ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 24 έως 30 Απριλίου 

ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεσαι συνέχεια σε διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και τη γενική κατάσταση όσων χρειάζεσαι και όσων μπορείς να αποκτήσεις ή να έχεις πρόσβαση σε αυτά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες να ξεδιπλώσεις το θετικό σου .....
.....κομμάτι και να ανοίξεις την καρδιά σου γιατί θα υπάρχει και εκείνη η περίφημη προστασία που θα σε δικαιώσει σε ό,τι κάνεις. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο η δράση σου θα είναι πολύ ξεκάθαρη και δυναμική συγχρόνως. Βλέπεις τις αλλαγές πάνω σου και πιστεύεις περισσότερο πλέον στον εαυτό σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα ταξίδι μακρινό ή και κοντινό αυτήν την εβδομάδα και να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους άμεσα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εσωτερική σου Ανάσταση θα έρθει όταν αποφασίσεις να ξεπεράσεις την παρόρμησή σου και δράσεις με σοφία και διάκριση.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρχίζεις και βλέπεις φως στο τουνελ γιατί ξεκαθαρίζουν πλέον οι ανάγκες σου και γενικά ό,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι πιο κοντά στα θέλω σου, με μια εσωτερική ισορροπία και δικαιοσύνη την οποία χρειάζεσαι όλο αυτό το διάστημα για να χειριστείς τις υποθέσεις σου. Ο Ερμής που θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 28 Απριλίου θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις που όμως θα αφορούν τις ήδη υπάρχουσες ασχολίες σου. Για αυτό φρόντισε να μην κολλήσεις σε θέματα που μπορεί να σου τρώνε χρόνο και να σου δημιουργούν εμμονές. Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιό σου από τις 30 του μηνός θα σου δώσει και αυτή τα δικά της δώρα για να υποδεχτείς το Πάσχα με τον καλύτερο τρόπο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αποφάσεις σου χρειάζονται να έχουν και τον αέρα της αλλαγής για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από βασανιστικές σκέψεις ανασφάλειες και εμμονές. Αυτό είναι και το δώρο του Πάσχα για σένα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παιχνίδι αλλάζει χέρια και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι για λίγο εκτός, αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν σε πολυενδιαφέρει. Γιατί κάπως έχεις αποσυρθεί στις δικές σου σκέψεις και καταστάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό γίνεται για να περνάς δύσκολα. Αντίθετα μπορεί να είναι μια από τις πλέον εμπνευσμένες περιόδους. Κυρίως για σένα που έχεις καλλιτεχνικό ή δημιουργικό μεράκι. Η ανταλλαγή πληροφοριών αυτό το διάστημα μπορεί να μη σε εξυπηρετεί και τόσο πολύ, αφού με τον τρόπο σου μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιες εσωτερικές πληροφορίες. Και αυτός να είναι ο στόχος σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε να δημιουργήσεις σκέψεις που σου κάνουν καλό γιατί στην ουσία εσύ είσαι ο κατασκευαστής όλων των ιδεών και των σκέψεων. Αυτή θα είναι η δική σου εσωτερική Ανάσταση για να περάσεις καλά και να ξεκολλήσεις από πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θεωρείς ότι βρίσκεις συνέχεια λύσεις κυρίως πρακτικές και αυτό σε εξυπηρετεί πάρα πολύ. Γιατί με τον τρόπο σου αλλάζεις τα κακώς κείμενα αλλά χωρίς να επαναστατείς ή να έρχεσαι σε σύγκρουση με το κατεστημένο ή την οικογένεια. Όλα βαίνουν πιο ομαλά αυτήν την εβδομάδα και παρόλο που αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο είσαι περισσότερο τολμηρός/η για τον δικό σου χαρακτήρα, δεν φοβάσαι. Για αυτό ρισκάρεις και αναζητάς την αλήθεια και την ελευθερία σου. Οπότε αυτό είναι το πιο βασικό σου κομμάτι για να περάσεις όμορφα και να ταξιδέψεις αν το έχεις προγραμματίσει.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αποκόλληση από εξαρτήσεις και αρρωστημένες συναισθηματικές καταστάσεις θα σηματοδοτήσει τη δική σου γιορτή, γιατί η εμπιστοσύνη και η έμπνευση θα προέρχονται από μέσα σου.


ΛΕΩΝ
Υπάρχουν δυο δρόμοι στην προκειμένη φάση που μπορείς να ακολουθήσεις και αυτό είναι θέμα καθαρά διαχείρισης και ελεύθερης βούλησης. Δηλαδή ή να γίνεις απόλυτος/η και με δυσκολίες στη σκέψη ή να γίνεις τελικά εσύ ο/η δημιουργός της ζωής και να έχεις εμπνεύσεις κυρίως σε θέματα υλικά και οικονομικά. Το χειρότερο είναι βέβαια να... μιζεριάσεις και να μη βλέπεις λύσεις πέρα από την μύτη σου. Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να δεις από την άλλη μεριά του τούνελ. Είναι όλα θέμα προσωπικής απόφασης. Το σπίτι σίγουρα θα σε απασχολήσει υπερβολικά και ίσως να το ρίξεις λίγο παραπάνω στο φαγητό για αυτό αν δεν θέλεις κραιπάλες, φρόντισέ το έγκαιρα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Παράμεινε ατάραχος/η και σε εσωτερική σταθερότητα για να ξεφύγεις από τους φόβους ότι δεν θα τα καταφέρεις σε υλικό επίπεδο. Στήριξε τον εαυτό σου με ελεύθερες ιδέες για να μπορείς και εσύ να αναγεννηθείς όπως η φύση αυτήν την εποχή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η περίοδος που γενικά θα περάσεις καλά, εκτός από κάποιες μικρές εντάσεις οι οποίες μπορεί να προκαλούνται από την ανάγκη μεγαλύτερης ελευθερίας στην έκφραση του λόγου και στα συναισθήματά σου. Κατά τα άλλα, οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο και κυρίως θα ανεβάσεις το επίπεδο ποιότητας της ζωής σου προσπαθώντας να γεμίσεις τις ώρες σου με μεγαλύτερη δράση κυρίως σε πολιτιστικά και επιμορφωτικά γεγονότα. Η επαφή με συγγενικά πρόσωπα θα σε ευχαριστήσει αφού θα μοιραστείς μαζί τους καλές στιγμές. Ένα ταξίδι που το συζητούσες εδώ και καιρό μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία να το κάνεις αυτές τις μέρες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δώσε από την καρδιά σου και θα βρεις την ευκαιρία να αγγίξεις το αληθινό συναίσθημα αγάπης που είναι κρυμμένο μέσα σου. Έτσι θα Αναστηθείς και εσύ με το δικό σου τρόπο.


ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που πιθανόν η επικοινωνία που επιδιώκεις και έχεις στο μυαλό σου σαν κάτι το ιδανικό να μην υπάρχει αυτήν την στιγμή και να συμβαίνουν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές. Το μυστικό είναι να μην ενδώσεις και να παραμένεις στις δικές σου ιδέες και στον τρόπο που επικοινωνείς. Αν όμως ενδώσεις, μην παρασυρθείς και συζητάς ή οργανώνεις πράγματα που δεν σε αφορούν σχεδόν καθόλου, μόνο και μόνο για να είσαι αρεστός/η στους άλλους και τελικά να προδίδεις τον εαυτό σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ταυτότητά σου θα παραμείνει αναλλοίωτη όταν δεν κάνεις τα χατήρια των άλλων για να εισπράξεις κολακεία. Αυτή θα είναι η δική σου χαρά, Ανάσταση και αλήθεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνεχόμενες αναφορές και διαβουλεύσεις μπορεί να γίνονται και να αφορούν κυρίως ένα κομμάτι από το παρελθόν. Όλα επανέρχονται και αν ήθελες να τα κουκουλώσεις δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλεις να ξεπεράσεις παλιές συμπεριφορές με θυμό ή άρνηση. Γενικά, καλύτερα είναι ν’ αφήσεις οτιδήποτε είναι τροχοπέδη και σε εμποδίζει να βρεις το δρόμο σου. Γιατί όσο επικεντρώνεσαι σε αυτά που δεν έχεις ή σε αυτά που δεν γίνονται, τόσο θα εστιάζεσαι στην άρνηση και στην τοξικότητα και δεν θα βλέπεις φως στο τούνελ. Το πιο εύκολο πάντως για σένα είναι η επικοινωνία και η επαφή με άλλα άτομα, κυρίως με φίλους και με στενούς συνεργάτες που πιθανόν να έχεις και κάποια εξάρτηση λόγω της εμπειρίας ή της ιδιότητάς τους.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Για να δεις φως και να ξυπνήσει μέσα σου αυτό το μεγαλείο δύναμης που έχεις χρειάζεται να δημιουργήσεις από μόνος/η σου ασφαλές εσωτερικό πεδίο χωρίς να επηρεάζεσαι από τους έξω παράγοντες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα βήματά σου είναι αργά αλλά επειδή υπάρχει ο Άρης στο ζώδιο σου γίνεται μια σημαντική μετακίνηση, και εσωτερική και εξωτερική. Θέλεις από εδώ και πέρα το κάθε τι να είναι κατοχυρωμένο και με τη βούλα της ποιότητας και της καλαισθησίας. Για αυτό έχεις τη δυναμική να κάνεις πράγματα αλλά κολλάς στις λεπτομέρειες. Από μια πλευρά αυτό σε βοηθάει, αν π.χ. στήνεις κάποια καινούργια δουλειά να... ψειρίζεις περισσότερο τα πράγματα γιατί θέλεις πλέον να μην γίνουν λάθη. Απλά ζορίζεσαι παραπάνω γιατί αναζητάς το απόλυτο και ίσως λόγω του χαρακτήρα σου αυτό να σε μπλοκάρει. Αλλά να θυμάσαι ότι παίρνεις μια καινούργια εμπειρία η οποία αυτήν τη στιγμή σε μεγαλώνει περισσότερο. Καθυστερήσεις σε εισπράξεις και πληρωμές καθώς και ένας όγκος λογαριασμών και υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις για λίγο, αλλά με καλή θέληση και αισιοδοξία θα τα ξεπεράσεις όλα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είναι σημαντικό να κατευθύνεις τη δράση σου προς ένα μόνο στόχο και να μη διασπαστείς. Η δική σου Ανάσταση είναι να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη και την εμπιστοσύνη απέναντι στον Θεό και μετά όλα θα πάνε καλά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις αρχίσει να βλέπεις κάποια θετικά αποτελέσματα και από εκεί που είχες στο μυαλό σου ότι όλα ήταν στο αέρα, τώρα ξανακερδίζεις σιγά-σιγά τη χαμένη σου εμπιστοσύνη και βλέπεις ότι υπάρχει φως στον ορίζοντα. Οι προσδοκίες σου σε θέματα δημιουργίας, διασκέδασης ή καλοπέρασης, μάλλον θα ευοδωθούν γιατί θα είσαι πλαισιωμένος/η από άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Η οικογένεια για άλλη μια φορά θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Γενικά έχεις μπει δυναμικά στο παιχνίδι και κάνεις τις δικές σου κινήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιστέκεσαι σε όλα τα ψεύτικα και τα παράλογα και βάζεις τις δικές σου μοναδικές δυνάμεις για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Η προσωπική σου Ανάσταση θα συμβεί όταν πιστέψεις στις δυνάμεις σου. Τότε θα γίνουν θαύματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι η εποχή για να σχεδιάσεις αυτά που θέλεις, γιατί μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε παραλογισμούς ή απαιτήσεις που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Γενικά σε ό,τι αφορά το υλικό κομμάτι θέλεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο γιατί έχεις ανάγκη να εντυπωσιάσεις και να προξενήσεις θαυμασμό αυτήν τη φορά. Και δεν είναι και τόσο κακό αν δεν κολλάς και δεν πειραματίζεσαι με λάθος άτομα. Τώρα θα δεις κάποιες αλήθειες σε σχέση με τα σχέδια σου και θα καταλάβεις τελικά σε ποιον μπορεί να στηρίζεσαι για συνεργασία και σε ποιον όχι. Τελικά αποφασίζεις και δοκιμάζεις κάποιες παλιές δοκιμασμένες συνταγές.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το μυστικό της δικής σου προσωπικής Ανάστασης είναι το ρίσκο να εφαρμόσεις τις δικές σου ιδέες σε μια γειωμένη υλική πραγματικότητα – από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο κομμάτι της ζωής σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις βάλει κάποια όρια και τελικά βλέπεις ότι σου κάνει καλό γιατί νιώθεις ότι δεν ρισκάρεις και το πιο σημαντικό δεν είσαι το αμφιλεγόμενο πρόσωπο όπως άλλες φορές. Οπότε θα περάσεις καλά γιατί με τον τρόπο σου έχεις διασφαλίσει συνθήκες που σου πηγαίνουν και δεν σε εξαντλούν. Τώρα αν μέσα στο σπίτι σου υπάρχουν άτομα ή καταστάσεις που σε ξεπερνούν αυτήν τη στιγμή, το βλέπεις περισσότερο σαν ευκαιρία για αλλαγή παρά σαν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Οπότε, θα περάσεις γενικά καλά και μπορεί να έχεις και οικονομική εξασφάλιση ή κάτι με το οποίο ασχολείσαι να σου φέρει χρήματα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εσωτερική και εξωτερική σταθερότητα είναι το δώρο στον εαυτό σου για το Πάσχα και τη μεγάλη Ανάσταση. Αυτό μπορείς να το κατακτήσεις σε μόνιμη βάση αν πιστέψεις περισσότερο σε σένα

από την αστρολόγο, Μπέλλα Κυδωνάκη

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου