφαρμόσει στο σπίτι σου και που σου εξασφαλίζουν αισθητή μείωση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο σου.
Γενικά:
Η τριχοφυΐα προσώπου μπορεί να οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές . Γενικά αν αντιμετωπίζεις έντονη τριχοφυϊα στο πρόσωπο και το σώμα, κυρίως σε περιοχές όπως το πάνω χείλος (μουστάκι), τα μάγουλα, το πιγούνι είναι κάτι που πρέπει να το ψάξεις και σίγουρα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, που εκτός του ότι μπορεί να υποκρύπτει κάποιο ορμονικό ή άλλο πρόβλημα υγείας (π.χ. αύξηση παραγωγής ανδρογόνων, πολυκυστικές ωοθήκες κ.ά.), επηρεάζει και την αυτοπεποίθησή σου.

Πώς θα απαλλαγείς από την τριχοφυΐα προσώπου;

Οι μέθοδοι που έχεις στα χέρια σου για να εξαφανίσεις την τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι πολλές. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι χωρίς αμφιβολία μια επιλογή που έχεις.

Πώς γίνεται;

Το λέιζερ εκπέμπει δέσμη φωτός, η οποία απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της ρίζας στην τρίχα, προκαλώντας θερμική νέκρωση του βολβού της, χωρίς να βλάπτει το υπόλοιπο δέρμα. Στο λαιμό και το πρόσωπο είναι δύσκολο να προβλεφθεί από την αρχή πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν, ενώ από την πρώτη επίσκεψη το πρόσωπό σου θα καθαρίσει πλήρως από τις τρίχες (όχι και από το χνούδι), οι οποίες θα καθυστερήσουν να ξαναβγούν.
Οι αποτριχωτικές κρέμες μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο, κυρίως στο άνω χείλος και δεν προκαλούν ερεθισμούς ενώ θεωρούνται ασφαλείς, αρκεί πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης.
Παρακάτω θα μάθεις πώς θα μπορείς με σπιτικές, πιο εναλλακτικές μεθόδους να περιορίσεις όσο αυτό είναι εφικτό την τριχοφυΐα προσώπου:

Λεμόνι, μέλι και ζάχαρη:

Ένα “σπιτικό” προϊόν που είναι πολύ εύκολο όχι μόνο να το φτιάξεις αλλά και να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου. Βάλτο στο φούρνο μικροκυμάτων έτσι ώστε να γίνει σαν τζελ και άφησέ το να κρυώσει λιγάκι πριν το εφαρμόσεις στην περιοχή όπως το άνω χείλος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις ένα λεπτό στρώμα και χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ύφασμα τράβηξε τις ανεπιθύμητες τρίχες κατά την αντίθετη φορά των τριχών. Καθαρίστε την επιφάνεια, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα σε αυτό και είσαι έτοιμη!

Βασιλικός και κρεμμύδια:

Μια ακόμη φυσική συνταγή που έχεις με το μέρος σου για να περιορίσεις την τριχοφυΐα προσώπου είναι να φτιάξεις ένα μείγμα με βασιλικό και 2 κρεμμύδια. Θα χρειαστείς 10-15 φυλλαράκια βασιλικού και 2 κρεμμύδια. Στα κρεμμύδια αφαίρεσε τις διαφανείς μεμβράνες τους και πολτοποίησέ τα όλα μαζί στο μπλέντερ. Μόλις φτιάξεις μια κρέμα από τα δυο αυτά συστατικά δεν έχεις παρά να την απλώσεις στα σημεία του προσώπου σου που έχεις την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να την αφήσεις να δράσει για 15 λεπτά και να το ξεβγάλεις με κρύο.

Και μην ξεχνάς το τσάι δυόσμου:

Πολλές φορές η τριχοφυΐα ειδικά στο πρόσωπο είναι θέμα που μπορεί να οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές και ο βασικός λόγος είναι η περίσσεια ποσότητα τεστοστερόνης ειδικά στις γυναίκες. Το τσάι δυόσμου μπορεί να συμβάλει στη φυσική μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καταναλώσεις 1 φλιτζάνι τσάι δυόσμου τ καθημερινά κάθε πρωί για καλύτερα αποτελέσματα.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου