ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η νέα μόδα για τα πιο μουράτα πασχαλινά αβγά με βερνίκι νυχιών: Η τεχνική!

Η τεχνική με το βερνίκι μας ενθουσίασε ως προς το αποτέλεσμα κι έτσι στη δείχνουμε να τη δοκιμάσεις. 
Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό,
ωστόσο, το βερνίκι νυχιών δε θεωρείται και η πιο υγιεινή επιλογή για το βάψιμο των αβγών σε σχέση με άλλες. Προτείνουμε βέβαια να το κάνεις σε αβγά που θέλεις μόνο για ντεκόρ!
Αν΄αυτού προτείνουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής για αποτέλεσμα παστέλ, φλούο ή και "μωσαϊκού" ή ακόμη καλύτερα τις φυσικές βαφές με λαχανικά και άλλα βρώσιμα υλικά.

Αν βέβαια έχεις όρεξη και διάθεση για παιχνίδι, σου δείχνουμε την τεχνική για να στολίσεις με μερικά αβγά-καλλιτεχνήματα το πασχαλινό τραπέζι. Αυτό που θα χρειαστείς είναι παλιά βερνίκια νυχιών - τα γνωστά μανό - που δε χρησιμοποιείς.

Τι θα χρειαστείς

  • Αβγά βρασμένα για βάψιμο
  • Βερνίκια νυχιών σε διάφορα χρώματα
  • Ένα πλαστικό μπολ μιας χρήσης
  • Οδοντογλυφίδες
  • Ασετόν (θα το χρειαστείς για να βγάλεις το βερνίκι από τα χέρια)
Γέμισε το πλαστικό μπολ με νερό - ούτυε ζεστό, ούτε κρύο αλλά σε θερμοκρασία δωματίου - και ρίξε μέσα μερικά μπουκαλάκια βερνίκι με τα χρώματα της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια πάρε μια οδοντοφλυφίδα και ανακάτεψέ τα.
Κράτα το αβγό ανάμεσα στα δάχτυλά σου - όπως δείχνει η φωτογραφία - και βύθισέ το μέσα στη βαφή. Κράτησέ το για λίγα δευτερόλεπτα και βγάλε το. Αν δεν έχει καλυφθεί σωστά επανέλαβε τη διαδικασία
Η αλήθεια είναι πως τα δάχτυλά σου λερώνονται αρκετά αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτείνουμε τα αβγά που θα βάψεις με αυτή την τεχνική θα παραμείνουν για διακόσμηση κι όχι να καταναλωθούν.
πηγη


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου