ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Εβδομάδας από 17 έως 23 Απριλίου
ΚΡΙΟΣ
Προσπαθείς σιγά-σιγά να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που είχες βάλει στο μυαλό σου. Θέλεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να είσαι πιο διεκδικητικός/η αλλά και πιο σταθερός/η, επειδή έχεις αποφασίσει να........
..... αλλάξεις και να τα φτάνεις όλα μέχρι το τέρμα, όχι όπως παλιά που τα άφηνες στη μέση. Θα κάνεις απόπειρες με στόχο να φτιάξεις περισσότερο τα οικονομικά σου αλλά και να πατήσεις πιο σταθερά στο έδαφος. Έτσι και αλλιώς, οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα ήταν να γίνει, έχει γίνει ήδη, οπότε κι εσύ προχωράς πάνω σε νέες βάσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στη φάση της διεκδίκησης που είσαι τώρα για να επιτύχεις και να δεις αποτελέσματα θα πρέπει να απορρίψεις όλων των ειδών τις εξαρτήσεις του παρελθόντος.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 22 του μηνός θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και θα σου βγάλει στην επιφάνεια απαιτήσεις αλλά και επιθυμίες που έχεις από άλλα άτομα. Γενικά, θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι και θα δεις κι άλλες πτυχές δικές σου αλλά και δικές τους. Το να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και να το ζητάς δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να μάθεις τον τρόπο που θα το κάνεις. Η τακτική του ρίσκου σε ευνοεί, ανεξάρτητα αν το φοβάσαι ή όχι. Πάντως θα μπεις σε νέα πορεία ζωής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα αναζητήσεις την εγγύτητα στις σχέσεις σου αλλά αυτό θα σου δώσει και μια διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας, καθώς μπορεί να μπεις στη διαδικασία της κτητικότητας ή του ελέγχου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντλείς δυνάμεις πλέον από μέσα σου και προσπαθείς να προσγειωθείς στην καθημερινότητά σου, με ένα πιο λογικό τρόπο. Πιθανόν να έχεις ξεκινήσει μια σωματική δράση, είτε με περπάτημα είτε με εξαντλητική γυμναστική που θα σε ξεκουνήσει από τον καναπέ ή ακόμα και το γραφείο. Το να σκέφτεσαι και να αναλύεις συνέχεια πράγματα, χωρίς να κάνεις πράξεις, μάλλον σε περιορίζει παρά σε εξελίσσει. Η προτροπή ενός Τοξότη μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και μέσα από εκεί να έρθετε πολύ κοντά. Τα ταξίδια και η νέα γνώση, με στόχο να ξεπεράσεις μια οικονομική στασιμότητα θα σε βοηθήσουν γιατί θα ανοίξεις νέους ορίζοντες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πιθανόν η σταθερή συμπεριφορά να είναι το μυστικό για μια καινούργια και διαφορετική άποψη για τη ζωή σου. Χρειάζεσαι νέα στηρίγματα για να ακολουθήσεις την ατομική σου πορεία. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγνωρίζεις κάποιες αξίες που τις χρειάζεσαι, με στόχο να πας λίγο παρακάτω. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείσαι περισσότερο από ποτέ. Η εκτίμηση της γνώμης σου και της προσωπικής σου άποψης θα βοηθήσει και στην επαγγελματική σου ζωή γιατί θα προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες γραμμές που έχουν και πρακτική αξία, γι’ αυτό θα έχεις και θετικά αποτελέσματα. Η Σελήνη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου γι' αυτό επηρεάζεσαι άμεσα από την Πανσέληνο που γίνεται στις 22 Απριλίου, η οποία δεν θα είναι δύσκολη για σένα. Απλά θα «κουμπώσουν» κάποια θέματα μέσα σου που αφορούν στα δικά σου οικονομικά σε συνδυασμό με των άλλων.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το πώς θα διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου είναι η μεγαλύτερη εκπαίδευσή σου. Οπότε, τώρα που θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για εξέλιξη και πρόοδο, μην αφήσεις τίποτε να χαθεί από τα χέρια σου.


ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι σε μια ανοδική πορεία αλλά υπάρχουν κάποιες εξωτερικές καταστάσεις που κατά τη γνώμη σου σε εμποδίζουν ή σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις από τι τελικά επηρεάζεσαι και πώς θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που είναι μπροστά σου. Οι καθυστερήσεις μπορεί να σε βοήσουν για να εμπεδώσεις καλύτερα και σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο αυτό που θέλεις να κάνεις. Μέσα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν συμφωνείς μαζί τους τόσο πολύ γιατί τα βλέπεις αρκετά κολλημένα αλλά το δικό σου ζητούμενο -και δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό- είναι να ανοίγεις δρόμο, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψουν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάποιες δεύτερες σκέψεις και εσωτερικές διεργασίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα, κυρίως σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Γι’ αυτό κράτησε τα πιστεύω σου πολύ ψηλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατευθύνεις την ενέργειά σου σε δημιουργικά θέματα και κινήσεις για να εξασφαλίσεις αυτά που σου ανήκουν. Η διάθεσή σου για επανάσταση και για ξεκαθαρίσματα μάλλον έχει φύγει τώρα. Εσύ άνοιξες τα χαρτιά σου, χωρίς να φοβάσαι ή να νιώθεις ότι μπορεί τελικά να σε καπελώσουν. Ήθελες να βρεις τη φωνή σου και κατά μια έννοια το έκανες. Τώρα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα τακτοποιηθούν. Το λέει άλλωστε και το ένστικτό σου, το οποίο πρέπει να εμπιστεύεσαι. Επειδή δεν είσαι άνθρωπος των πολλών ιδεών και προτιμάς να κάνεις πράξεις αυτά που ξέρεις, θα ενεργοποιηθείς περισσότερο με στόχο να εξασφαλίσεις την οικογένειά σου ή ένα παιδί.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι μέσα σε μια μεγάλη δημιουργική αναστάτωση η οποία μπορεί να σε υποχρεώσει να βγεις λίγο παραπέρα για να γνωρίσεις κόσμο και να επιχειρήσεις με κάποιο τρόπο υλικές εξασφαλίσεις.


ΖΥΓΟΣ
Η αυτοκρατορία των άλλων σιγά-σιγά τελειώνει και μπορεί να παρατηρήσεις ότι ο εαυτός σου βγαίνει πολύ πιο δυνατός μετά από μια μεγάλη διαδρομή. Το ότι θα δεις κατάματα και με ένα πιο πρακτικό τρόπο τα θέματά σου, είναι για σένα τον/την ιδεολόγο κι ονειροπόλο/α μια νίκη, η οποία σου δημιουργεί τη δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά σε πράγματα που παλιά θεωρούσες αδύνατα. Οι σχέσεις σου διαφοροποιούνται κάπως και επικρατεί το πρίσμα της λογικής, αφού ακόμα και οι κινήσεις σου ίσως είναι πιο αργές αλλά και πιο λογικές. Από την άλλη, έχεις ξεπεράσει πολλές φοβίες που μερικές φορές σε καθήλωναν σε μια πραγματικότητα που δεν ήταν και τόσο καλή για σένα. Η καλλιτεχνική σου φλέβα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια πιο εύκολα αυτή την περίοδο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν αφήνεις εύκολα να πάει κάτι χαμένο και αυτό είναι που σε βάζει σε πιο λογικές σκέψεις από παλιά. Μάλλον βλέπεις το συμφέρον σου μεμονωμένα και όχι μέσα από συνεργασίες. Μην απορρίπτεις αυτή την οπτική γωνία γιατί τώρα μαθαίνεις την διαφορετικότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου στις 22 του μηνός θα σου ξαναθυμίσει ένα ξεχασμένο κομμάτι της προσωπικότητάς σου που έχει ανάγκη να εξασφαλίζεται και να υλοποιεί. Γι’ αυτό θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες κρυφές σκέψεις και ένα μέρος από την κτητικότητα που έχεις πολύ βαθιά κρυμμένη και κυρίως αυτή που αφορά στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Η διαδικασία είναι γνωστή: Βλέπεις κάποια πράγματα που είναι αληθινά και σχετίζονται με εσένα, τα κατοχυρώνεις και προχωράς. Το ότι έχεις αλλάξει και είσαι πιο παρορμητικός/η ή αποφασιστικός/η θα σε βοηθήσει σημαντικά να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διαπιστώνεις πλέον συνειδητά ότι μερικές φορές για να λειτουργήσεις και να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε ό,τι κάνεις χρειάζεσαι τη συντροφιά, τη συνεργασία ή τη βοήθεια ενός άλλου ατόμου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκεί που είχες πάρει φόρα και είχες ενεργοποιηθεί σωματικά ή έκανες κινήσεις ανεξαρτησίας από ό, τι σε εμπόδιζε να εξελιχθείς, τώρα μπορεί ξαφνικά να σε πιάσει μια τεμπελιά και να ακυρώσεις όλες τις δραστηριότητές σου. Το θέμα είναι ότι κάποια συναισθήματα πιθανόν να σε κρατήσουν κολλημένο/η ή δεσμευμένο/η και να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις. Να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου και γενικά ό,τι σου δημιουργεί αδράνεια και ακινησία. Τα χρήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά ίσως γιατί θα υπάρχει μια στασιμότητα ή ακόμα και έλλειψη κίνητρου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υπάρχουν δύο αντίθετες δυνάμεις που σε τραβάνε προς την πλευρά τους. Γι’ αυτό σε ό,τι κάνεις θα χρειαστεί να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος/η. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήδη έχεις τραβήξει πολύ μπροστά σε σχέση με άλλες φορές, όμως τώρα θα ψάχνεις μια αφορμή για να παγώσεις ή να φρενάρεις τα πάντα γιατί μπορεί να το παράκανες. Πρέπει να μαζευτείς και να πάρεις τα πράγματα και πάλι από την αρχή γιατί όταν ξεφεύγεις από το πρόγραμμα, συνήθως δεν λειτουργείς και τόσο καλά. Έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις με την τόλμη, το θάρρος σου αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχεις πάρει γι’ αυτό πιθανόν να σου δοθεί μια καινούργια εμπειρία, η οποία σίγουρα θα σε πάει παρακάτω αλλά θα πρέπει να διυλίσεις τα πράγματα και να δεις τι σε συμφέρει και τι όχι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να γειώσεις τη γνώση και την εμπειρία που πήρες και να ολοκληρώσεις μια συγκεκριμένη δουλειά η οποία σίγουρα θα σου αποφέρει καρπούς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δοκιμαστική περίοδος που είχες δώσει στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου τώρα τελειώνει κι όσο το αντιλαμβάνεσαι προσπαθείς να εξαντλήσεις όλα σου τα περιθώρια. Επειδή είναι πιθανό, εξ αιτίας κάποιων εξωτερικών συνθηκών, να κλειστείς και πάλι στο καβούκι σου, θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε αποφάσεις που σε απομακρύνουν από άτομα ή από ομάδες. Η γνώση είναι μεν δύναμη αλλά αν δεν συμμετέχει κι η καρδιά σου, μπορεί να σε κάνει να απομονωθείς.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το παρελθόν είναι ένα κομμάτι που ίσως καταφέρει να σε γυρίσει πολύ πίσω. Γι’ αυτό φρόντισε περισσότερο τις σκέψεις και τα συναισθήματα που θα παράγεις αυτόν τον καιρό. 


ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο βάρκες όπου το ένα σου πόδι είναι σε ένα νέο ξεκίνημα και το άλλο στο να διατηρεί κάποιες παλιές καταστάσεις, ώστε να μην χάσεις από εκεί τα οφέλη. Μπορεί να έχεις πλέον μεγαλύτερη δράση και αποφασιστικότητα στο τι θέλεις και τι αναζητάς, αλλά κινδυνεύεις να παραμείνεις στην αδράνεια από αποφάσεις και ιδιαίτερα από συμπεριφορές κάποιων άλλων. Γι’ αυτό προσπάθησε να μη χάσεις την εξασφαλισμένη αυτονομία σου γιατί αυτή θα είναι ο κύριος ρυθμιστής των εξελίξεων σε μελλοντικές σου κινήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δραστηριοποιήσου για να βγάλεις χρήματα και να κερδίσεις από κάποιες ιδέες που χρειάζονται συγχρόνως και πολύ ατομική δράση αλλά και τόλμη για να τις υλοποιήσεις.



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου