ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν

Εξαιρετικά πλούσια είναι η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, καθώς πρεμιέρα κάνουν 10 νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων και η νέα έκδοση του κλασικού animation της Disney, «Το Βιβλίο της Ζούγκλας».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Φαβρό με τους: Νιλ Σέτι
Ο Μόγλης είναι ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε στη ζούγκλα με μια αγέλη λύκων. Εχθρός του είναι ο εκδικητικός τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί τα υπόλοιπα ζώα, κι έτσι εκείνος αποφασίζει να φύγει από τον τόπο του για το Χωριό των Ανθρώπων. Ο Σιρ Χαν, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τον φέρει πίσω.



«Ο Άνθρωπος που Ταπείνωσε τον Χίτλερ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Χόπκινς με τους: Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Άιρονς, Στέφαν Τζέιμς
Έχοντας βιώσει βαθιά τη φυλετική καταπίεση, ο Αφροαμερικανός Τζέσι Όουενς καταφέρνει να γίνει πρωταθλητής των ΗΠΑ στα σπριντ και το άλμα εις μήκος. Η απόλυτη πρόκληση τώρα γι’ αυτόν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο, τους οποίους η χιτλερική Γερμανία προετοιμάζει σαν γιγάντια προπαγάνδα.



«Έρωτας Χωρίς Αύριο»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Όλε Κρίστιαν Μάντσεν με τους: Γιόακιμ Φιέστρουπ, Μαρί Τουρέλ Σόντερμπεργκ, Γιοχάνες Νίμαρκ
Στη Δανία του 1962, ο 19χρονος ακτιβιστής Άικ Σκάλο ερωτεύεται τρελά την Ίμπεν, η οποία αρνείται να δεσμευτεί με έναν μόνο άντρα. Μαζί θα διασχίσουν την ταραγμένη, γεμάτη υποσχέσεις και ψευδαισθήσεις δεκαετία του ’60.



«Ροβινσώνας Κρούσος»

Βελγο-γαλλικό animation, σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν, Βενσάν Κέστελουτ
Ένα τσούρμο πειρατών περισυλλέγει από ένα έρημο νησί τονναυαγό Ροβινσώνα Κρούσο. Κι ενώ εκείνος διηγείται τα «κατορθώματά» του στο πλήρωμα, ο παπαγάλος Παρασκευάς αφηγείται σε δυο ποντίκια την αληθινή ιστορία τους.



«Ο Βασιλιάς μου»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαϊουέν με τους: Εμανουέλ Μπερκό, Βενσάν Κασέλ, Λουί Γκαρέλ
Σε κέντρο αποκατάστασης έπειτα από ένα ατύχημά της στο σκι, η Τονί αναπολεί την περιπετειώδη ερωτική σχέση της με τον Τζόρτζιο και προσπαθεί να επουλώσει τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχολογικά τραύματά της.



«Τα 13 Λεπτά που δεν Άλλαξαν την Ιστορία»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Όλιβερ Χέρσμπιγκελ με τους: Κρίστιαν Φρίντελ, Μπούργκχαρτ Κλάουσνερ, Καταρίνα Σέτλερ
Στις 8 Νοεμβρίου του 1939 ο Γκέοργκ Έλσνερ αποπειράται να δολοφονήσει τον Χίτλερ, αλλά για 13 λεπτά δεν θα καταφέρει να αλλάξει την Ιστορία.



«Ο Εκλεκτός της Νύχτας»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς με τους: Μάικλ Σάνον, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζόελ Έντγκερτον, Κίρστεν Ντανστ, Άνταμ Ντράιβερ
Πιστεύοντας πως ο μικρός γιος του έχει ανεξήγητες υπερφυσικές ικανότητες, ο πατέρας του τον απαγάγει από μια θρησκευτική σέχτα στην οποία μεγάλωνε ως μέλος της και μαζί με έναν πιστό του φίλο τρέπεται σε φυγή για να τον προστατέψει. Στο κατόπι του θα βρεθούν άνθρωποι της αίρεσης, η αστυνομία και κυβερνητικοί πράκτορες.



«Ζήσε με Ρυθμό»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Ντέμιαν με τους: Τζέιν Σέιμουρ, Κίναν Κάμπα, Νίκολας Γκάλιτζαϊν
Ένας χιπ χοπ βιολιστής και μια χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου θα ερωτευτούν και θα συνθέσουν ένα αντισυμβατικό δίδυμο που θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο ενός μουσικοχορευτικού διαγωνισμού με μεγάλο κύρος.



«Short Fuse»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Αντρέα Λαμπρόπουλου, Κώστα Σκύφτα με τους: Αποστόλη Τότσικα, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσο Νούσια, Νίκο Ορφανό
Ο Άρης είναι ένας πρώην ασκούμενος δικηγόρος που βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως κούριερ. Ένα βράδυ βρίσκεται σε ένα εγκαταλειμμένο αρχοντικό, όπου δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο. Όταν ξυπνάει είναι πλέον ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ μια μυστηριώδης φωνή στο ακουστικό που φοράει του δίνει οδηγίες για πώς θα μπορέσει να αποτρέψει την ενεργοποίηση του μηχανισμού.



«Ψεύτης Ήλιος 2: Η Έξοδος»

Ρώσικη ταινία του 2010, σκηνοθεσία Νικίτα Μιχάλκοφ με τους: Νικίτα Μιχάλκοφ, Όλεγκ Μένσικοφ, Ναντέζντα Μιχάλκοβα
Φυλακισμένος σε γκουλάγκ, ο αντικαθεστωτικός συνταγματάρχης Κοτόφ δραπετεύει κατά την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων στη Ρωσία το 1941. Στη δίνη του πολέμου, ψάχνει την κόρη του Νάντια, η οποία επίσης τον αναζητά.





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου