ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Μπράουνις με nutella στο τσάκ μπάμ !



Μερίδες 20
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 25-35 λεπτά

Υλικά συνταγής


- 2 φλιτζάνια τσαγιού σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ανάλατο αγελαδινό βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι
τσαγιού ζάχαρη καστανή
- 2 αυγά
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλια
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες της χρήσεις
- ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού nutella


Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής

1. Προθερμαίνουμε τον Φούρνο στους 175C. 

2. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι 20 εκ. Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο, τη καστανή ζάχαρη, το 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού σοκολάτα ψιλοκομμένη. 

3. Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να γίνει λείο. 

4. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. 

5. Σπάζουμε τα αυγά στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. 

6. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας τα χτυπημένα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το κοσκινισμένο αλεύρι. 

7. Ανακατεύουμε το μείγμα σοκολάτας και καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά. 

8. Προσθέτουμε την nutella, την υπόλοιπη ½ από το φλιτζάνι του τσαγιού σοκολάτα ψιλοκομμένη. 

9. Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Ρίχνουμε το μίγμα στο βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. 

10. Τοποθετούμε στην μεσαία σχάρα του φούρνου. Ψήνουμε για 25-35 λεπτά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει για 3 ώρες. Το κόβετε σε τετράγωνα και σερβίρετε.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου